P9 sa garancijom može da se nađe za oko 380 ,mada ih ima malo u ponudi. S7 trenutno oko 450 ,pre 2 meseca je moglo da se nađe za 420.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Dobro matori ako ces da se uhvatis bukvalno dal je 400 ili 430 onda nemam sta da pricam sa tobom. Ako bacas vec 400e za fon, imaces i tih 3600 din da dodas opusteno.
Ma, ima za 400 nov :d Mislim da je honor8 bolja kupovina od p9, jedino su mana staklena ledja
da ne pričam što je od tih 1.5 gb celih 150 MB bilo keširano 😀
Auu, ala ti pojma nemaš... Skontali smo, mate 9 je po tvom kinez i los fon... Bar da si ga video na 5 minuta, pa ajde i da bilo šta napišeš, samo ti uzivaj u youtube recenzijama 🙂Koji ste vi carevi (barem vecina ovde koja onanise na telefon koji nikad nisu ni videli ili ga videli na tri minuta vezanog sigurnosnim kablom), sada Vam vise nista ne smeta, ni sto je Kinez, ni sto im cena pada rapidno, ni sto nema azuriranja softvera, i sto je podrska *****izam. Popila Vam reklama koja se vidi sa Gazele mozak.
[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]
Za sest meseci, kada izadje Mate 9 lite, Mate 9 plus, Mate 9 ++, i Mate 10Kad može da se očekuje drastičan pad cena za ovaj model?
Nemoj to u ovoj temi da pises. Kako moze neki prozvodjac da napravi bolji telefon od Huawei-a? Pre godinu dve dana smo ga pljuvali da je Kinez, ali vise nije, ima dobre reklame, vredi svaki dinar. [emoji4]Gledam cene traže 730€ ja bi dao do 500€ toliko se može naći Edge sa garancijom operatera a nekako mi dosta skuplji Mate 9 a nije toliko bolji.
Koji si ti trovac i smarac, bože sačuvaj... Pišeš nesto a nisi ni video fon, pojma nemaš...Nemoj to u ovoj temi da pises. Kako moze neki prozvodjac da napravi bolji telefon od Huawei-a? Pre godinu dve dana smo ga pljuvali da je Kinez, ali vise nije, ima dobre reklame, vredi svaki dinar. [emoji4]
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Takodje mislim da ce za neka dva do tri meseca cena da bude oko 500e...Pa to i ja mislim. Poznajući kako se kreću cene za Huawei brzo njemu cena dole. Srećom nije još uvek popularan kod nas Srba.
A posle Note 4 ne bi da idem na manji ekran.
Evo necu vise da pisem moje misljenje na ovu temu, ostavljam te da na miru botujes o telefonu koji si video uzivo deset minuta u mediamarktu sa sve onim kablicem za koji je vezan.Koji si ti trovac i smarac, bože sačuvaj... Pišeš nesto a nisi ni video fon, pojma nemaš...
Huawei P9 Plus
Daj napiši konkretnije šta te je oduševilo? Nisam video da si pisao...Auu, ala ti pojma nemaš... Skontali smo, mate 9 je po tvom kinez i los fon... Bar da si ga video na 5 minuta, pa ajde i da bilo šta napišeš, samo ti uzivaj u youtube recenzijama 🙂
Ne znam samo da li ces tako i da pišeš kad mi stigne mate 9, nadam se do kraja decembra...
Huawei Mediapad M2 10.1 LTE
Rock, jesi imao prilike da vidiš mate 9?
Huawei P9 Plus
Zbog čega nema smisla? Naravno da ima, i to se zove prvi utisak. A zanima me jer si baš bio prijatno iznenađen, pa me čisto informativno zanima čime...nemoj da misliš da te namerno bockam. [emoji6]Cim stigne mate 9, detaljnije cu sve napisati, ovako da pišem nema smisla, jer telefon još ne posedujem.
Proxy, ma piši sta hoćeš, tvoj problem, forum je ovo, može da piše ko sta hoće 🙂
I to baš ne pratiš sta sam ja pisao o Mate 9 i o iskustvima korisnika... Ni to ti nije dovoljno 🙂
Huawei P9 Plus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari