Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima i u mediamarkt, ali nema da ga kupis odmah, kupis ga i čekaš da ga dobiju na stanju, ne pratiš na času 🙂 🙂 🙂

Huawei P9 Plus

Ne verujem da su i ovi naši dobili neke veće količine.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I ovde u de početkom Decembra je Mate 9 bio svuda na stanju, ali već za tri dana nestalo, prva tura izgleda bila minimalna količina, i od tad, eto svi čekaju, svi ga imaju u ponudi, ali nemaju ga na stanju...

Huawei P9 Plus

Kako su krenuli, pojavice se taman pre predstavljanja mate 10!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Imam u ponudi mate 9 pro pa me zanima koja je razlika sem naravno ekrana i dugmeta ? Vidim da su im baterije iste pa me zanima jer ista autonomija baterije i sve ostalo ili je mozda i bolje ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imaš review na youtube , to jest poređenje . Deluje da je običan Mate bolje. Onaj Porsche je šminka

Pratim ali kasno sam se uključio.. 😀 inače telefon je vrh.

Imaš review na youtube , to jest poređenje . Deluje da je običan Mate bolje. Onaj Porsche je šminka

Gledam ali ima i bolji ekran i ima i verzija sa 6 gb slican je malo s7 edge izgledom i ima istu bateriju koliko vidim

Ja koliko znam, ima običan mate9, mate9 pro, mate 9 porsche design s tim da je ovaj zadnji oko 1500$

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ja sam mislio da je 9 pro isto što i Porsche Ali samo bez brendiranja.. ?

Pa ispada da su to isti tel, mozda je razlika u kvalitetu materijala i boji, samo što ovdje plaćaš naziv Porsche design. A i mate 9 pro je jeftiniji od porsche design, jer sam nedje na netu vidio cijene.

Edit... Evo @Proday je sve rekao

Poslednja izmena:
Pa generalno i jeste...sa tim da ima mesto za sd karticu i postoji verzija sa 4gb rama dok je porsche 256/6gb only.

Pa generalno i jeste...sa tim da ima mesto za sd karticu i postoji verzija sa 4gb rama dok je porsche 256/6gb only.

To sam sve i video samo ne znam jer autonomija ista ili barem slicna bog veceg ekrana ... a ostalo sto sam video je sve isto sem tog dizajna i home dugmeta napred

Računaj da će im trajanje baterije biti isto. Ovdje imaš 2k i 5.5 inča ekran, a običan mate ima 5.9 i fullhd. Ako bude razlike pretpostavljam da nece biti veća od 10%. Mate serija ima brutalnu bateriju tako neka te tih 10% i ne brine 🙂

Delim misljenje

Ako imaš opciju da biraš između običnog i pro verzije, ja bih išao na pro. Praktički ista baterija, kamera bi trebala na pro verziji da bude malo bolja, manji tel, lepši.

Ajde pa javi utiske, bas me zanima. Licno bih pre isao na s7e ako su tu negde po ceni.

Super, čitao sam da je samo za njihovo tržište ali bih i ja prije uzeo njega nego obični najviše zbog veličine telefona, je li skuplji od običnog modela?

Huawei P9

Super, čitao sam da je samo za njihovo tržište ali bih i ja prije uzeo njega nego obični najviše zbog veličine telefona, je li skuplji od običnog modela?

Huawei P9

Ja ga dobijam za 630 eura full pack sa 2 godine garancije mada mislim da je mozda malo skuplji ako ga bude na lageru posto sam ja sad ovaj porucio... imao sam s7e i menjao sam ga zbog touchwiza i bagova koje ima ... i kazu da mu je kamera full meni iskreno(licno misljenje) bas sve idealno...videcmo huawei kako radi ali sto sam video ima dosta stvari koje mi se svidjaju

Ta cijena je vrh, i ja bih ga odmah uzeo da ga mogu naći u Cg još za tu cijenu

Huawei P9

Pretpostavljam da je to Zoki. Ako ko može da nabavi neki tel to je on 😀

Danas popodne telefon je u mojim rukama heppy heppy saljem utiske 🙂 iz prve ruke vakum pakovnaje 2 godine garancija ma idi bre [emoji3]

Da, istina, kako citam, sto neki vec pisete.

Tel. je u prvom talasu i kod nas dosao u minornim kolicinama. Npr. u jednog od Telekomovih cantara dobili su ih samo 4 i maju samo silver boju. Kazu da jos dolazi iduce nedelje ali sta vise jos ne znaju.

Inace mi se cini, cena 24x21,95€ in 36 mes. garancije+pocetni 3 mesecni bonusi besplane zamene zaslona, ako dodje do loma i zamena celog uredjaja za novog, ako se u tom vremenu pojavi koja strojna greska, dobra/odlicna kupnja.

Ja cu ga kupiti posle nove godine, iz vise razloga ... makar sam vec nestrpljiv. 🙂

Poslednja izmena:
Danas popodne telefon je u mojim rukama heppy heppy saljem utiske 🙂 iz prve ruke vakum pakovnaje 2 godine garancija ma idi bre [emoji3]

Super...bas cekam utiske. Posebno me interesuje kako ce se baterija pokazati posle nekih 2-3 nedelje upotrebe kad se sve malo slegne...i obzirom da si imao s7e koliko je losiji sa slikama/videom od istoga. Ja sinoc bio na klizanju i snimao...bas sam impresioniran koliko je stabilizacija odradila dobar posao na s7.

Nazad
Vrh Dno