Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Da mi je da nadjem 6p za 450 pa da ga uzimam odmah. Razocaracu se ako cene odu gore.

Možda neki ne znaju, ako status bar povučete sa dva prsta, otvara se do kraja. Jedino ne znam da li moze da se vrati u jednom potezu.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Može, kad ga uhvatiš ispod svih prečica i notifikacija koje imaš, za prazan prostor praktično

Da, klizas prstom na gore ali pocnes ispod svega, kao sto je Vojkan rekao.

Koliko je realno moguće da se pojavi burn-in? I koliko vremena je obično potrebno za tako nešto?

Sent from my GT-S7710 using Tapatalk

Ima ga i na forumu za 465 kod Dejana. Sto se tice burnin-a, ne bi trebalo brzo da se ispolji ako ga ne silujes na 100% osvetljenja cesto.
Ja na S2 (star 4 godine mislim) jedva da imam blago urezano od status bara i to se jedva vidi kad se stavi plava slika i zagleda.

Znam da ima 470 (kod kolege sa foruma ne znam ima li garancija, a i pise da je sve prodato), ali nekako mi magicna granica 450 (sve je u glavi znam) :D

Ima sigurno jedno 3 godine garancije za te pare [emoji23] , dobijes onu premium garanciju, zameni ti ako razbijes fon za dzaba.

Sent from my Nexus 5X

Ima ga i na forumu za 465 kod Dejana. Sto se tice burnin-a, ne bi trebalo brzo da se ispolji ako ga ne silujes na 100% osvetljenja cesto.
Ja na S2 (star 4 godine mislim) jedva da imam blago urezano od status bara i to se jedva vidi kad se stavi plava slika i zagleda.

Imam ja jedan S2 star malo više od 4 godine, pa ću baš da pogledam na njemu kako je. :)

Znam da ima 470 (kod kolege sa foruma ne znam ima li garancija, a i pise da je sve prodato), ali nekako mi magicna granica 450 (sve je u glavi znam) :D

Imao sam i ja magičnu granicu da ne dam više od 450-460e za telefon, ali sam na kraju prelomio (uz pomoć BIA-e) i naručio graphite. Merkam ga već duže vreme, čitajući utiske sam se još više uželeo telefona, sve moguće review-e sam pogledao, čak sam unapred kupio dbrand skinove. Dao sam koliko sam dao, ali ne žalim jer verujem da ću ga koristiti dugo vremena. :)

Bia stari ubeđivač. Mora da dobija procenat od google, i mene je ubeđivao... Ako si naručio. Ali ne kapiram da toliko insistiraš na graphite, a prelepićeš ga dbrand-om u svakom slučaju... [emoji3]

A taj clan sto prodaje za 465 daje 1 godinu garancije? Nasao sam varijantu preko Madjara za 560 ali 64gb model i 2 godine garancije. Jel mislite da moze da se nadje jeftinije u toj varijanti?

Tesko da moze, pazari to ako ti treba 64gb

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ali nemoj nešto da se uzdaš u te garancije...

Ne bih da polemisem sa tobom - a kako ovi sa kp daju garanciju godinu dana?

LG V10

Pa to okačiš mački o rep. To je idi mi dođi mi garancija.

Pa dobro jutro džezeri

LG V10

Poslednja izmena:
Bia stari ubeđivač. Mora da dobija procenat od google, i mene je ubeđivao... Ako si naručio. Ali ne kapiram da toliko insistiraš na graphite, a prelepićeš ga dbrand-om u svakom slučaju... [emoji3]

Haha, ja mu rekao da sledeći put kad kupuje kod tog prodavca traži popust jer da nije njega, verovatno ne bih naručio, ne znam. :D

Verovatno neću dbrand odmah da mu stavljam, prvo ću malo golog da na nosim. A i kad mu stavim db, sigurno će me smoriti posle par nedelja (ili kraće?) pa ću skinuti.
A i picajzla sam za ovakve stvari, pa dok mi svaka stavka ne odgovara, ne kupujem. :)

Našao si sebi telefon za narednih par godina. Nisi pogrešio... Piši utiske kada stigne... [emoji4]

moram da priznam da sam bio preostar prema telefonu . ja sam napravio gresku jer sam vukao aplikacije sa note 4 i ko zna sta je sve tel povukao i zato je brljao. kada sam ga namestio od pocetka kako valja sve je leglo na svoje mesto. baterija je stvarno odlicna. mada po meni najbolja stvar je otisak prsta. odlicno mesto i extra brza zastita. ono sto mi se ne svidja je kako izgleda tel posle stavljanje stakla. skuplja se prasina na ivicama oko zvucnika i tel izgleda neuredno i prljavo tako da razmisljam da ga skinem. zvuk je takodje odlican mada ni ne moze da pridje m8. ukratko to je to. kako nisam mogao da biram nisam najsrecniji sto je zlatan sobzirom kako izgleda ovaj tamno sivi.

Tamno sivi najlepši po mom mišljenju. :)

Sent from my GT-S7710 using Tapatalk

Silver... [emoji12]
cbaba531adbff705f4c909af79b01346.jpg

Poslednja izmena:
i meni tamno sivi. a pronadjem na nekom sajtu tamno sivi sa nekom mnogo lepom varijantom crvene, vise bordo samo ovog dela gde je kamera . jos bolje izgleda. samo nisam ukapirao da li je tako napravljen ili je to neka zastita tog dela pa mozes da menjas boje

To je dbrand nalepnica.

Nazad
Vrh Dno