Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Mick ce da dobijemo do Bozica bar 122?

Na xda dobili 137

Huawei Mate 20 pro

Heheh pa taman poklon za NG :D

Ma biće..mada i ovako radi sjajno...

Prvo treba patch 1,pa patch 2 da stigne za 122,pa 126,pa 137.

Nije mi jasno zasto toliko kasne. Prvi telefon koji sam otpakovao, i evo pola meseca ga koristim, a nista od azuriranja nije stiglo

Huawei Mate 20 pro

Nije mi jasno zasto toliko kasne. Prvi telefon koji sam otpakovao, i evo pola meseca ga koristim, a nista od azuriranja nije stiglo

Huawei Mate 20 pro

Vip nije baš ažuran pošto svaki provajder dobija posebno ažuriranje i on sam pušta sve to. U Telenoru nisam imao nikakvih problema tog tipa...verujem da se još nisu skontali u Vip-u pošto je tek izašao telefon. Ali svakako možeš pisati podršci , možda oni imaju neki info..

Huawei Mate 20 pro
Sta mislite li je moguce ubaciti mts ili telenor postpejd karticu I pokupiti apdejt?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Probao sam to, nece.
Mada, jedan lik mi kaze na xda, da probam da odradim reset, i na Sim1 da ubacim drugu karticu operatera, tj ne istu karticu od operatera kod kojeg sam uzeo uredjaj. Totalno mi bez logike, a i nesto sad nemam vremena da brisem sve i vracam.

Mislim da to nema veze sa time

Huawei Mate 20 pro

Ne znam sto se svi lepe I svi potrcali za M20Pro, koji ima taj problem sa ekranom, valjda sto je fensi izgled sta znam... Koliko sam upućen, m20 nema nikakvih problema, baterija jos bolja od m20 pro...
Izgleda da je jos m10 pro najbolji njihov telefon do sada bez bilo kakvih problema...
Sve mi se cini da ce moja zena ostati bez M20Pro... [emoji1787]

Huawei Mediapad M5 8,4 LTE

Bogi kupi zeni M20 ostavi se tog sapuna :)

Ixon, lose sam se izrazio. Htio sam reci, da za mene kad testiram bateriju, koristim aplikacije koje zahtijevaju da procesor dadne svoj maksimum, par igrica, pustis par 2k filmova, youtube, itd. Meni su instagram i viber ograniceni u pozadini, i dalje ima nekoliko stotina "wakelocks", ali ne crpe toliko bateriju, jedino ako bbs, gsam i ostalo ne lazu :D.
Takodje upravu si da je huawei (m10 pro, pa eto i m20) mnogo, mnogo bolji od samsunga na 3g/4g, dual sim koristenje, cak je i prijem mreze bolji. Isto tako ne moze se porediti exynos i snapdragon na 3g/4g. Tu exynos zaostaje bas mnogo, ako je vjerovati recenzijama i utiscima drugih.

Razumeli smo se Vojo

Evo sada svratio do Vip-a. Dva izlozena primerka.

Twligiht na 126 verziji, crni na 108. Zovem sada korisnicki servis da malo popricamo, jer radnici tamo koji rade me gledaju kao telici i ne znaju sta da mi odgovore

Huawei Mate 20 pro

18928 pa jos 6 cifara kod mene. Nema ni A ni B. Rekao bih da je to onda 28. Septembar. Jer kad bolje razmislim u heksadekadnom sistemu, A = 10, B = 11, tako da ima smisla. :)

Da, a 9=9, tako da je tvoj telefon proizveden u septembru. Juče sam u Telenor prodavnici gledao izloženi telefon koji je takođe proizveden u septembru, nema problem s displejem.

Da li vam se telefon greje prilikom punjenja? Nije nesto specijalno vruc, ali je fino zagrejan sad kad je hladnjikavo

Da li vam se telefon greje prilikom punjenja? Nije nesto specijalno vruc, ali je fino zagrejan sad kad je hladnjikavo

hheheh pa koji se telefon ne greje prilikom punjenja? Još ovaj ide na 40w i puni se za 2h i manje.

Razumeli smo se Vojo

Evo sada svratio do Vip-a. Dva izlozena primerka.

Twligiht na 126 verziji, crni na 108. Zovem sada korisnicki servis da malo popricamo, jer radnici tamo koji rade me gledaju kao telici i ne znaju sta da mi odgovore

Huawei Mate 20 pro
Prosetaj se do Promobija ako imas neki u blizini pa nek ti ubace koji hoces.
Dok sacekas da dodje povuci ce telefon iz prodaje :)

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Prosetaj se do Promobija ako imas neki u blizini pa nek ti ubace koji hoces.
Dok sacekas da dodje povuci ce telefon iz prodaje :)

Sa tom verzijom prednja kamera je mnogo bolja (ujutru u poslovnici licno uporedjivao)

Takodje, nema distorzije na 4k snimku, i fejs anlok je mnogo brzi i bolje. Taj apdejt da spucam, i vise ne ubacujem

Huawei Mate 20 pro

a ekran katastrofa nisam ga rokirstio 5 dana i i onda je poceo da zeleni ,sto je najgore vidim i na nasim ali i starnim sajtevima koliko ima mnogo tog problema
u svetu https://imgur.com/a/kliF3Ta predao na servis i videcemo odgovor

Pa zato ti i kazem, lakse ti je onda da se prosetas do njih ako imas neki u blizini i pitas da li hoce caskom da ti upisu novi softver i milinica, kad je vec pod garanacijom mozda budu hteli.

Odradio reset, ne pomaze. Nema apdejta. Menjao kartice, nista.

Bar sam jednu korisnu stvar odradio.

Pisao sam da mi gestures nije radio kako treba. To je zbog toga sto sam iskljucio animacije u opciji za programere.

Sljaka gestures sada samo tako. Mnogo bolja opcija po meni. Vidim da mnogima to smeta, ali meni odgovara. Svaka aplikacija je sada preko celog ekrana, nema vise onog "mesa" oko dugmica

Bogi, takodje hvala na pomoci. Uredno sada stizu notifikacije sa svih aplikacija

Huawei Mate 20 pro

@ixon ti si jedini koga znam da je još na 108 [emoji56][emoji39]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Gestures je vrhunska stvar umesto nav bara....

@ixon ti si jedini koga znam da je još na 108 [emoji56][emoji39]

Ne teraj me na oglase. Budi miran. Evo ga mickk moj drugar jos na 108.

Mickk,gesture bas jaka opcija. Konacno da uzivam u aplikacijama preko celog ekrana.

Nekako su mi oni dugmici kvarili vizuelni utisak. Sada sve to lepse izgleda

Huawei Mate 20 pro

Hehe super...neka vas služe ;)

Sto bi djilke rekao, ne moze dobar ekran i odma apdejt... Hehe

Huawei Mate 20 pro

Da dodam i sebe na listu :) Black varijanta, uzet u nedelju 11.11. kod VIP-a i jos uvek na 108. Sinoc testirao ekran (na zalost LG panel). Veceras opet test,i slika (neki savet, na sta konkretno da obratim paznju,i kako sa sigurnoscu da znam,da sam u problemu? ) Hvala

Poslednja izmena:
I ja na .108... Od 1. Novembra, isto Vip

Ja od kako sam probao fejs anlok, otisak prsta vise i ne koristim. Ono radi kao munja

Huawei Mate 20 pro

Ja od kako sam probao fejs anlok, otisak prsta vise i ne koristim. Ono radi kao munja

Huawei Mate 20 pro

I ja sam prešao na FU a otisak koristim za ulazak u aplikacije i td...jedino me nervira kad podignem telefon odmah upali ekran. I još jednu stvar sam primetio kada sam u nekom razgovoru gde je više ljudi uključi se Amy pa počne da baljezga.

Sto bi djilke rekao, ne moze dobar ekran i odma apdejt... Hehe

Huawei Mate 20 pro
Jesi probao da flesujes?

Ali skini open Europe ili koji već je popularan za Huawei?

Možda Bogi zna koji najbrže dobija update.

Djilke nisam to proba, odustao sam od bilo kakvog flesovanja ima vec par godina

Huawei Mate 20 pro

Nazad
Vrh Dno