Šta je novo?

Huawei Mate 8

Ako je ta obicna ista kao ona huawei-eva za P8, mogu vam reci da kvalitetniju i ljepsu masku nikad vidio nisam.

možda nekome treba, ja sam bio planirao da uzmem mate 8 pa sam brzopleto naručio futrolu Od telefona sam odustao. tako ako nekoga zanima Niilkin case beli sa s-view prozorom neke me kontaktira na PM. Neotpakovan naravno

Poslednja izmena:
Zaljubio sam se u ovaj telefon, posto od HTC-a nema leba sto bi se reklo, bitku vodi ovaj Mate i 6s+... slatke muke

Ja sam za sada oduševljen. Posebno u Mocha gold varijanti lepo izgleda. Bas elegantna kombinacija.

Cini mi se da to lise kod njih na sajtu. Bar je pisalo za Mate 7.

I 4GB rama se napuni očas posla ☺️
Baterija se i dalje ponaša brutalno.

uploadfromtaptalk1457709892312.jpg
uploadfromtaptalk1457709935831.jpg
uploadfromtaptalk1457709948765.jpg

Nije to system.. To je system+ njegove aktivne apk (servisi)

Gotovo drugo punjenje. Sigurno bih izvukao još pola sata ali radim prvu i moram da spavam malo :)
Lako cu se navici na ovakvu bateriju. Ovoliki sot sam jedino mogao da izvučem sa z3c i z2 svojevremeno.

uploadfromtaptalk1457745159064.jpg
uploadfromtaptalk1457745174039.jpg

Ooo postajem ljubomoran...ovo ko naucnu fantastiku da gledam!!

Osim vibera i losije kamere ;)

Lošije kamere od čega? Od 2% uređaja na tržištu?

Imam mate 7 i verujem da kamera ispunjava potrebe barem 90% korisnika od čega još pet zna da iskoristi i primeti prednosti, a ovih pet se jednostavno proserava jer bi eto voleli da imaju kameru koja je u rangu sa najboljim na tržištu..

Ovo za viber da ne pričam koliko je nebitna mana tj nije učestala i verovatno će se lako rešiti nekom ispravkom.

Viber šljaka normalno, nema tu problema. A i da nije tako, meni to ne bi bio problem, ionako 90% ljudi sa kojima se čujem koristi whatsapp.

Thanks...Nemam mnogo iskustava sa Huaweiem, kakav im je Android skin, kakvi su po pitanju update-a (ono što sam gledao na P6 mi se nimalo nije svidelo)?
Tražim dual sim sa velikim ekranom i dobrom baterijom, kamera mi nije na vrhu prioriteta, i Mate8 deluje kao odličan izbor...

Pre bih rekao da je emui, jednostavan, al opet... Sve zavisi kome sta odgovara :)
Za veliku pohvalu je kako sve lepo radi :)

Kakvi su sa politikom update-a?
Može li se pregaziti skin nečim sa XDA?

Thanks...Nemam mnogo iskustava sa Huaweiem, kakav im je Android skin, kakvi su po pitanju update-a (ono što sam gledao na P6 mi se nimalo nije svidelo)?
Tražim dual sim sa velikim ekranom i dobrom baterijom, kamera mi nije na vrhu prioriteta, i Mate8 deluje kao odličan izbor...
Onda je mate 8 sve što ti treba.

Nazad
Vrh Dno