mironiko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.01.2011
- Poena
- 270
Imas u testu na Benchu. 🙂I koliko je to trajalo sa svim tim popaljenim stvarima?
Huawei mate 9 pro
Moto Z + TapaTalk
Imas u testu na Benchu. 🙂I koliko je to trajalo sa svim tim popaljenim stvarima?
Huawei mate 9 pro
To je slabo.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Da da tek sam istalirao sve mi sad vuce na bateriju da vidim koliko traje jer mi se cini da je na iPhone 6s plus trajalo više ali mozda je samo trip ali i dalje mislim da je bolji od s7e ☺️☺️☺️☺️ I pritom sam sad otkrio power saving mode koji smanjuje potrošnju bas vidno a ne gasi notification u pozadini kao što je napisano heheePolako za izjavama, čovek tek podesio fon, ccc... Znate i sami da treba par dana da sve slegne posle instaliranja aplikacija itd itd...
Huawei Mediapad M2 10.1 LTE
Polako za izjavama, čovek tek podesio fon, ccc... Znate i sami da treba par dana da sve slegne posle instaliranja aplikacija itd itd...
Huawei Mediapad M2 10.1 LTE
Ja ti kažem sve mi je vrh samo baterije trenutno ispitujem ostalo je +++ za HuaweiMy bad, videćemo kako bude išlo jer mi je telefon ozbiljno zapao za oko 🙂)))))
Telefon je tek izasao biće peglanja softwara sigurno još dosta kao i za kameru... Inace ko kupi mate 9, mate 9pro p9 ili p9 plus ima da se registruje na njihovom sajtu i postane Vip član sa još godinu dana garancije znači ja imam 3 godine ukupno [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]https://www.youtube.com/watch?v=PCMplpYqGsk
I nista na kraju od 960 cipa.. Neverovatno da se ovaj mali honor drzi tako dobro 😀
Pa da ali radi na emui 4 koji je godinama peglan i optimizovan za dosta telefona a tek je išao emui 5 koji će da se optimizuje... Barem ja tako mislimMa sve to stoji ali opet nedopustivo je ovako nesto iskreno, po ceni i po svemu mate 9 treba da sije uzduz i popreko honor 8.. Nije kao da je honor imao brdo nekih apdejtova i dalje je na MM..
Sent from my Pixel using Tapatalk
Cini mi se da na pocetku videa pokazuje da je honor 8 u performance modu a da mate 9 nema tu opciju ?! Nisam bas upoznat sa tim 😀 Ali da, slazem se da je trebao da bude brzi. Sve mi se vise svidja honor 8, posle nexus 5x mozda bas uzmem njega ( plavog naravno 😀 ).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari