Da li neko zna koja je procedura kada niste zadovoljni odlukom servisera? Naime, nakon prve zamene telefona zbog zelenog ekrana, drugi telefon koji sam dobio ima problem sa kamerom gde u bilo kojoj rezoluciji kada se telefon pomera, snima video koji je na većim ekranima nemoguće gledati zbog seckanja, kao da nema nikakvu stabilizaciju, a i fokus kasni. Bilo je priče da će se problem rešiti softverskm nadogradnjom, ali u mom slučaju nije. Uz to ima i zelenkaste linije koje su izražene na ivicama ekrana. Poslao sam ga u MTS poslovnicu gde jhe uzet, a oni su prosledili u servis Mobis elektroniks. Dobio sam poruku od MTSa da nije nađena nesaobraznost (verovatno zbog osmog dana od reklamacije moraju da napišpu nešto), a isto to piše i na sajtu servisera. Pre toga i tokom razgovora sa servisom oni kažu da su napisali proizvođaču da su za zamenu uređaja (iako na njihovom sajtu piše drugačije). Posle dodatnih nekoliko dana čekanja proizvođač je odbio zamenu i sada u servisu navodno dodatno testiraju uređaj. Mada ne znam šta se tu dodatno testira, ako su obe stvari više nego očigledne, naročito video zapisi. Naglašeno je da ne želim popravku, nego isključivo zamenu. Telefoni su više proveli u servisu (prethodni i ovaj) nego što su bili u upotrebi. Da li postoji procedura vraćanja telefona MTSu i da se vrati novac (telefon je plaćen odmah u kešu, nije na rate) ili imate neki drugi predlog? Da li oni sada u servisu mogu da otvore telefon i da ga poprave, pa da ga vrate kao ispravnog iako sam izričito rekao da ne želim popravku? Već pripremam video zapis u kojem ću pokazati svima šta oni smatraju ispravnom kamerom, što je sramota i za telefon od 150e, a ne od 1000!