Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Ovo je na 5 i 20.

Poslato sa EVR-AL00 uz pomoć Tapatoka
855d105fd9d0412c5836cea4777933b1.jpg
c05d8492a21d5db361190321709b6a38.jpg

Poslednja izmena:
Da li je ovo za menjanje? Mada snimak pojačava, uživo ne izgleda tako. Ovo sam snimio sa mate 20 x.

Menjaj.. Kad pre burn in... Kako koristis telefon? Osvetljenje?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Na 50% max. Često i manje.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

A koji servis? Uzet je u VIPu. Sada sam video kako izgleda na mate 20x ekran. Da u pravu ste. Ovaj definitivno nije u redu.

Pogledajte telefone koji su izlozeni u prodajnim salonima,svi do jednog imaju burn in ,beZ obzira i da rade i 24 sata na maksimalnom.osvetljenju to ne bi trebalo da se desi posle 2 do 3 meseca

Sent from my SM-N960U1 using Tapatalk

Ovaj je star dva ipo.

Imao sam mate i aparat je za svaku pohvalu samo su trebalo da naprave dogovor i da uzaju samsung displej,bolje bi prosli 3 puta

Sent from my SM-N960U1 using Tapatalk

Kul, znaci u vecini slucajeva svima ovde koji ste imali prbl su menjali ceo telefon? I jel ima nekog da mu je zamenjen mob a da nije bio nosioc ugovora

Ја сам купио од особе која је носиоц уговора (МТС), а пошто је у питању замена телефона, лично је носиоц морао да однесе телефон у пословницу, а и касније да га преузме.

Reci mi i ja kad testiram preko ove aplikacije, imam trag od navbar, jel to mora?

Da li mora da se pojavi burn in? Ne mora, zašto bi? Ja recimo nemam taj problem na Note 8 posle godinu dana korišćenja. Imaš loš displej i to je to. Reklamiraj ako imaš garanciju, ako nemaš onda zažmuri na taj problem.

Burn in je "normalna" pojava na amoled ekranima, ali nije normalno da ga imas posle 2 meseca normalnog koriscenja. Burn in ne podleze garanciji, tako da sumnjam da ce ti ga zameniti.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Da li mora da se pojavi burn in? Ne mora, zašto bi? Ja recimo nemam taj problem na Note 8 posle godinu dana korišćenja. Imaš loš displej i to je to. Reklamiraj ako imaš garanciju, ako nemaš onda zažmuri na taj problem.
Pa posle toliko vremena je velika verovatnoca da ce se pojaviti.
Ne kazem da ga na tvom primerku ima ali postoji mogucnost da se pojavi a da ga ti ne primetis.

Burazer ima isto od njega kad ukljuci aplikaciju, gledano preko bilo koje slike i boje se ne vidi ali preko screen testa aplikacije se vidi.

To je ono sto ja kazem AMOLED je smeće. Meni se to uvek pojavljivalo na Samsunzima posle par meseci koriscenja. Telefone menjam na 6 meseci. Nikad nisam smeo da drzim displej na 100% vec na auto, upravo zbog toga. I opet se pojavljivalo. J***s boje kad imas fleke.

Mate20 Pro

U kakvom si ti okruženju kad imaš potrebu za osvetljenjem na 100% [emoji52]

Najcesce. Jedino nocu bih smanjio na 70%. Ovo ni danju ne smem da uzivam u lepoti displeja. Cekaj, cemu boje prigusene?

Mate20 Pro

Meni je sve preko toga previse u zatvorenom prostoru, druga prica je leti napolju gde bez 100% na bilo kom mobu tesko da se nesto vidi na direktnom suncu.
Posebno kada je Samsung u pitanju, u ekran cije je osvetljenje odvrnuto na 100% ne bih mogao da gledam duze od minuta.
Isto tako kad slusam muziku preko slusalica nikada mi nije na max, iako ima ljudi koji i to odvrnu do kraja. Jednostavno nacin koriscenja je razlicit kod svakoga ali treba voditi racuna i o zdravlju.

Na 50% drzim osvetljenje ali kao sto jeste problem leti, 100% mora biti ako zelimo da se nesto vidi, always on display gasim preko noci, teme menjam 3 puta nedeljno.
Osecam se nekad ko da drzim invalida u rukama.

Prihvatice reklamaciju, odnesite slobodno. Skoro sam pricao sa njihovim radnikom i rekli su da sve sto ometa udoban i nesmetan rada aparata podleze garanciji, a bas sam pitao za burn in jer se ne oglasavaju za to jasno kao samsung recimo.

Malopre sam pogledao u nekoliko prodavnica u DE bar 5 Mate 20 Pro, i svi do jednog imaju burn-in.

Pogledam onda i Samsung S8+, i on isto sagoreo.

Sent from my SM-T580 using Tapatalk

Kome treba always on, upravo skinuo dobru App, odrađuje posao odlično. Sav prikaz na zakljucanom ekranom.
App se zove Always on Amoled
513ede7e5b00735a2fda77e7d23cd4f8.jpg

Huawei Mate 20 X EVR-L29
dcd0031abb778ad9a1d1cb34e8126735.jpg

Poslednja izmena:
Нажалост нема могућност да ради нама који имамо смарт футролу коа је стигла уз телефон. Или ја нисам нашао ту опцију.

Evo ljudi odradio screenshot i vidi se trag od navbar, koliko znam burn in ne ostaje na screeshot.
Spustite vas navbar da bi videli.
d1d59ea0f5610462f4f82a6f2ba8ffef.jpg

Moj Mate 20 Pro ima BOE disolay. Ali u nekim situacijama se primjecuje jedna bijela tacka. Ne smeta mi mnogo jer se bas tesko da primjetit ali ipak se vidi u tamnoj prostoriji npr kad koristim Facebook ili Google zbog bjele pozadine. Ponekad na YT loadingu posto je dark tema isto se da primjetiti.

Pa me interesuje da li ce ta tacka vremenom postati jos vidljivija ili ce istati na tome? Da li neko zna neki fix?

Unaprijed zahvalan

fix = garancija

Nazad
Vrh Dno