Ne znam ja za druge, jesu li pismeni ili ne pismeni, ja nista ne očekujem, niti me briga kako će ko da koristi fon. Ja sam ti napisao kako je na Huawei i na onom od 200e i na onom od 700e...pitaj to huawei zašto je tako...Čekaj ti očekuješ da kupac koji je u 99% slučajeva nepismen treba da zna zašto mu na novom telefonu ne stižu obaveštenja?!
Pa vidiš da kolega sa foruma nije uspeo to da podesi kako treba. Kako misliš da će to da podesi neko koga to uopšte ne treba ni da zanima?
7h sot kače svi.Si siguran da je manji SOT?
Kamera, ne znam sta si ti citao od korisnika koji su uporedili s7e i mate 9....
***, na nemačkom forumu korisnici mate 9 pišu drugačije, i ti bas koji su prešli sa s7e na Mate 9. Kažu sa su u svemu egal, baterija bolja na Mate 9, a kamera na s7e bolja samo u low light uslovima. Sta je istina, ne znam, nemam ni mate 9 a niti s7e...7h sot kače svi.
Slike se ne čitaju nego gledaju [emoji3] i tu je Samsung bolji.
Zato je po meni cena nerealna, ne kažem da je loš mob ali cena nerealna, konkurencija nudi isto/bolje za manje para.
Nikola, sta znam, zadovoljan sam baterijom, njakam ga stalno, 5 Mail naloga, google lokacija i Google Plus aktivni, fb, whatsapp, viber, telegram, dosta poziva, čitanje vesti itd.. Sve to na 4g, osvetljenje automatski, 5 h SOT...Bogi, čudo ti toliko traje baterija, bolja je nego na p9, meni izgura 5 ipo sa ubijanjem baterije i ne ispuštanjem telefona iz ruku
Huawei P9
Potpuno se slažem, slikam momenat meni zanimljiv, i slike držim u telefonu ili tabletu, jok na pc da ja gledam detalje itd...Mislim da nijesam jedini da čak 90 posto korisnika upali tu kameru jednom nekad ni toliko u toku dana, sve se svodi na par slika, što je tolika frka i pomama kako slika i šta radi, ako ćete na izložbe za to se koristi profi aparat ***, meni je kamera totalno nebitna stvar ali bukvalno zadnja stvar koja me zanima na telefonima
Huawei P9
Uzivaj ti u fonu, a kacenja ss i dokazivanje, Za**** to... Bitno da si ti zadovoljan... 🙂Sto se tice baterije skinut sa punjača jutros u 7:00 I evo sad posle svih cackanja i drndanja 71 % baterije... Ne znam u tim Sot koliko je to ali evo to je realna slika baterije kod mene
Huawei mate 9 pro
Iskreno i uzivam ali pored svega kad sam upalio tv i ugasio telefonom pa veće sreće nema jer ne znam gde mi je daljinski pošto sam zaspao sa istim... Samo da vidim jos tu bateriju kako se ponaša ostalo je sve po meri... Moram da odem u novo otvorenu prodavnicu Huaweia da vidim da li ga imaju na stanju ako nemaju da im kažu da su neozbiljni hi hi hiUzivaj ti u fonu, a kacenja ss i dokazivanje, Za**** to... Bitno da si ti zadovoljan... 🙂
Huawei P9 Plus
+1Sačekaj zar ne bi trebalo da po defaultu sve bude dozvoljeno a da je na tebi kao korisniku ostavljeno da isključuješ ono što ne želiš?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari