Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, bas cudno sto je taj model popularan u DE 🙂

Treba predloziti Huawei-u da za Balkan izbaci Mate 9 Volkswagen-Golf_II_GTI1.jpg verziju :d

Misliš Huawei Mate 9 VW GTI ili Huawei Mate 9 VW GTD 🙂

Huawei P9 Plus

Pokušavam da provalim na kom sistemu radi ovaj program što ima Huawei za čuvanje baterije i za zatvaranje applickacija iz pozadine? Jer se razume neke u to (pitam ljude koji imaju Huawei) neka se jave na private hvala?

Huawei mate 9 pro

Pokušavam da provalim na kom sistemu radi ovaj program što ima Huawei za čuvanje baterije i za zatvaranje applickacija iz pozadine? Jer se razume neke u to (pitam ljude koji imaju Huawei) neka se jave na private hvala?

Huawei mate 9 pro
Sta ti tu nije jasno, konkretno?

Huawei P9 Plus

Brate kako da stavim da me ne gasi neke aplikacije u pozadini a neke da gasi zbog toga što mi je ugasio viber i ne stižu mi poruke... Kapiram da je to uradio zbog čuvanja baterije e sad gledam gde to da menjam i nameštam

Huawei mate 9 pro

Imas opciju zaštićene aplikacije, e tu odaberes koji su ti aplikacije bitne da bih dobijao obaveštenja
To jest, one aplikacije koje cekiras, radiće uvek u pozadini, i dobija ces obaveštenja kao motiv viber, whatsapp, Facebook itd itd

Huawei P9 Plus

Poslednja izmena:
***, ne znam sad kako je to na Mate 9,jer koliko sam video, sve je drugačije ns emui 5.
Kod mene na p9 plus je ta opcija kad se udje u Baterija manager

Huawei P9 Plus

Poslednja izmena:
Na emui 4 je to Advanced settings - Battery manager - Protected apps, poukljucjuces appove za koje zelis da ti rade kada je screen off i to je to.

Nije ni čudo da baterija traje na telefonu kad je sve isključeno. Mada 95% korisnika radi brisanje aplikacija iz keša, gase net posle upotrebe, tako da sasvim normalno što Kinezi uvode ovo sve u sistem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Evo ja na p9 plus, nikad net ne gasim, čak ni kad sam kuci, non stop 4g, i samo podesio sta i je bitno šta da radi u pozadini, zbog obaveštenja, poput telegram, whatsapp, viber, vremenska prognoza,mail itd itd... I opet baterija, više nego dobra, prosek oko 5h SOT 4g.
Ne znam zašto bi neko nesto držao u pozadini da radi a nije mu od koristi...
Zar to nije ok opcija da mozes sam da podesis sta ce da radi u pozadini?

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Poslednja izmena:
Pa ima, 5h SOT je zverski. [emoji16]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

A tacno bih ga razbio od beton da mi fon od 700e gasi vajber, whatsup u pozadini i ne stizu ti poruke.. Bes ti to kad moras takve gluposti da podesavas..

Sent from my Pixel using Tapatalk

Nije ni čudo da baterija traje na telefonu kad je sve isključeno. Mada 95% korisnika radi brisanje aplikacija iz keša, gase net posle upotrebe, tako da sasvim normalno što Kinezi uvode ovo sve u sistem.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako nista, bar su ustedeli ljudima da ne placaju greenify 😀

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Na 4g non stop, meni je ok, ali za razliku od X2 koji je bas gurao SOT minimum 7h 4g, meni je opet ajd da kažem ok baterija na p9 plus, da je bolja, naravno ne bih se bunio...
To je moja upotreba, mozda bi neko i više izvukao SOT...

A tacno bih ga razbio od beton da mi fon od 700e gasi vajber, whatsup u pozadini i ne stizu ti poruke.. Bes ti to kad moras takve gluposti da podesavas..

To ima na svakom telefonu pa i na Samsungu tj na svakom Androidu tako da nije ništa novo samo što ja nisam razumeo to za paljenje i gašenje kako funkcioniše tj da li štrikliranti ili ne ali to sam sad otklonio i radi sve

Huawei mate 9 pro

5h je prosek proseka danas.

Koliko ga hvalite ja očekivao 7+h sota.

E moj Opušteno, a ti kukaš na 5h ma mobu od 200€ koji pride ima bolju kameru od ovog [emoji3] .

Još jedan razlog više da se napljuje kinez, jer eto ima opciju kojom mozes da sam odlučiš sta ce da troši bateriju u pozadini 🙂
Ccc... Nista to ne valja... 🙂

Pa ne znam meni na sexusu i na g2 nije gasio tako.. Msm znam da kinezi imaju taj trip za ubijanje aplikacija. Do jaja je sto mozes podesiti ali opet, valjda bi po defaultu aplikacije za dopisivanje trebao da pusta da rade u pozadini..

@Cvoruga haha vala bas, cak nije ni 200 vise, ima ih za 170 😀

Poslednja izmena:
To ima na svakom telefonu pa i na Samsungu tj na svakom Androidu tako da nije ništa novo samo što ja nisam razumeo to za paljenje i gašenje kako funkcioniše tj da li štrikliranti ili ne ali to sam sad otklonio i radi sve

Huawei mate 9 pro
Na svakom Androidu? Nece bas biti. Nikad mi ni na jednom nije gasio proces da ne stizu poruke. Cak ni na Sljamsungu toga nema.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pa ne znam meni na sexusu i na g2 nije gasio tako.. Msm znam da kinezi imaju taj trip za ubijanje aplikacija. Do jaja je sto mozes podesiti ali opet, valjda bi po defaultu aplikacije za dopisivanje trebao da pusta da rade u pozadini..

Pa i jeste tako ali sam se ja pravio pametan i gasio sam aplikacije koje ne trebaju da budu u pozadini i očigledno sam isključio i viber ali sad sam namestio i iskreno mi se sviđa što može da se isključi da ti ne smara obaveštenje za svašta nešto

Huawei mate 9 pro

Iskreno, za nove korisnike Huawei je to nezgodan problem, jer većina novih korisnika se pozali bas na taj problem da ne dobijaju obaveštenja itd... Naravno, jer po defaultu nije ništa podešeno, kad se podesi sve, onda je sve redovno, znam da to zvuči bzvz ta opcija, ali jeste korisna. ***, tako je kako je...

Sačekaj zar ne bi trebalo da po defaultu sve bude dozvoljeno a da je na tebi kao korisniku ostavljeno da isključuješ ono što ne želiš?!

Pazi slazem se donekle da je korisna. Prvi bih ugasio fejs i mesindzer kao najvece zderace procesa i baterije, opet s druge strane vacap i vajber su po meni lajt aplikacije. Za vacap sam siguran jer ga koristim u ogromnoj meri i za ceo dan mi potrosi max 2 posto baterije.. Al dobro opet, havaji su dali tu mogucnost da se gasi sta treba, ipak je 700 evrica xD

Ma osnovne app kao whatsapp, viber nisu odmah podešena da su zaštićene, moras sam sve da odradis , ali to traje minut vremena da se sve podesi... ***

Huawei P9 Plus

Pazi slazem se donekle da je korisna. Prvi bih ugasio fejs i mesindzer kao najvece zderace procesa i baterije, opet s druge strane vacap i vajber su po meni lajt aplikacije. Za vacap sam siguran jer ga koristim u ogromnoj meri i za ceo dan mi potrosi max 2 posto baterije.. Al dobro opet, havaji su dali tu mogucnost da se gasi sta treba, ipak je 700 evrica xD

Pa sta reci za cenu, ***, prezvakano ovde već koji put, sta sad 700e košta i to je to, nama se to svidelo ili ne tako je kako je..
Da je mnogo, jeste mnogo je... Da li opravdava cenu tu, to ne znam...
Izbor je na nama korisnicima da odaberemo za svoj novac sta cemo da kupimo...
Za mene je ludilo dati više od 400e za bilo koji fon... Nisam nikad ni dao a necu ni dati...

Huawei Mediapad X2 7.0 LTE

Nazad
Vrh Dno