[emoji23][emoji23] Pa neverovatno, troje ljudi ti je objasnilo sta i kako i ti jos ne kapiras.Ma znam da je LG ekran. Nego imate neku proceduru kojom tražite Hulka koju ne razumem.
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Auuu, sad si me oduševio. Još je i globalna verzija.E ovo me raduje, mislim na cenu... Bice toga vrlo brz sve vise oglasa [emoji28]![]()
Huawei Mediapad M5 8,4 LTE SHT-AL09
Izjasni se sinovac sta te muci.Ma znam da je LG ekran. Nego imate neku proceduru kojom tražite Hulka koju ne razumem.
Kad sam vec ovoliko čekao , cekacu ja jos malo... [emoji23]Joj jedva čekam da ga se domogneš Bogi
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Али... Проблем који се испољава - колико вас који имате овај телефон би видели дотични проблем да није неко написао за њега. Мислим, сви седите у шпајизу у мраку и гледате у телефон са осветљењем од 0%?!?!
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
*mjau**mjau**mjau*e sunce probija za sve pare zeleno. Ceo ekran. Kako sad ženi da objasnim... Ubiće me.Izjasni se sinovac sta te muci.
Ubaci ovu aplikaciju,da joj dozvolu nakon onstaliranja. Pokreni je. Smanji osvetljenje na 0%
Nadji neku totalno mracnu prostoriju. Najbolje kupatilo.
Pogledaj da li po ivicama ekrana imas zelenu svetlost.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mate20pro
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Primeti se to i na fabrickom dialeru,samo stavi dark temu. Takodje speed test,zedge,youtub (dark tema) i ostale. Samo malo smanji osvetljenje*mjau**mjau**mjau*e sunce probija za sve pare zeleno. Ceo ekran. Kako sad ženi da objasnim... Ubiće me.
Prvo se malo vidi, kasnije malo više, pa još više i na kraju Green Lantern ili Hulk, sta vam je draže [emoji16]
Iskreno, posle problema sa M20 pro oko ekrana, ja cu sad da sačekam iskustva korisnika, da cujem sve sta kako itd...Sjajna cena Bogi. Do nove god je sigurno tvoj ispod 600 €![]()
Naravno. Samo polako pa kad se uveris da nema nikakvih problema tada pazaris.Iskreno, posle problema sa M20 pro oko ekrana, ja cu sad da sačekam iskustva korisnika, da cujem sve sta kako itd...
Necu da se zalecem...
Sta sam ti pricao Bogi. Sve sto je lose na nekom telefonu,odma cu reci. A posto mi je zbog poznatog problema tel na servisu naravno da cu se sprdati sa njima,kao i sa ostalim brend uredjajima.Hulk nikada, tacno, ali zato ekran verivatno kad skroz dobije snagu Hulka, mozes ga baciti [emoji23][emoji23][emoji23] (to jest telefon)
Al dobra fora, ej Hulk... Sprdaju se svi vec na racun M20Pro i Huawei, tako im i treba... Dao bog da dobro osete propast (štetu) sa M20Pro...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari