S.K.Y.R.A.
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 28.11.2018
- Poena
- 95
Sasvim solidno se puni...Preko Wireles Charging punjenje drugog telefona ide bas sporo?
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Sasvim solidno se puni...Preko Wireles Charging punjenje drugog telefona ide bas sporo?
Jel ima neko problema sa Boe ekranom?
Pitam cisto informativno.
Iste kolike su i šanse da bilo šta meko ogrebe nešto tvrđe.Samo jos ovo da pitam, nisam u mogucnosti da skoknem do Huawei prodavnice da pazarim original Bumper pa sam uzeo neki providan od 800 dinara, koliko je sanse da on sam ogrebe fon, kazu da ivice su malo ostre pa hoce grebati sam telefon pri skidanju maske.
Pre da se prašina uvukla između, pa odatle ona grebala. Nema logike da koža ili neki silikon ogrebe staklo.Kod N8, alcantara je grebala poledjinu, tako da cuvaj se
Pogledaj na kp tel koji su sa mts-a, vip-a ili telenora, to ti je najsigurnije po meniPoceo je s7edge da mi otkazuje pa se razm koji sledeci tel da kupim. I trrnutno mi je prvi pik 20 pro. Interesuje me gdje vi kupujete tel, bitno mi je da ima 2 god garancije, jer tel mijenjam tako na oko 1-2god.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ako je popravka u pitanju, prihvatice garanciju, iako nije na tvoje ime, ali ako menjas tel onda mora da dodje vlasnik koji je uzeo telTako sam i ja uzeo, za neke prikladne pare uzeo nov sa satom, sa Vipa je ali sim free, na Kp nisu svi vakum zatvoreni ali su novi jer ljudi otvarali radi slikanja.
Ne znam samo garanciju kako da iskoristim u nekom slucaju kad nije na moje ime.
Pro je popularniji, pitanje da li je i bolji. [emoji4]Ove godine je Pro top model, X je samo veći, sa većom baterijom.
Pro ima "bolji" ekran, FP reader ispod ekrana, face ID, brže i reverzibilno punjene...
Neke stvari su čist show off, ali tome, između ostalog, top modeli i služe.
X ima 2 prava zvučnika, dok Pro ima 1.x zvučnika (po mom mišljenje 1.2 [emoji1])
E to me je interesovalo. Ako prihvataju popravku onda je to super.Ako je popravka u pitanju, prihvatice garanciju, iako nije na tvoje ime, ali ako menjas tel onda mora da dodje vlasnik koji je uzeo tel
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
65 evra me kosta na Ali nano memory card original, od 64gb, nije jeftino.
Evo jos nesto za tvoju dusu@Ixon - meni se ove slike sa P20 i Mate 20 nadrealno sviđaju. Slobodno udeli nama sirotinji još koju. Prvom prilikom pazarim nešto slično, valjda ce i audio da poprave do tada....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari