Imaš review na youtube , to jest poređenje . Deluje da je običan Mate bolje. Onaj Porsche je šminka
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Pa generalno i jeste...sa tim da ima mesto za sd karticu i postoji verzija sa 4gb rama dok je porsche 256/6gb only.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Delim misljenje
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Super, čitao sam da je samo za njihovo tržište ali bih i ja prije uzeo njega nego obični najviše zbog veličine telefona, je li skuplji od običnog modela?
Huawei P9
Ta cijena je vrh, i ja bih ga odmah uzeo da ga mogu naći u Cg još za tu cijenu
Huawei P9
Super...bas cekam utiske. Posebno me interesuje kako ce se baterija pokazati posle nekih 2-3 nedelje upotrebe kad se sve malo slegne...i obzirom da si imao s7e koliko je losiji sa slikama/videom od istoga. Ja sinoc bio na klizanju i snimao...bas sam impresioniran koliko je stabilizacija odradila dobar posao na s7.Danas popodne telefon je u mojim rukama heppy heppy saljem utiske 🙂 iz prve ruke vakum pakovnaje 2 godine garancija ma idi bre [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odlično 🙂Danas popodne telefon je u mojim rukama heppy heppy saljem utiske 🙂 iz prve ruke vakum pakovnaje 2 godine garancija ma idi bre [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odlično 🙂
Huawei P9 Plus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari