Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam čemu rasprava. Moze sve fino i polako[emoji1]
Mene takodje zanima ss baterije, sot ovog telefona i bilo bi lepo videti iz prve ruke. Retko ko poseduje ovaj telefon.
Mate 9 mora da gura lagano bar preko 7.
Ja na honor 5x guram svaki dan više od 5 sata, čak i 6 ako bateriju punim tek na 10 %. Nekad dogurati i do 7 sati.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Ajde sad neko da mi objasni kako da nadjem i da stavim ss? Ja sam što se tiče baterije sve okačio što sam našao na telefonom [emoji1]

Huawei mate 9 pro

Čak naprotiv, ovo pisanje ja lično ne vidim kao raspravu, sve ok, a za ss je sve dogovoreno, prvo ss od p9 plus pa kad stigne mate 9 biće takodje ss.

Huawei P9 Plus

Tamo kada udjes u bateriju imaš hardver i softver u stavkama baterije, odeš u hardver izabereš ekran i okači ss koliko ti pokazuje rad ekrana. Ako nisi dopunjavao baterije ako ne drugi put, nije žurba.Kad napunis bateriju koristi telefon normalno i sledeći put pre stavljanja na punjač okači ove ss, baterije i ekrana.

Ajde sad neko da mi objasni kako da nadjem i da stavim ss? Ja sam što se tiče baterije sve okačio što sam našao na telefonom [emoji1]

Huawei mate 9 pro
Idi u Baterija manager, pa nadji potrošnju, pa ces dalje sve Skontati koliko je ekran izvukao itd itd...

Huawei P9 Plus

Ovi SS iznad ne znače ništa. Niti je napisano kako je korišćen telefon, na kom osvetljenju, koji mod mreže i koliko wifi i sa kojim app.

Pa vidis koje su app na slici. Takodje i wifi. Jedino osvetljenje ali je verovatno nize. Odlicna baterija pa koje god da je osvetljenje.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

I očekivano, uvek će neko da zameri i na ss... Iz tog razloga, odavno ne kacim ss... Nekima ne vredi ni slika ispred očiju...

Huawei P9 Plus

Ne znam sta ste se uhvatili za bateriju kad je opste poznato da Huawei i generalno kineski proizvodjaci imaju odlicne baterije. Da ste pitali za kameru ili nesto drugo pa i da razumem ali ovako...

Šukno vam ga sa ss i trajanjem baterije, ali ne masa pljuvača opet nije zadovoljna.

Šukno vam ga sa ss i trajanjem baterije, ali ne masa pljuvača opet nije zadovoljna.
Sukno nam ga?
Evo da ga suknem i ja onda vama sa skoro duplo jeftinijim telefonom od Mate9.
60abe1d939d71d90246be9532c25451c.jpg

2ebed0d36926c06459bc4d96cbcec4bf.jpg

Kolega ti nisi od tih, da ja napišem, ok sve zezanje itd, ti tražiš konkretno sve sa znas kupiti ili ne kupiti, potpuno opravdavam bar tvoj nacin, a za ostale... ***, čudna ta baterija na p9 🙂

Huawei P9 Plus

Sukno nam ga?
Evo da ga suknem i ja onda vama sa skoro duplo jeftinijim telefonom od Mate9.
60abe1d939d71d90246be9532c25451c.jpg

2ebed0d36926c06459bc4d96cbcec4bf.jpg

Ss je stavljen od kolege Nikole sa telefonom Huawei p9, ako si mislio na njegov ss...
Ako će se takmicimo sa baterijom, kad okacim svoj ss od X2 ili x1, neće vam dobro biti 🙂 sa sve 4g samo 🙂

Huawei P9 Plus

Bogi79, pa nece ni Mate9 moci vise od ovoga. Zezam se ja ali lik je malo bezobrazno odgovorio, a i trajanje baterije nije spektakularno. Odlicno je ali ima i drugih telefona, kao sto vidis.
Ajde onda da okaci i neko ko ima Mi Max, nije u tome fora. 🙂

Uđem u ovu temu i vidim 200 novih postova 🙂

Kinez definitivno diže prašinu .. eto jednog plusa velike cene 🙂

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Vidi druže, meni mate 9 da izvuče na ful 6h ja cu biti prezadovoljan, p9 plus 5h SOT...
A ubeđen sam da će mate 9 da mi izvuče i više SOT na 4g od 6h...mate serija nijedna nije podbacila sa baterijom, osim možda ajde da kažem mate s, gde je opet dobra baterija ali ne kao na velikom mate 7 8 i 9...

Huawei P9 Plus

Bogi79, pa nece ni Mate9 moci vise od ovoga. Zezam se ja ali lik je malo bezobrazno odgovorio, a i trajanje baterije nije spektakularno. Odlicno je ali ima i drugih telefona, kao sto vidis.
Ajde onda da okaci i neko ko ima Mi Max, nije u tome fora. 🙂

Kako neće, novi kirin je štedljivi od prethodnog, veća baterija od p9 dosta.

Zato bi bilo lepo videti ss baterije mate 9.

Je l' vidis da nece moci? 🙂

P9 plus
6b70c0524425446e50d77a69e5a0b61b.jpg

dfe824998f79f6e47e0f3aad3825976f.jpg

3994d456988557504f6d4b11f91e9a6f.jpg

c91664734f47859b8504b4a1a0a5405b.jpg

c9da046a74085536d083ab6bbd607c0a.jpg

4a8af3436ca97ff7ce57586bcf716f43.jpg

Huawei P9 Plus

Poslednja izmena:
I koliko je bio ukljucen ekran?

Naravno da ce moći pri istom korišćenju. Da je okačio isti korisnik sa dva telefona pa da uporedimo. Ovako uopšte ne znamo pod koji uslovima je korišćen uredjaj.Baterija od 4000 i neće biti bolja od P9?

Zezam se ja, niko ne spori da je dobra baterija. Ali nista sto nije vidjeno vec. 🙂
Neka postavi neko neki video da vidimo kakvo je tu stanje, ima li unapredjenja.

Zanima te video na Mate 9 ili p9 plus? Mogu da postavim i video, nikakav problem,za sad samo sa p9 plus dok ne stigne mate 9.

Huawei P9 Plus

Nazad
Vrh Dno