Da mi je da nadjem 6p za 450 pa da ga uzimam odmah. Razocaracu se ako cene odu gore.
Ima ga i na forumu za 465 kod Dejana. Sto se tice burnin-a, ne bi trebalo brzo da se ispolji ako ga ne silujes na 100% osvetljenja cesto.
Ja na S2 (star 4 godine mislim) jedva da imam blago urezano od status bara i to se jedva vidi kad se stavi plava slika i zagleda.
Znam da ima 470 (kod kolege sa foruma ne znam ima li garancija, a i pise da je sve prodato), ali nekako mi magicna granica 450 (sve je u glavi znam)![]()
Naravno da imaju svi garanciju - sem tebeIma sigurno jedno 3 godine garancije za te pare [emoji23] , dobijes onu premium garanciju, zameni ti ako razbijes fon za dzaba.
Sent from my Nexus 5X
Naravno da imaju svi garanciju - sem tebe
LG V10
Ne bih da polemisem sa tobom - a kako ovi sa kp daju garanciju godinu dana?
LG V10
Garanciju pismenu sigurno nemaju - jedino na sopstveni rizikIdu na sopstveni rizik ili imaju garanciju u madjarskoj, nema trece![]()
Bia stari ubeđivač. Mora da dobija procenat od google, i mene je ubeđivao... Ako si naručio. Ali ne kapiram da toliko insistiraš na graphite, a prelepićeš ga dbrand-om u svakom slučaju... [emoji3]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari