Sta fali kameri? Manual ti treba ili snimanje? Point and shot sa hdr+ je perfekcija.Ja se oprostih od mog nexusa. Dobar je al camera ne zadovoljava moje potrebe. Baterija sasvim solidna. Ekran takodje. Zvuk vrhunski. Sve u svemu jako dobar tel. SW dobar al daleko od savrsenog. Ne znam zasto se ljudi kunu toliko u stock android. Imao sam pucanje aplikacija cak par puta i resetovanje telefona. Ponekad i po neko stucanje. Al nista strasno. Da je bolje iskustvo od samsunga i ostalih to jeste. Al toliko ne bas. Ostaje samo ta podrska koja izdvaja i ako nekome znaci da ima najnoviji android nema boljeg telefona za ove pare.
Ja sam sad bio na putovanju i okinuo sam 700 slika okruglo sa hdr+. Nesto prednja, nesto zadnja kamera, i bukvalno na 2 je fokus los, i malo su mrljave je sam prebrzo pomerio fon.Hdr je extra. Cak mozda i najbolji. Autofokus je katastrofa. Toliko puta omasi fokus da je to strasno. Fokus distanca takodje dosta velika itd. Manuelni mod sam imao sa drugom aplikacijom tako da sam imao i raw snimke. Jos sam na odmoru pa kad dodjem kuci pokusacu da vidim koliko se moze izvuci kroz obradu istih.
Selfi, zgrade, pejzaze, slike i ostale eksponate po muzejima. Ima slika sa metar, metar i po, ali selfiji su jos blize, i nikakav problem. Da li imas masku na fonu? Da li ti zaklanja ili smeta laseru?Od tih 700 fotkih sta si pretezno fotkao? Jesi probao nesto sa distance od recimo metar,metar ipo? Kako ti se tu ponasa? Sa sam bas na odmoru fotkao decicu i volim portretne fotke. To znaci da ih uhvatim sto blize. Tu je zakazao samo tako. Mnogo puta mi uhvati pozadinu umesto objekta koji slikam.
Pa ne moraš da vrtiš prsten za fokusiranje [emoji60]Koja je fora onda auto fokusa, ako stalno moras da tapkas?![]()
Kao sto rekoh 90% ljudi nece znati o cemu pisem vezano za autofokus i kameru. Recimo samsung na s7 radi af u delicu sekunde. Nemam ni jednu fotku sa omasenim fokusom. Al da ne ulazimo previse u ovu polemiku. Ovo za pin mislio sam da je vezan za resetovanje posto je isti trazio kad sam resetovao rucno tel. Ako je tako kao sto kazes onda povlacim rec. Opet ponavljam camera je generalno dobra i imam extra fotki,cak sam neke i postavljao u temi. Hdr je vrhunski al af nije![]()
Sa tim se u potpunosti slažem posle iskustva sa 6PNe uzimam telefone bez garancije. Do 200e moze,preko toga nikako![]()
Piše kad traži pin radi dodatne sigurnosti. I meni se restartovao nekoliko puta od kad ga koristim, ali uvek prilikom aktivnog korišćenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari