Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Najjača boja! :)

uploadfromtaptalk1461784249882.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nemate vi ukusa... [emoji6]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Daj meni imam ja crni 5x

Za koliko ti stiglo @Axel?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Meni je stiglo za manje od 10 dana. Sad čekam drugi paket, za pet dana je stigao od Toronta do Frankfurta, pa verujem da će za max pet dana da stigne i do ovde (osim ako ne odlože nešto zbog praznika).

Sent from my GT-S7710 using Tapatalk

^ Ima da ti se đasvi i cena po kojoj je HTC poznat.

deluje vrhunski, mada me brine montaza jer sam ekstremno netalentovan za te pipave stvari.

Ja sam uspio iz 10tog pokusaja :) Komotno se moze naljepiti 15-20x i skinuti, posle samo fenom preci preko njega i to je to.

Ja sam svaki nalepio iz prvog puta jako je prosto i sto rece drug clan iznad ako krene po zlu skines pa opet

JA sam na S7 imao 10 pokusaja za ledja, prednju sam iz prve. Kako god nacentriram kameru, ispostavi se da na jednu strane ode 1mm vise. Pa sam malo lijepio i odljepljivao dok nije leglo 100% kako treba. Vazno je samo prosle fenom preci, da to nalegne kako treba i posle je super.

I dalje mi nikako ne ide da na novu, tek kupljenu stvar (još kad je kvalitetna kao 6P) odmah krenem nešto da lepim, kao te skinove npr...

Još ako ne ide lepljenje, pa se iznerviram u samom startu, jao...

Poslednja izmena:
Samo ga setkaj golog pa ces videti sta je nervoza cim pipnes telefonom drugi objekat.. skin je pored svega ostalog meni najbolja opcija

Da, ali dok dočeka da se unormali cena biće već 2017... Pogotovo ako ne igra puno igrica neću mu biti nešto mnogo bitno da uzme noviju verziju. Jedino ako razlika u ceni ne bude velika... [emoji4]

Ovaj sad kida, taj bi, zasad, bio overkill

Da, ali dok dočeka da se unormali cena biće već 2017... Pogotovo ako ne igra puno igrica neću mu biti nešto mnogo bitno da uzme noviju verziju. Jedino ako razlika u ceni ne bude velika... [emoji4]

Kako nije bitno? Pa vise ce da mu "kesira" [emoji23]

To mora da je huawei 7p a ne nexus znaci sve ovo samo bez stock androida

Poslednja izmena:
Bitna mu je količina ram-a, ali bitnije mu je da zadržava aplikacije u ram-u. Ih bre, koliko je o tome pričao, kako smeš da ne zapamtiš... [emoji12]

To je realno najbitnija stvar na smartfonu zbog nepostojanja pravog multitaskinga da bi se sacuvala baterija. Idealno, bi sve aplikacije cuvale status pri prelaska u pozadinske procese ali mnoge to ne rade, igrice pogotovo. Zato je bitno da ostanu u RAMu. Android ce postati ozbiljan operativni tek kada resi taj problem, a do OSa pogodnog za desktop je predug put...

Pa..softver i apdejti najvaznije stavke...s tim sto sa svakim apdejtom Samsung sve gore radi.

Sent from my m2 note using Tapatalk

dolazi mi drugar iz nemacke za mesec dana, ima opcija neka da mi tamo uzme phone a da me izadje jeftinije?

Imaš popust 150€ na 6p i 80€ na 5x na Google store-u. Do 6-og maja važi popust.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno