Šta je novo?

Huawei Mate 8

swedroid test - https://translate.google.com/translate?hl=sr&sl=sv&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.swedroid.se%2Frecensioner%2Ftelefoner%2Fvi-testar-6-tummaren-huawei-mate-8%2F

Tu je i poredjenje kamere sa V10 (da li sa starim ili novim softverom nemam pojma)

I na kraju:
WaVR85S.jpg

Poslednja izmena:
Prebace mi broj u mts al nema više telefona na sajtu :D E ****m ih..

Sacekaj malo, bice ih sigurno u novoh turi telefona. Tako je bilo i sa sedmicom.

Pitao ja danas. Nemaju i ne znaju da li će ih dobijati... Isto tako i za 6P...

6p budi siguran da nece dobijati :)
Ne samo oni nego ni jedan provajder..

Poslednja izmena:
U čemu je tu fora? Zbog čega imamo 5x u zemlji a 6p ne. Da imam nekog u Americi ili u inostranstvu pa da naručujem kod njih sa amazona. ***...

Fora je sto uvoznik nije pronasao racunicu da uveze 6p.. :)

Fora je sto uvoznik nije pronasao racunicu da uveze 6p.. :)

Ali su zato uvezli V10, telefon za koji sam bio siguran da nikada nece stici u Srbiju. Ma sta ti mislio o LGu, barem neka korist od njih to sto vecina njihovih modela stigne kod provajdera pa makar to bio i Nexus.

Poslednja izmena:
Ne znam kako je samo sedam sati uspeo da izvuče gizmo iz ovog telefona...
Ja redovno izvlačim dva dana uz 8-9 sati SoTa.
Nejasni mi je iz slika, jel korišćena jedna vip kartica ili dve?

Poslednja izmena:
Kod vipa uvek pise vip|vip, takva im je oznaka, tako da ne mora da zbaci da je koristio dve

Ja sam bio ubedjen da dual sim telefoni imaju dve ikone za jacinu signala...a na slici samo jedan tako da to 2x vip ne mora da znaci nista.

I ja mislim za signal, dve ikonice, ono što me buni je levo 3G desno 2G signal, isto vreme slikana slika? Najbolje tester da nam odgovori.

Jedna Vip kartica. Što se tiče signala, ništa čudno, kod mene u stanu je inače slabiji signal pa se šalta sa 3G na 2G.

Zvao sam korisnički servis, nude mi samo mate s...

Mene zove čoek prekosutra da dođe po sedmicu, ne znam šta da radim... U oglasima je baš dranje, ne daje mi se 5 stoja iako ću uštedei na 2 godine ugovora 200e ako uzmem sa 50% popusta, al kad pljuneš odjednom toliko nije mi nikako isto.

Ukoliko si zadovoljan sa Mate 7 i uopšte Huawei i ako ti nije problem keš za mate 8, uzimaj ga, to jest kupuj i :)

Ma uzeću ga sigurno samo pitanje je kako. :)

Meni da odgovara ta veličina od mate 8, lično bih ga odmah kupio, ali na žalost, malo je to za mene hehehehe. Pre par dana san se bas poigrao sa Mate 8 u mediamarkt, bio je onaj wooowww utisak :)
Na eBay.de neki lik iz Holandije prodaje u svim bojama i obe verzije mate 8,gold je 550e, Mocha 570e,druge dve boje su 480e :)

Najjefitinije što sam video na kp je bilo 500. Sada je najjeftinije 530. Ne malo, ali verujem da vredi. Mislim, meni je i sedmica UBICA telefon. A ovaj je bolji po svakom osnovu, tako da... :)

Taj sto bese 500, mts-ov, vakuum pack, uzeh ja, stize mi ujutru. :)
Prodavao ga je moj veliki prijatelj iz Cacka koji ga je uzeo u MTS, pa se moram pohvaliti da sam dobio lep popust u odnosu na cenu koja je pisala u oglasu. :)

Poslednja izmena:
Taj sto bese 500, mts-ov, vakuum pack, uzeh ja, stize mi ujutru. :)
Prodavao ga je moj veliki prijatelj iz Cacka koji ga je uzeo u MTS, pa se moram pohvaliti da sam dobio lep popust u odnosu na cenu koja je pisala u oglasu. :)

Zbog takvih kao što je on koji uzmu telefon pa daju u bescenje pošteni kupci kao ja ostaju kratkih rukava. :D

Ja sam danas odbio da se igram sa mate 8 :) Kolega uzeo u dojclandu. Da sam ga cackao, razbolio bi se i morao bi ga uzeti nekako, ovako sam prezadovoljan sa 7,a da je 8 svemirski brod, jeste :)

Nazad
Vrh Dno