Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Citam na raznim sajtovima da je p20 pro izvlacio bolje fotke nego mate 20 pro. On ima onaj crno beli senzor doduse dok je ovaj glavni valjda isti ako sam dobro skapirao. Prilicno bi me razocaralo da sam dao 30 hiljada vise za slabiju kameru.. Doduse fizicki lepsi tel i sa boljim procesorom.
Ako ti je bitno šta kojekakvi sajtovi pišu o tehno-onaniji, a pritom sâm ne udaraš u limite koje ta kamera ima, dao si previše, ma koliko ga platio :)

Ako ti je bitno šta kojekakvi sajtovi pišu o tehno-onaniji, a pritom sâm ne udaraš u limite koje ta kamera ima, dao si previše, ma koliko ga platio :)
Jedina razlika je u u wide opciji na m20pro. Mada nekako mi se cini da p20pro ima bolje slike. Nocne su sigurno bolje, cackao sam oba telefona..

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Pošto je više aktivnije tema...
Evo šta se sprema kod Huawei... Izgleda Mate X
d75fa4a58a9cfa0497ef210929375238.jpg

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Citam na raznim sajtovima da je p20 pro izvlacio bolje fotke nego mate 20 pro. On ima onaj crno beli senzor doduse dok je ovaj glavni valjda isti ako sam dobro skapirao. Prilicno bi me razocaralo da sam dao 30 hiljada vise za slabiju kameru.. Doduse fizicki lepsi tel i sa boljim procesorom.

Dok ne budeš imao telefon u rukama i koristio ga nećeš imati nikad konkretno mišljenje. Tekstovi po recenzijama nekako po pravilu nisu baš nepristrasni na svim stranama.

Evo par fotki urađenih po danu na suncu bez ikakvog čačkanja...sve na auto.

Pogledajte prilog 266256

A evo i skorijih...u glavnom HDR i automatika.

https://flic.kr/s/aHskSm8Fw3

Poslednja izmena:
Ma znam ja kakve slike moze mate da izvuče.. Evo imam ga skoro 2 meseca. I imam dosta slika koje izazovu wau efekat kad nekom pokazem. Ali, sam na par mesta video da p 20 zbog crno belog senzora ima malo vise detalja, posebno u portretima. Tu me bas nervira sto mate pegla lica.a najcesce to slikam. Klince, curu, drustvo.ali se nadam da je ipak samo softver pa da ce to da srede.

Ako moze mala pomoc. Idem da uzmem tel pa me zanima kako po serijskom broju da izbegnem problem sa zelenim ekranom?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ako moze mala pomoc. Idem da uzmem tel pa me zanima kako po serijskom broju da izbegnem problem sa zelenim ekranom?

Na serijskom broju imas brojeve i jedno slovo. "18B29" recimo znaci da je proizveden 2018.novembra.29.
Sve u semu ne sme da bude "A" slovo (oktobar mesec) i rizicno je pocetak novembra. Do 15 nov.
Juri B i C slovo. Novembar, decembar.

Mate20 Pro

Odlozio sam to za kraj nedelje, a kupujem novi uz paket u mts-u.

Uspeo update bez otkljucanog bootloadera i roota
183842d5481f7bf3ef85f0871919c278.jpg

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Poslao mi covek alat sa kojim.prevaris funky huawei ,samo pratio uputstvo i evo ga

Malopre instalirao ,changelog ne pise nista,sa 187 sam prwsao na 206,videcu

A, odlično , znači, nema ni brisanja kartice.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Ako treba nekom poslacu mu alat ,a morate da imate funky huawei verziju hisuita ali yo ima da se skine i samo treba pratiti uputstvo i to je to,inace nije full wipe nego update tako da ne brise nista,cela akcija traje oko 30-40 min mozda

Nema,ne brise nista

Poslednja izmena od urednika:
Kako da podesim zakljucavanje ekrana da mi sam menja slike. Kao fabricki sto je podesen ono?

Mate20 Pro

Settings - > Home Screen & wallpaper - > Magazine unlock, pa se uključi opcija u tom meniju i selektuju izvori slika.

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

Settings - > Home Screen & wallpaper - > Magazine unlock, pa se uključi opcija u tom meniju i selektuju izvori slika.

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk
Ma sve to stoji ukljuceno i nista. Jednom sam promenio sliku zakljucanog ekrana i sada ne mogu da vratim.

Mate20 Pro

dok je tel zakljucan , podigni onaj meni odozdno, sto ima kao iphone . U gornjem levom uglu stoji znak Play, stisni ga i spusti taj bar dole.

Držite se teme.

Zašto misliš da se ne drže teme, pričaju o lock screen-u na Mate 20 Pro?

Zato što je 15 postova izbrisano koje nisi video.

Sve jasno. Da iskoristim priliku da pitam da li je neko primetio blinkanje ikonica aktivnih aplikacija u status baru, npr. ikonicu lokacije dok se koristi Google Maps navigacija, ili Solid Explorera dok se kopa fajl? Da li je ovo "feature", ili bag? Ovo sam primetio na dva Mate 20 Pro telefona i na različitim verzijama softvera.

Baš si nepotrebno izbrisao postove. Kakve veze ima ako se povede diskusija da li je bolji ovaj ili S10+, svako iznosi svoje mišljenje i brani svoje stavove.
Dr_iggy, nisam ništa po tome primetio, sad probao i ne vidim ništa neobično.

Eto ja sam napisao da je malo bolja baterija na Mate. Napisao sam to i u S10 temi.

Galaxy S10+

I meni se tako čini, ali, nisam nigde primetio da se pominje po forumima, a ponavlja se u više verzija sistemskog softvera i na više primeraka telefona, pa rekoh, da pitam.

Ma sve to stoji ukljuceno i nista. Jednom sam promenio sliku zakljucanog ekrana i sada ne mogu da vratim.

Mate20 Pro

Vidi da ti jedna slika nije zaključana.
Na zaključanom ekranu uradi swipe levo ili desno i promeniće ti se pozadina, vrati se onda na prethodnu (tvoja default) i vidi da li ti je mali katanac na njoj zaključan.

Treba biti otključan da bi druge pozadine mogle da smene tu koja ti stoji sve vreme.

e956b9da0753f85d2fe42176e4f1b187.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno