Zato što obična ide uz 32gb model, 64gb i 128gb dobijaju tu na preklop.Zasto mi ovde dobijamo ovu obicnu maskicu za siromasne, a onaj "havaji" crnja psihopata sto lomi sve zivo dok otvara, dobio onu fensi na preklop.
Zato što obična ide uz 32gb model, 64gb i 128gb dobijaju tu na preklop.Zasto mi ovde dobijamo ovu obicnu maskicu za siromasne, a onaj "havaji" crnja psihopata sto lomi sve zivo dok otvara, dobio onu fensi na preklop.
Društvo, pitanje. Jel se dobija premium garancija kod mts-a za mate 8?
Baterija je strasna. Ne pamtim kad sam bio ovako zadovoljan nekim telefonom. Sve radi kao podmazano.Ooo postajem ljubomoran...ovo ko naucnu fantastiku da gledam!!
Osim vibera i losije kamereBaterija je strasna. Ne pamtim kad sam bio ovako zadovoljan nekim telefonom. Sve radi kao podmazano.
6.0.1Sa kojom verzijom androida dolazi?
Osim vibera i losije kamere![]()
Thanks...Nemam mnogo iskustava sa Huaweiem, kakav im je Android skin, kakvi su po pitanju update-a (ono što sam gledao na P6 mi se nimalo nije svidelo)?
Onda je mate 8 sve što ti treba.Thanks...Nemam mnogo iskustava sa Huaweiem, kakav im je Android skin, kakvi su po pitanju update-a (ono što sam gledao na P6 mi se nimalo nije svidelo)?
Tražim dual sim sa velikim ekranom i dobrom baterijom, kamera mi nije na vrhu prioriteta, i Mate8 deluje kao odličan izbor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari