Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Ne bi smeli da odbiju reklamaciju jer zelenilo nije posledica fizickog ostecenja.
Ma Ixon dobija novi uredjaj. Nema sta da se cima ato oni luaju gluposti :D

Ako je neko pratio testove... Kolika je razlika u kamerama M20 pro vs M20 obicni?

Ja sam citao ponesto i kazu da su u uslovima dnevnog svetla skoro egal. Dok je u low light bolji pro naravno. Kazu da je kamera na M20 u rangu P20 pro. Mada mislim da je P20p bolji u low light zbog ogromnog senzora

Ako je neko pratio testove... Kolika je razlika u kamerama M20 pro vs M20 obicni?
Ovo je recimo M20P bez ikakve pripreme ili bilo čega. Samo izvađen iz džepa i slika opaljena u Night modu.
c55830321a484a877e69e2b1ed86116b.jpg

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Bolje i malo lošija kamera, nego fail ekran.... Hvala bogu pa sam zaobišao m20 pro.... Cak i za ženu sam odustao za kupovinu... Neka hvala...

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk

Što se mene tiče telefon je za moje potrebe perfektan, ako uspem da rešim ekran biću zadovoljan. Ako ne... idemo dalje, Huawei će morati da sačeka makar par generacija telefona ovog ranga pre nego što se odlučim ponovo na tu kompaniju.
Realno ovo što rade sa ovako agresivnim reklamiranjem telefona sa ovakvom manom je katastrofalna antireklama samom sebi.Prosto mi je neverovatno da su toliko glupavi.

Ja kao ljubitelj Huawei telefona vec unazad par godina, sada bih zaobišao ovaj M20Pro... Očigledno da nisu uspeli da usklade edge ekran kako treba sa kvalitetom lepka itd itd... Ko sto sam citao vrc zadnjih par dana.... Nisu samo lg ekrani zeleni, vec o BOE ekrani tako da, to je vec velik rizik i vrliko maltretiranje oko zamrne itd... Kome je to potrebno, normalnom coveku oosle svega, nije potrebno...
Nadam se da ce da dobiju kaznu od korisnika, da im se ne proslavi M20Pro kako su oni zamišljali... Problem ooste poznat svuda, a oni ko jajare ćute... Obice im se o glavu to i treba...

Huawei Mediapad M5 8,4 LTE SHT-AL09

Kome je to potrebno, normalnom coveku oosle svega, nije potrebno...

Prvi sledeci ugovor koji dodje na redu,android nece vise da me vidi. Prelazim na jabuku.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Prvi sledeci ugovor koji dodje na redu,android nece vise da me vidi. Prelazim na jabuku.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Ja sam u zahtevu naveo da želim da mi se telefon zameni u kompletu za XR uz postojeći ugovor. Trebalo bi da mi odgovore u ponedeljak.

@imas i rszkoga zašto... Posle ovog s.ranja....e sad, da si uzeo m20 običan, sigurno ne bi tako pisao... Ali eto, zadnjih par godina nisu imali taj oroblem sa ekranima, ali eto desiko se, i naravno korisnici sirom sveta nisu zadovoljni, i normalno.
Svako zan svoje kako i sta, da su usrali, jesu i to pošteno...

Dobro pitanje je...a, šta ako se na novom uredjaju opet pojavi zelenilo? [emoji846] E, to bi moglo da bude bum ala nout sedam.
Kako je krenulo, moguće je da je svaki Mate 20 pro "zaražen", Walking dead fazon, pa je samo pitanje vremena kada će ekran da popusti. ( Šest meseci, godinu dana...)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa onda trazite povrat novca. Ako se slucajno naprave ludi i kazu ne moze, pisanim putem ih obavestite da zbog njihovog krsenja ugovora (uvaljivanja neispravnih telefona i krsenja vasih potrosackih prava) obustavljate dalje koriscenje (i placanje) njihovih usluga i dovidjenja. Poklone, opremu zadrzite/prodate; ako ste platili unapred - tuzite ih, ako ne - pustite da oni tuze vas (ako smeju).

Fascinantno je kako ljudi uzmu Huawei/Samsung telefone pa budu revoltirani i krive Android. Ti telefoni su "najmanje" Android od svih Android telefona. Plus je softver na njima losiji, pored toga sto guraju inferiorne chipsetove(inferiorne u smislu optimizacije i/ili potrosnje, ne po sirovoj snazi).

Zna se sta je Android, Snapdragon sa 6GB ram i dobar softver :)

Opet cete da krenete android vs ios. Nema nikakve potrebe. Kao i sto ovaj problem na mate 20 pro nema ama bas nikakve veze sa androidom.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

@imas i rszkoga zašto... Posle ovog s.ranja....e sad, da si uzeo m20 običan, sigurno ne bi tako pisao... Ali eto, zadnjih par godina nisu imali taj oroblem sa ekranima, ali eto desiko se, i naravno korisnici sirom sveta nisu zadovoljni, i normalno.
Svako zan svoje kako i sta, da su usrali, jesu i to pošteno...

Bogi obican Mate20 je osakacen kamerom, nema ga u ponudi operatera, ne reklamira se uopste... Mate 20 je trebao da bude isti kao pro samo sa ravnim ekranom, 50e jeftiniji. Podjednako da bude zastupljen kod operatera, reklamiran pa da vidis ko bi se vise prodavao. Ovako se favorizuje i namece losiji i neprakticniji proizvod. Drago mi je sto im se zbog toga obija o glavu i zbog toga ce biti kaznjeni

Da, definitivno mi nije jasno zašto mate 20 nema kamere kao x i pro, šta im bi? Daj ljudima svega pa nek bira ko šta voli!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bolje je pitanje zasto M20Pro nema ekran kao M20 i M20X? Mislim da je ekran bitniji, a kamera iako je za nijansu lošija, opet je dobra na m20.

Mate 20 je ciglast, 77.2mm sirine, sigurno mnogo losije lezi u ruci od Pro modela, ne znam sta ce im toliko sirok fon, isto kao Xs Max, preterano.

E pa zato fensi telefon postaje Hulk sa edge ekranom, *mjau**mjau**mjau*... Stvar izbira kkme je sta lepse vizuelno... M20 i M20X nemaju problema sa ekranom...
Licno bih vise voleo i ciglast telefon nego los ekran... Nadam se da vecina tako razmišlja?
Cim sam video oba telefina uzivo, odmah sam i napisao da mi je m20 mnogo lepši, lici na telefon a ne na daljinski.. (to je moje mišljenje)

Bas tako,ne volimo svi izgled daljinca,ni po cenu boljeg lezanja u ruci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

I ja se slazem. Mogu reci da mi se Pro maltene uopste ne svidja.

Ja ipak suprotno mislim, obim M20P i svih sličnih je po mom mišljenju sjajan. Nije širok, ergonomski lepo leži u ruci, osim dužine gde je teže palcem svajpovati odozdo na dole širina je apsolutno podređena jednorukom korišćenju. Dizajn je mnogo bolji od kockastih modela.

E pa zato i postoji izbor za svakoga , 3 različita modela, ali eto... Taj daljinac, dzaba i izgled i sve... Kad ima problem sa ekranom...

E pa zato i postoji izbor za svakoga , 3 različita modela, ali eto... Taj daljinac, dzaba i izgled i sve... Kad ima problem sa ekranom...

Šta znam, ja ga koristim i telefon radi sve što je i reklamirano [emoji16] ekran ne primećujem toliko jer samo ako uključim app za proveru, smanjim osvetljenje na 0 i u mrklom mraku vidim Hulka [emoji23] drugačije se ništa ne primećuje.

Ovako zaista nema nikakvih problema, izrada je zaista dobra i da nema te gluposti sa ekranom bio bi pun pogodak. Na žalost ostaće upamćen po ekranu i ako je sjajno parče tehnike.

Neee, ne kazem ja ništa lose za dizajn od M20 pro. Takav dizajn je sada vise prihvaćen kod svakiga, jer eto daje neku lepotu taj edge ekran i da su telefoni malo uzi i duguljasti...
Meni se to licno ne svidja nikako... Cak sam jedva prihvatio i dizajn od m10 pro, jer mi je nor po dizajnu i izgledu, Mate 9 do sad najlepši, sirok mocan telefon, dobra izrada itd itd..
Zato mi se i vise svidja m20, jer je in nekako oo meni naslednik od mate 9.
Slažem se potpuno da M20Pro nema tih oroblema sa ekranom, bio bi to kompletan telefon po svemu, od kamere, baterije, dizajna (koji se vecini svidja) pa do svega ostalog... Ovako, masa korisnika ce da izbegava M20Pro, sto je i normalno. Ko je imao srece sa ekranom taj ce da uziva u telefonu.

Jel ima neko da NEMA problem sa ekranom na ovom forumu?

Ja i dalje ne mogu da nađem kako se zove famozni app I kako se proverava ekran sa njim...

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Da, definitivno mi nije jasno zašto mate 20 nema kamere kao x i pro, šta im bi? Daj ljudima svega pa nek bira ko šta voli!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Poenta svega, bravo! Ali nazalost proizvodjaci ne misle kao mi.
Mate 20 je ciglast, 77.2mm sirine, sigurno mnogo losije lezi u ruci od Pro modela, ne znam sta ce im toliko sirok fon, isto kao Xs Max, preterano.
A do juce takvi mobovi nisu bili cigle. [emoji2]
M20 Pro je prelep telefon, to niko ne moze da ospori ali taj edge ekran plus odnos stranica, ipak je previse.

Nazad
Vrh Dno