Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Si siguran da je manji SOT?
Kamera, ne znam sta si ti citao od korisnika koji su uporedili s7e i mate 9....

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Čekaj ti očekuješ da kupac koji je u 99% slučajeva nepismen treba da zna zašto mu na novom telefonu ne stižu obaveštenja?!
Pa vidiš da kolega sa foruma nije uspeo to da podesi kako treba. Kako misliš da će to da podesi neko koga to uopšte ne treba ni da zanima?

Čekaj ti očekuješ da kupac koji je u 99% slučajeva nepismen treba da zna zašto mu na novom telefonu ne stižu obaveštenja?!
Pa vidiš da kolega sa foruma nije uspeo to da podesi kako treba. Kako misliš da će to da podesi neko koga to uopšte ne treba ni da zanima?
Ne znam ja za druge, jesu li pismeni ili ne pismeni, ja nista ne očekujem, niti me briga kako će ko da koristi fon. Ja sam ti napisao kako je na Huawei i na onom od 200e i na onom od 700e...pitaj to huawei zašto je tako...
A ako bih ti odgovorio, rekao bih onda ovo, za nepismene ljude uopste nije bilo koji SmartPhone.

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Nije da nisam uspeo da nemastim nego sam ja ugasio sam a nisam znao da li treba ili ne treba da bude štriklirano da bi radilo kako valja a po defaultu je kad istaliras app upaljeno da stiže sve od obaveštenja

Huawei mate 9 pro

Džabe objašnjavaš kad je poenta sprdnja od istih, nema potrebe da se trudiš jer ne koriste uređaj i ne znaju kako funkcioniše

Huawei P9

Si siguran da je manji SOT?
Kamera, ne znam sta si ti citao od korisnika koji su uporedili s7e i mate 9....
7h sot kače svi.
Slike se ne čitaju nego gledaju [emoji3] i tu je Samsung bolji.
Zato je po meni cena nerealna, ne kažem da je loš mob ali cena nerealna, konkurencija nudi isto/bolje za manje para.

Bogi, čudo ti toliko traje baterija, bolja je nego na p9, meni izgura 5 ipo sa ubijanjem baterije i ne ispuštanjem telefona iz ruku

Huawei P9

7h sot kače svi.
Slike se ne čitaju nego gledaju [emoji3] i tu je Samsung bolji.
Zato je po meni cena nerealna, ne kažem da je loš mob ali cena nerealna, konkurencija nudi isto/bolje za manje para.
***, na nemačkom forumu korisnici mate 9 pišu drugačije, i ti bas koji su prešli sa s7e na Mate 9. Kažu sa su u svemu egal, baterija bolja na Mate 9, a kamera na s7e bolja samo u low light uslovima. Sta je istina, ne znam, nemam ni mate 9 a niti s7e...
Eto baci pogled na moje slike sa p9 plus, kažu sa je mate 9 oduvao p9 plus po pitanju slika...

Huawei P9 Plus

Bogi, čudo ti toliko traje baterija, bolja je nego na p9, meni izgura 5 ipo sa ubijanjem baterije i ne ispuštanjem telefona iz ruku

Huawei P9
Nikola, sta znam, zadovoljan sam baterijom, njakam ga stalno, 5 Mail naloga, google lokacija i Google Plus aktivni, fb, whatsapp, viber, telegram, dosta poziva, čitanje vesti itd.. Sve to na 4g, osvetljenje automatski, 5 h SOT...

Huawei P9 Plus

Ja kazem moje mišljenje kao korisnik koji slika i koji je koristio oba telefona samo low light u bolju optičku stabilizaciju na video snimanje ostalo ne vidim razliku nikakvu možda za nijansu mi je lepša boja i contest na mate 9. Prednja kamera neću da pricam mate uništio s7e

Huawei mate 9 pro

Nije to loše kad sve koristiš ali sam mislio da je dosta bolja baterija nego na p9, na mate 9 je baterija ludilo

Huawei P9

Mislim da nijesam jedini da čak 90 posto korisnika upali tu kameru jednom nekad ni toliko u toku dana, sve se svodi na par slika, što je tolika frka i pomama kako slika i šta radi, ako ćete na izložbe za to se koristi profi aparat ***, meni je kamera totalno nebitna stvar ali bukvalno zadnja stvar koja me zanima na telefonima

Huawei P9

Juče njakao opet mate 9 u mediamarkt, i iskren da budem izgledom p9 plus je po meni mnogo lepši fon od mate9. Ali opet o normalno da su različiti po tom nekom izgledu...
Što uopšte sad ne mora da znači da mi je sad mate 9 nikakav izgledom...

Huawei P9 Plus

Sto se tice baterije skinut sa punjača jutros u 7:00 I evo sad posle svih cackanja i drndanja 71 % baterije... Ne znam u tim Sot koliko je to ali evo to je realna slika baterije kod mene

Huawei mate 9 pro

Mislim da nijesam jedini da čak 90 posto korisnika upali tu kameru jednom nekad ni toliko u toku dana, sve se svodi na par slika, što je tolika frka i pomama kako slika i šta radi, ako ćete na izložbe za to se koristi profi aparat ***, meni je kamera totalno nebitna stvar ali bukvalno zadnja stvar koja me zanima na telefonima

Huawei P9
Potpuno se slažem, slikam momenat meni zanimljiv, i slike držim u telefonu ili tabletu, jok na pc da ja gledam detalje itd...

Huawei P9 Plus

Pa koliko imaš sot? Nije osto ako imas 1h i 3h na 71%

Sent from my D6503 using Tapatalk

Sto se tice baterije skinut sa punjača jutros u 7:00 I evo sad posle svih cackanja i drndanja 71 % baterije... Ne znam u tim Sot koliko je to ali evo to je realna slika baterije kod mene

Huawei mate 9 pro
Uzivaj ti u fonu, a kacenja ss i dokazivanje, Za**** to... Bitno da si ti zadovoljan... 🙂

Huawei P9 Plus

Uzivaj ti u fonu, a kacenja ss i dokazivanje, Za**** to... Bitno da si ti zadovoljan... 🙂

Huawei P9 Plus
Iskreno i uzivam ali pored svega kad sam upalio tv i ugasio telefonom pa veće sreće nema jer ne znam gde mi je daljinski pošto sam zaspao sa istim... Samo da vidim jos tu bateriju kako se ponaša ostalo je sve po meri... Moram da odem u novo otvorenu prodavnicu Huaweia da vidim da li ga imaju na stanju ako nemaju da im kažu da su neozbiljni hi hi hi

Huawei mate 9 pro

Meni je ona mogućnost uključivanja/isključivanja rada aplikacija u pozadini veoma korisna. Zato u zadnje vreme i kupujem kineze. Nema potrebe za rutom i greenify. Pogotovo je dobra za nekoga ko koristi fejs i instagram. To jede bateriju kad radi u pozadini. Plus dosta drugih aplikacija mogu da se podese. Za mene jako korisno.
A što se tiče tog sot-a kod S7, ne znam šta bih rekao sem da je po meni to malo naduvano. Može toliki sot da nagura s7 edge i to sa vrlo malo mobilnog interneta i sa nekim tamnim pozadinama itd...6h sot-a na nekih 24h rada je realno.
Što se tiče tog standardnog sot-a on je daleko ispod 5h, negde oko 4h ako i toliko. Sve preko 5h je dobra autonomija za malo zahtevnije korisnike. Meni je najbitnije da izgura 36-48h rada sa jednim punjenjem, a da li je sot 10 ili 5h meni apsolutno nebitno. Niti imam potrebe da toliko buljim u ekran...

S7 tesko moze da izgura 7h i to je tacno. Edge moze ali ne sa mnogo jakim osvetljenjem i vecinom wifi. Face i messenger satiru bateriju (messenger i performanse ubija, opasno laguje) dok instagram u pozadini ne vuce uopste.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

I zaključak, korisna stvar gašenja aplikacija ili ne?
Ovde neki zapeli default pa default, dobijes mogućnost da podesis kako tebi /korisniku odgovara, al dzaba... Bolje je sve fabrički da drnda u pozadini... Svašta...

Huawei P9 Plus

Naravno da je korisna opcija ali po defaultu treba, mora, da bude ukljucena. Pa ti posle gasi ako znas i ako ti smeta. Ovako prosecan korisnik uzme i ne stizu mu poruke. Pa nije svako upoznat pa da odmah juri po opcijama da pali i gasi sve zivo.

Sad za to nisam siguran stvarno kako je po defaultu, nisam obraćao pažnju, znam da sam svaki huawei uredjaj podesio onako kako meni ti odgovara...

Huawei P9 Plus

Pa uključena je opcija Service ne za sve aplikacije ali je uključena za većinu samim tim i za sve aplikacije koje prosječan korisnik koristi, moguće da ljudi prilikom čačkanja isključe totalno i da onda mora da se podesi posebno za svaku ili da se sve aktiviraju

Huawei P9

Znaci na Viberu normalno stizu poruke bez ikakvog podesavanja?

Pa cemu onda kukanje prethodno i pominjanje kasnjenja istih?

Nazad
Vrh Dno