Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
P9 sa garancijom može da se nađe za oko 380 ,mada ih ima malo u ponudi. S7 trenutno oko 450 ,pre 2 meseca je moglo da se nađe za 420.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Dobro matori ako ces da se uhvatis bukvalno dal je 400 ili 430 onda nemam sta da pricam sa tobom. Ako bacas vec 400e za fon, imaces i tih 3600 din da dodas opusteno.

Koji ste vi carevi (barem vecina ovde koja onanise na telefon koji nikad nisu ni videli ili ga videli na tri minuta vezanog sigurnosnim kablom), sada Vam vise nista ne smeta, ni sto je Kinez, ni sto im cena pada rapidno, ni sto nema azuriranja softvera, i sto je podrska *****izam. Popila Vam reklama koja se vidi sa Gazele mozak.
[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Ma, ima za 400 nov :d Mislim da je honor8 bolja kupovina od p9, jedino su mana staklena ledja

pa isti telefoni, razlika samo u 1 gb rama. što mislim da nije presudno, P9 koji sam čačkao je imao čak 1.5 gb slobodno. da ne pričam što je od tih 1.5 gb celih 150 MB bilo keširano 😀
a P9 je tako bolesno lep 😀

Koji ste vi carevi (barem vecina ovde koja onanise na telefon koji nikad nisu ni videli ili ga videli na tri minuta vezanog sigurnosnim kablom), sada Vam vise nista ne smeta, ni sto je Kinez, ni sto im cena pada rapidno, ni sto nema azuriranja softvera, i sto je podrska *****izam. Popila Vam reklama koja se vidi sa Gazele mozak.
[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]
Auu, ala ti pojma nemaš... Skontali smo, mate 9 je po tvom kinez i los fon... Bar da si ga video na 5 minuta, pa ajde i da bilo šta napišeš, samo ti uzivaj u youtube recenzijama 🙂
Ne znam samo da li ces tako i da pišeš kad mi stigne mate 9, nadam se do kraja decembra...

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Gledam cene traže 730€ ja bi dao do 500€ toliko se može naći Edge sa garancijom operatera a nekako mi dosta skuplji Mate 9 a nije toliko bolji.

Gledam cene traže 730€ ja bi dao do 500€ toliko se može naći Edge sa garancijom operatera a nekako mi dosta skuplji Mate 9 a nije toliko bolji.
Nemoj to u ovoj temi da pises. Kako moze neki prozvodjac da napravi bolji telefon od Huawei-a? Pre godinu dve dana smo ga pljuvali da je Kinez, ali vise nije, ima dobre reklame, vredi svaki dinar. [emoji4]

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Nije mi jasno koji je tvoj problem ? 🙂 Hteo si da prodaš mate7 i dodas 23€ i kupiš Mate 9 ?
Koliko je bio s7e kada se tek pojavio ,900e ?

@hektor

Sacekaj da prođe nova godina i da se stabilizuje cena kod operatera. Mora cena ići dole. Realno vredi oko 500e max.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa to i ja mislim. Poznajući kako se kreću cene za Huawei brzo njemu cena dole. Srećom nije još uvek popularan kod nas Srba.
A posle Note 4 ne bi da idem na manji ekran.

Nemoj to u ovoj temi da pises. Kako moze neki prozvodjac da napravi bolji telefon od Huawei-a? Pre godinu dve dana smo ga pljuvali da je Kinez, ali vise nije, ima dobre reklame, vredi svaki dinar. [emoji4]

Koji si ti trovac i smarac, bože sačuvaj... Pišeš nesto a nisi ni video fon, pojma nemaš...

Huawei P9 Plus

Pa to i ja mislim. Poznajući kako se kreću cene za Huawei brzo njemu cena dole. Srećom nije još uvek popularan kod nas Srba.
A posle Note 4 ne bi da idem na manji ekran.
Takodje mislim da ce za neka dva do tri meseca cena da bude oko 500e...

Huawei P9 Plus

Koji si ti trovac i smarac, bože sačuvaj... Pišeš nesto a nisi ni video fon, pojma nemaš...

Huawei P9 Plus
Evo necu vise da pisem moje misljenje na ovu temu, ostavljam te da na miru botujes o telefonu koji si video uzivo deset minuta u mediamarktu sa sve onim kablicem za koji je vezan.

@Loznica Ma ja sam zadovoljan sa M7 samo mi nema logike da se toliko ljudi pale na telefon i brend, za koji je do juce vazilo misljenje da je Kinez raspali, da su lenji po pitanju apdejta, da im brzo pada cena... Sve se isto ponavlja sto je godinama bilo u temama za IP telefone i Samsung note i S serije.
Dajte ljudi da vidimo kako ce se pokazati pa da ga onda dizemo u nebesa.

[emoji4]

Ne zelim uopste da ulazim u rasprave niti da flejmujem ovde, ako je neko tako shvatio, to je njegov licni problem.

Diskutujemo, moje misljenje je da ne vredi te pare, i da je cena deo odlicno uigranog marketinga.
Sto ce se i dokazati za par meseci sa ovim telefonom u oglasima za 300e

[emoji2]

Mir u svetu.

Auu, ala ti pojma nemaš... Skontali smo, mate 9 je po tvom kinez i los fon... Bar da si ga video na 5 minuta, pa ajde i da bilo šta napišeš, samo ti uzivaj u youtube recenzijama 🙂
Ne znam samo da li ces tako i da pišeš kad mi stigne mate 9, nadam se do kraja decembra...

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE
Daj napiši konkretnije šta te je oduševilo? Nisam video da si pisao...
P9 plus je opasan telefon, baš me zanima šta te je oduševilo?
UI mi je sličan i njihov izgled mi je sličan...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Cim stigne mate 9, detaljnije cu sve napisati, ovako da pišem nema smisla, jer telefon još ne posedujem.

Proxy, ma piši sta hoćeš, tvoj problem, forum je ovo, može da piše ko sta hoće 🙂
I to baš ne pratiš sta sam ja pisao o Mate 9 i o iskustvima korisnika... Ni to ti nije dovoljno 🙂

Huawei P9 Plus

Telefon se tek pojavljujebu evropi. U vecuni prodavnica se tek ocekuje. Malo su zakasnili pa propustaju ove Bozicne kupovine. Ali mozda i bude do kraja nedelje siroko dostupan. Sad po meni nema smisla davati tolike pare za mate 9. Sad je oko 700fr u CH a za 3 meseca najverovatnije ce biti za 499 bar na nekoj akciji i tad bi ga rado uzeo jer mu je to realna cena. Sad 700 necu da dam iz principa ne zato sto je Huawei nego ni za jedan tel koji se tek pojavi sa prenadzvanom cenom. Iako mi 200fr nisu problem da izdvojim princip je princip 🙂

Da da, to baš i ja citao juče i danas, da se očekuje sledeće nedelje.
Suludo je dati 700e za bilo koji telefon, niti je mate 9 vredan tih para a niti bilo koji drugi brend.
Ja sam dobio neku povoljnost od t mobile.de na vec postojeći ugovor, pa sam eto iskoristio to.

Huawei P9 Plus

Ja čekam da padne na 400e. Ni evro preko ne dajem. A čekam i P10 sa velikim nestrpljenjem. 🙂

P10 nece biti nesto bolji od M9. A kad izadje p10 m9 ce imati prihvatljivu cenu dok p10 pocetnu nerealnu. A i meni ekran na p9 je premali i vise mi odgovara 6" nego 5.2" 🙂

Rock, jesi imao prilike da vidiš mate 9?

Huawei P9 Plus

A sto se nista ne prica o Pro modelu? 6 inca mi je previse, 5,5 idealno...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rock, jesi imao prilike da vidiš mate 9?

Huawei P9 Plus

Nazalost ne uzivo. Trazio ga u par radnji prosle nedelje i nije ga bilo. Svi kazu ocekujemo ga u najskorije vreme, verovatno ove nedelje. Ove nedelje tesko, da cu stici da odem da pogledam pa cu najverovatnije sledece posle praznika malo da ga procackam. A do tad ga mozda i tebi isporuce pa da napises jedan poduzi revju 🙂

Cim stigne mate 9, detaljnije cu sve napisati, ovako da pišem nema smisla, jer telefon još ne posedujem.

Proxy, ma piši sta hoćeš, tvoj problem, forum je ovo, može da piše ko sta hoće 🙂
I to baš ne pratiš sta sam ja pisao o Mate 9 i o iskustvima korisnika... Ni to ti nije dovoljno 🙂

Huawei P9 Plus
Zbog čega nema smisla? Naravno da ima, i to se zove prvi utisak. A zanima me jer si baš bio prijatno iznenađen, pa me čisto informativno zanima čime...nemoj da misliš da te namerno bockam. [emoji6]
Imao sam P8 i bio sam baš zadovoljan, P9 sam čačkao, još je bolji, odličan telefon. Ali, nikada ga ne bih kupio, jer mi je isti doživljaj kao i P8, sličan izgled, sličan UI... Ovde mi se čini ista prica i sa Mate 9...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

P9 je u vakom pogledu bolji tel od P8. E sad interfejs naravno da je slican jer imaju huawei skin i jedan i drugi. Kamera, baterija, brzina... Sve na strani p9

Imao sam prilike da ga vidim uzivo u Samsungovoj prodavnici u Delta sitiju, i prvi utisak je stvarno best by. Lepo lezi u ruci, i uopste ne izgleda kao da ima 6 incha. U odnosu na moj galaxy grand 2 (5.25), neznatno duzi, ali zato tanji i po sirini skoro potpuno isti. Nisam ga palio, tako da o samom interfejsu ne mogu da kazem nista, ali sto se tice kvaliteta izrade, premium telefon. Slazem se da treba sacekati da prodje prvi talas, za jedno 2-3 meseca bice osetno jeftiniji, pogledajte u MTS-u, P9 i P9 lite je vec na snizenju!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno