Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Jel ima neki telefon na kojem se to ne dešava? :(
Koliko je realno da košta polovan očuvan 6P?

eMMC chip.
Nema veze software,mislim sam na cimanje i grejanje moba kad flesujes sistem,palis gasis i ostalo...
Chip se pregreje i dovidjenja...

taj eMMC chip je bio problematican kod Galaxy S3 koji sam imao, ali iz drugog razloga.
Steta sto i 6P i 5X imaju problema, fantasticni telefoni...

6p mi je bio jedan od najboljih telefona, ovaj s8 mu nije ni za prići, jedino se nadam da je elektronika kvalitetnije izrađena

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Znas da su procene zabranjene.
Uzgred,6P je stvarno odlican mob.

Izvinjavam se, zaneo sam se :)
Donecu odluku danas, oduvek mi se svidjao 6P :D

6p i ako rikne, za cca 100€ max možeš naći neki sa polupanim ekranom i izvaditi matičnu, a ukupno za te novce teško možeš naći neki koji mu je u rangu

Evo bas sad gledam na kp,ima 20 strana nexus 6p sa polupanim ekranom :D
Druze,ima svega 3 telefona na svim oglasima za nexus 6p,i to naravno,svi ispravni...kakvi crni polupani ekrani.

Vala bas. Ovaj telefon je toliko redak da scenario polupan ekran a ispravna ploca je gotovo nemoguc.

moguć je, ebay 73$ + 21€ kojekakvih dažbina, mesec dana čekanja dok nisam dočekao oglas koji mi odgovara, ako pišete post koji bi mogao da utiče na mišljenje člana foruma onda se manite kojekakvih sarkazama i nagađanja

А док се не неђе одговарајући оглас и после док стигне, да користи нокију 3310?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

moguć je, ebay 73$ + 21€ kojekakvih dažbina, mesec dana čekanja dok nisam dočekao oglas koji mi odgovara, ako pišete post koji bi mogao da utiče na mišljenje člana foruma onda se manite kojekakvih sarkazama i nagađanja

Ti si tako to napisao kao da ima u svakom momentu bar jedan takav oglas.

Toliko su retki kod nas u odnosu na 5X kojih ima gomila. Valjda nisam toliki baksuz da meni crkne (to se svi pitaju) :D

Kao opcija mi uvek ostaje da se vratim na 5X ili 5 :)

Kod nas ih nema jer nikad nisu bili kod operatera.Valjda je svima jasno kako se kod nas kupuju telefoni

Jel moze negde da se podesi da se vide procenti baterije? I da li mogu da se smanje ove ikonice na pocetnom ekranu?

Otključaj bootloader, instaliraš TWRP rikaveri, flešuj prvo superSU pa onda Pixel MOD [emoji6]

Jel moze negde da se podesi da se vide procenti baterije? I da li mogu da se smanje ove ikonice na pocetnom ekranu?

spustiš notifikacije, držiš prst na zupčaniku za settings dok ti ne kažeš da si aktivirao system ui tweaker ili kako već. onda u settingsu imaš na dnu novu opciju gde možeš da uključiš procente. a ima i ona app na play store, valjda kitkat battery percentage ili tako nešto. mada sitno je to al bolje išta nego ništa.

same ikonice ne, ili da smanjiš ceo UI (u display opcijama), ili da promeniš launcher

Pixel MOD = Pixel Launcher = manje ikonice :)

I još par stvari donosi:

* Animated pixel navbar
* Night mode
* Blue color accent
* Round icons
* Tinted navbar
* Google assistant
* Navbar tuner
* Pixel live wallpapers, launcher, sounds, bootanimation (black)

5daa64984fd4384b1c752c5e5ca251bd.jpg

Poslednja izmena:
Cu tweaker za procente baterije :) koje ludilo. Ne mogu da verujem da osnovne stvari nema nego moram da instaliram launchere i ostala cuda. Al moram priznati da telefon radi kao sat

Instaliraj Android 8, tamo imaš i procenat baterije :D
Samo sačekajte DP4 kad već izlazi za par dana ...

Cu tweaker za procente baterije :) koje ludilo. Ne mogu da verujem da osnovne stvari nema nego moram da instaliram launchere i ostala cuda. Al moram priznati da telefon radi kao sat

Zato što je prazan zato i radi [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

И "пун" боље ради од ајфона [emoji14]

A i bolje slika za mnogo manje para :D

Moze biti. Tek sam krenuo sa uobicajenim instaliranjem. Videcemo jos.

Jel neko koristi neku aplikaciju za notifikaciju. Kako radi ovaj always on display?

U settings otkacis pulse notification light, i onda instaliras neku aplikaciju sa storea da podesis boje za led, light manager mozes, besplatna a ima sve opcije

Imaš i ambient display u display podešavanjima

Pridruzih se 6P druzini zahvaljujuci kolegi sa foruma :)

Koji governor profil koristite za 6P?

Nazad
Vrh Dno