Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
100ka, čestitke.

Nego, šta će telefonu 6 giga rama?
Hvala covek...brate pitaš mene verovatno Huawei ide logikom "ima se moze se" ili neka se nadje šta znam [emoji1] [emoji1] baterija se inače napunila sinoć od 36 % do 100% za nekih 35-40 minuta možda i manje ali je u svakom slučaju brzo i evo od sinoć od 22:30 kad sam ga skinuo sa punjača posle svakog cackanja i noći sad je na 88% baterije[emoji1]

Huawei mate 9 pro

Hahaha hvala I mogu ti reci da je kao i laptop iskreno leti sve samo da se priviknem malo još ali sve radi bez problema utisak je na najvišem nivou... Ako vas nešto zanima vi pitajte rado cu vam pokazati, reci ili bili šta ☺️☺️☺️

Sent from my LON-L29 using Tapatalk
Pa pitao covek jel ima stereo zvuk kao iphone 7 ili se samo dole cuje? 😉

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pa pitao covek jel ima stereo zvuk kao iphone 7 ili se samo dole cuje? 😉

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Izbegava da odgovori već drugi put. Neka pitanja izgleda Huawei ne prikazuje [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

[emoji3]

Zar nije logično da ima, mislim ima 6P, a ovaj preskupi da nema?

Izvinjavam se ali ja to pitanje nisam video ali evo da odgovorim ima stereo zvučnike jedan je na vrhu ekrana kod prednje kamere a drugi je dole na dnu ili ti pored type C ulaza...

Huawei mate 9 pro

Bolji su ostali samo zbog dobre OIS na videu i što pravi bolje slike u low light uslovima ali ostalo mislim da su iznad konkurencije a to sad kazem i lično iskustvo. Ali kažu da će peglati kameru sa softverom

Huawei mate 9 pro
Za manje od jednog dana koriscenja si zakljucio da su iznad konkurencije po ostalom? Sta je uopste ostalo? 🙂

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Za manje od jednog dana koriscenja si zakljucio da su iznad konkurencije po ostalom? Sta je uopste ostalo? 🙂

Druže koristio sam sve telefone ili sam ih testirao tako da mogu sa pravom da kazem... Svi hvale kameru s7e a vidis meni se ne svidja... Koristio sam pre toga i note 5 isto mi je kamera u nekim segmentima bila lošija nego npr na iPhone 6s ili 6s plus a daleko npr od lg g4 koji smtram da ima najbolju kameru kod telefona što sam koristio... IPhone 7 ortak radi u ovlašćenom Apple servisu i prošao je svaki iPhone uzduž i popreko tako da imam informacije a i svoje mišljenje... Mislim da će Huawei biti top kompanija jer sve što pravi Apple ili Samsung to je napravio neki kinez koji će to da prebaci u neki telefon i da ga palcas 10 puta manje. A inace lagano ih dobijaju na testovima svim zato je p8 8 p9 proglašen za top telofon nije bez razloga.

Huawei mate 9 pro

T mobile.de poslao mate 9 na moju adresu, konačno...
Kontam za dva tri dana stiže 🙂

Huawei P9 Plus

Cek, cek. Pusti marketing i price. Lepo je to sto si ti zadovoljan ali kako mozes za tako kratko vreme da izjavis ovako nesto?
Ne svidjaju ti se kamere ok, znaci Mate 9 ima bolju kameru od pobrojanih?
Iphone 6s od S7 moze da ima bolju samo prednju i to je to. Upravo sam sa njega presao na S7e.

Cek, cek. Pusti marketing i price. Lepo je to sto si ti zadovoljan ali kako mozes za tako kratko vreme da izjavis ovako nesto?
Ne svidjaju ti se kamere ok, znaci Mate 9 ima bolju kameru od pobrojanih?
Iphone 6s od S7 moze da ima bolju samo prednju i to je to. Upravo sam sa njega presao na S7e.

Brate ja nisam sad stručnak za kamere i kostim kameru kao i 99 % ljudi ovde da upalim i slikam i to želim da bude ok.. Sto sam radio sa svakim telefonom i kažem da ovaj ima bolji prvi utisak takvog slikanja e sad za pro slikanje ne pričam jer ima sigurna razlike.

Huawei mate 9 pro

Biće woooookw woooooow postova koliko nećeš [emoji23] .

A sta ti je konkretno ostavilo bolji utisak? To me interesuje.

Realno za te pare mora da bude woow 😀

Sent from my Pixel using Tapatalk

I mora da kesira bolje od ostalih Huawei-a a ne da drzi 400Mb od 6Gb :d

Pa realno sa 6 giga da iskesira sve aplikacije sa stora

Ne moze, mora 5Gb da ode na huawei sistem 🙂

Poslednja izmena:
Pa realno sa 6 giga da iskesira sve aplikacije sa stora 😀

Wooowww, koji post 🙂
Bolje mi predlozi neki dobar sat, za mene 🙂

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE
Gshock najjači satovi na svetu imam jedan starija verzija ali već 3 godine nema zamerke i kupam se sa njim ne skidam ga ni na moru tako da pogledaj [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Huawei mate 9 pro

Bolja je na S7(e) od sedmice, a ne od 6s. Izvlači Samsung što ima širi ugao. Mada selfije koristim samo kad sam sa devojkom inače nikad je ne bi upalio [emoji4]

[emoji23]

Ali eto, meni kao laiku i nekom koga ne iteresuje keširanje (batakovanje [emoji3] ) meni to više zvuči da nisu znali kako da se izdvoje od konkurencije pa grunuli sve na max.
Mislim, 6GB ***, pa čemu?

[emoji23]

Ali eto, meni kao laiku i nekom koga ne iteresuje keširanje (batakovanje [emoji3] ) meni to više zvuči da nisu znali kako da se izdvoje od konkurencije pa grunuli sve na max.
Mislim, 6GB ***, pa čemu?
Haha cekaj jel bi ti smetalo na ferariju 150 konja više...? Nije potrebno ali neka neka stoji [emoji1]

Huawei mate 9 pro

Bože svašta, tebi ako smeta 6gb kupi neki telefon sa 1 gb rama da ti ne smeta

Huawei P9

Pogrešno poređenje.
Ferari ima mali motor ali se vrti rado, dok Ameri iz svog tehnološkog zaostatka iz mehanike guraju kamionske zapremine a izvlače konjažu kao prosečan evropski auto.

Stotka daj sliku kesiranja 😀 Pa da pocnemo xD

Skoro sve app upaljene u pozadini [emoji1]

88ebdc8bb119aaaa6f96f72e839c1b19.jpg

Huawei mate 9 pro

Bolja je na S7(e) od sedmice, a ne od 6s. Izvlači Samsung što ima širi ugao. Mada selfije koristim samo kad sam sa devojkom inače nikad je ne bi upalio [emoji4]

Ali zato ona Samsungova zamrljanost i vostanost ubija. Probaj da slikas nocu sa flash-om i videces koliko je na S7 ocajno. Na 6s je bilo skroz pristojno.
Nexus 6P npr. ima za 2 klase bolju prednju od S7.

Opušteno, nema ljutnje naravno, ima ovde nas dosta koji nismo objektivni 🙂
Mislim uopste u bilo kojoj temi 🙂
***, ja ću uvek reći da sam lično ja zadovoljan sa Huawei, koji nije savršen, normalno.

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Nazad
Vrh Dno