Ovo je recimo M20P bez ikakve pripreme ili bilo čega. Samo izvađen iz džepa i slika opaljena u Night modu.Ako je neko pratio testove... Kolika je razlika u kamerama M20 pro vs M20 obicni?
Kome je to potrebno, normalnom coveku oosle svega, nije potrebno...
Ja sam u zahtevu naveo da želim da mi se telefon zameni u kompletu za XR uz postojeći ugovor. Trebalo bi da mi odgovore u ponedeljak.Prvi sledeci ugovor koji dodje na redu,android nece vise da me vidi. Prelazim na jabuku.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
@imas i rszkoga zašto... Posle ovog s.ranja....e sad, da si uzeo m20 običan, sigurno ne bi tako pisao... Ali eto, zadnjih par godina nisu imali taj oroblem sa ekranima, ali eto desiko se, i naravno korisnici sirom sveta nisu zadovoljni, i normalno.
Svako zan svoje kako i sta, da su usrali, jesu i to pošteno...
Huawei Mediapad M5 8,4 LTE SHT-AL09
Šta znam, ja ga koristim i telefon radi sve što je i reklamirano [emoji16] ekran ne primećujem toliko jer samo ako uključim app za proveru, smanjim osvetljenje na 0 i u mrklom mraku vidim Hulka [emoji23] drugačije se ništa ne primećuje.E pa zato i postoji izbor za svakoga , 3 različita modela, ali eto... Taj daljinac, dzaba i izgled i sve... Kad ima problem sa ekranom...
Huawei Mediapad M5 8,4 LTE SHT-AL09
Poenta svega, bravo! Ali nazalost proizvodjaci ne misle kao mi.Da, definitivno mi nije jasno zašto mate 20 nema kamere kao x i pro, šta im bi? Daj ljudima svega pa nek bira ko šta voli!
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
A do juce takvi mobovi nisu bili cigle. [emoji2]Mate 20 je ciglast, 77.2mm sirine, sigurno mnogo losije lezi u ruci od Pro modela, ne znam sta ce im toliko sirok fon, isto kao Xs Max, preterano.
Ima navedeno u temi xx puta, listaj.Ja i dalje ne mogu da nađem kako se zove famozni app I kako se proverava ekran sa njim...
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Ja i dalje ne mogu da nađem kako se zove famozni app I kako se proverava ekran sa njim...
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari