Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Narode jel ok od 7:30 jutos do 10 uveče potroši sa 100% na 37%? Klasično korišćenje...intezivnije zbog cackanja telefona

Sent from my LON-L29 using Tapatalk

Po meni skroz normalno, jer fon sigurno nisi ispustio iz ruku, podešavanje itd itd... To je ok 🙂
Koliko je SOT za to vreme?

Huawei P9 Plus

Ne kapiram samo u cemu je fora pljuvati proizvodjace (nevezano za huawei) a da pritom niko nema aktuelni model? Ko ima mogucnost, nek zategne mate 9. Ako mu se ne svidi, oglasi i lagano moze da uzme famozni s7/s7e. Smarate sa prozivanjem. Klasicni kompleksasi. Mora da se fura apple ili samsung,da se izbaci na sto u kaficu i glumi baja. Voli srbenda dizla,ip i samsung,pa to ti je. Ali ne, problem je sto je telefon u Srbiji (pored automobila) prvo sredstvo za lecenje kompleksa. Svaka cast za huawei, dostojna konkurencija.

Polako za izjavama, čovek tek podesio fon, ccc... Znate i sami da treba par dana da sve slegne posle instaliranja aplikacija itd itd...

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Polako za izjavama, čovek tek podesio fon, ccc... Znate i sami da treba par dana da sve slegne posle instaliranja aplikacija itd itd...

Da da tek sam istalirao sve mi sad vuce na bateriju da vidim koliko traje jer mi se cini da je na iPhone 6s plus trajalo više ali mozda je samo trip ali i dalje mislim da je bolji od s7e ☺️☺️☺️☺️ I pritom sam sad otkrio power saving mode koji smanjuje potrošnju bas vidno a ne gasi notification u pozadini kao što je napisano hehee

Huawei mate 9

Poslednja izmena:
Opusti se i koristi fon, i ne bleni koliko troši itd... Uzivaj u telefonu, baterija nije loša nikako, to jest ne može ni biti. Bar što sam citao iskustva korisnika od mate 9 i mate 9 Porsche Design, svi zadovoljni...

My bad, videćemo kako bude išlo jer mi je telefon ozbiljno zapao za oko 🙂)))))

Bogi kako da upalim da mi pokaže sliku kad pravim screanshot

Huawei mate 9

Nisam te bas najbolje razumeo...
🙂

Huawei P9 Plus

Namestio kad uradiom onaj knock knock na ekran on uradi screanshot ali mi ne pokaze sliku nego je samo sačuva i čuje se zvuk

Huawei mate 9

Pa slika se sačuva automatski u galeriji. Koliko znam tako je na svaki tel

Sent from my D6503 using Tapatalk

https://www.youtube.com/watch?v=PCMplpYqGsk

I nista na kraju od 960 cipa.. Neverovatno da se ovaj mali honor drzi tako dobro 😀
Telefon je tek izasao biće peglanja softwara sigurno još dosta kao i za kameru... Inace ko kupi mate 9, mate 9pro p9 ili p9 plus ima da se registruje na njihovom sajtu i postane Vip član sa još godinu dana garancije znači ja imam 3 godine ukupno [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Huawei mate 9

Ma sve to stoji ali opet nedopustivo je ovako nesto iskreno, po ceni i po svemu mate 9 treba da sije uzduz i popreko honor 8.. Nije kao da je honor imao brdo nekih apdejtova i dalje je na MM..

Sent from my Pixel using Tapatalk

Ma sve to stoji ali opet nedopustivo je ovako nesto iskreno, po ceni i po svemu mate 9 treba da sije uzduz i popreko honor 8.. Nije kao da je honor imao brdo nekih apdejtova i dalje je na MM..

Pa da ali radi na emui 4 koji je godinama peglan i optimizovan za dosta telefona a tek je išao emui 5 koji će da se optimizuje... Barem ja tako mislim

Huawei mate 9

Slazem se.. Ali 5.0 sam po sebi treba da bude bolji nego 4.0.. Videcemo vremenom ali ovo nije dobar posao. Mizeran upgrade al naravno cena dupla.

Ni jedan telefon nije savršen niti će biti, evo Pixel od 1000 e pa ima problema sa smrzavanjem, pukneš tolike pare i da ti se to dešava, pa šta da mu radiš bez da ga polomiš da ti se to dešava na telefonu od 1000 e

Huawei P9

Pa dobro svaki ima mane. Ali ovde pricamo o dva modela iste kompanije, pritom jedan je duplo skuplji od drugog ali nije i bolji, losiji je. To nikako ne mogu da skapiram, ali dobro mozda stvarno treba da se saceka da se sve upegla. Znajuci huawei, ne verujem da ce se bas toliko cimati za azurnost izbacivanja apdejta i poboljsanja.

Ja od kako sam uzeo telefon 3 updejta su bila, nije baš da ne rade, moguće da ranije nijesu vodili računa sad je to drugačije, puno su ažurniji a i valjda će još više biti

Huawei P9

Stvarno odlično izgleda Honor 8 u poređenju sa njim. Nego sam dosta puta gledao testove Huawei telefona gde je uključen power saving mode koji zna da obori takt i uspori procesor. Naravno ne mora da znači da je ovde slučaj. Takođe pitamje je da li nougat uopšte bolji i brži od MM.Treba da se pegla naravno ali ipak je morao da bude brži Mate 9 , kirin 960 po testovima dosta bolje deluje od prethodnog.

Cini mi se da na pocetku videa pokazuje da je honor 8 u performance modu a da mate 9 nema tu opciju ?! Nisam bas upoznat sa tim 😀 Ali da, slazem se da je trebao da bude brzi. Sve mi se vise svidja honor 8, posle nexus 5x mozda bas uzmem njega ( plavog naravno 😀 ).

Sta znam valjda je sve bilo po default-u na mate 9. Doduse honor 8 je imao performance mod ukljucen, ali opet koliko to moze da promeni performanse ? Sto neko rece tamo u komentarima s7 je bio u startu brzi od s6, isto tako i za snap 820 je bio brzi od 810 odmah u startu. Mozda Huawei ima drugaciju politiku, ali ako je taj cip noviji i bolji kao sto kazu onda bi bar na snagu morao da bude bolji od 950 i 955..

Ne znam kako je u emui 5 ali mislim da bi normalno bilo je je na default pun gas procesora 🙂 Morao je biti brži sigurno , mada gledao sam ranije uporedne testove sa mate 8 i p9 i Mate 9 je bio bolji. Honor 8 je izgleda odlično optimizovan, super telefon.

Evo i ovde brži u igricama . Rezolucija je ista a novi gpu jači u Mate 9 , čudno.

Poslednja izmena:
Nije pun gas procesor ni na p9, ja ga i ne držim na pun gas, treba da se posebno podesi da bude u najjačem modu

Huawei P9

Nazad
Vrh Dno