Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Upravo sam izašao iz VIP poslovnice, Niš, Roda centar.
Kvar je prijavljen, i napravljen zapisnik sa detaljima defekta. Ono što mi je uvaženi prodavac rekao, citiram "Doći ćete u ponedeljak, do 16 časova, da bi ste se sa pretpostavljenom koleginicom dogovorili oko zamene uredjaja".
Pokazao sam slike, sa svog telefona kao dokaz tvrdnji.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Upravo sam izašao iz VIP poslovnice, Niš, Roda centar.
Kvar je prijavljen, i napravljen zapisnik sa detaljima defekta. Ono što mi je uvaženi prodavac rekao, citiram "Doći ćete u ponedeljak, do 16 časova, da bi ste se sa pretpostavljenom koleginicom dogovorili oko zamene uredjaja".
Pokazao sam slike, sa svog telefona kao dokaz tvrdnji.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

sad meni nije jasna jedna stvar...Vip je prihvatio odmah i završava se u ponedeljak a na drugoj strani šalju mail da nisu uočili defekt. Definitivno nema jednakih aršina, i mislim da bi trebao kolega koji je dobio odgovor da nema defekta da se pozove na Makishin slučaj pa da vidi šta može da izvuče.

sad meni nije jasna jedna stvar...Vip je prihvatio odmah i završava se u ponedeljak a na drugoj strani šalju mail da nisu uočili defekt. Definitivno nema jednakih aršina, i mislim da bi trebao kolega koji je dobio odgovor da nema defekta da se pozove na Makishin slučaj pa da vidi šta može da izvuče.

Polako,tek cemo videti u ponedeljak sta ce biti. Ja sam izricito zahtevao nov uredjaj. A kao prilog,opisao defekt,i pokazao slike (bukvalno one,koje ste i vi videli)
E sad,pitanje je. Koji je zakonski rok sa njihove strane,za servis/zamenu?

Poslednja izmena:
Dejane, prelazis na M20 pro, cim prodajes N9?

Huawei Mate 20 pro

Ja sam otkazao porudzbinu. Znam da ce ispostovati sve zakonske regulative, ali vodeci se time da ko zna koliko je modela pogodjeno , nemam nameru da menjam telefon vise puta za novi, i na kraju da bude puj pike ne vazi, evo ponudicemo Vam S9+ ili sta god... Bolje sacekati mesec, dva, videti kako se stvari odvijaju i onda ga kupiti. Sat ce deliti do Nove godine tako da se ni tu ne gubi nista kome treba i sat.

sinoc sam preuzeo paket u vipu i cim sam dosao kuci otvorio telefon da procackam.. sad kad sam uzeo kutiju ponovo kako bih pogledao sat vidim da pakovanje nije u celofanu i vidim da je onaj karton za papire unutra izlomljen. da li mogu da im trazim neotpakovan sat u zamenu jer se jos nisam odlucio da li hocu da ga koristim

Uvek ima bolje to stoji, ali iskreno ne verujem da ce S10 raditi bolje i brze od Mate-a, a ono sto sigurno nece biti bolje je baterija. Tada kad izadje S10, Huawei ce da popusti cene za Mate , pa ce i na tom polju biti opet bolja kupovina. Videcemo kako se stvari odvijaju, ali za sada "kad isprave gresku s ekranom" Mate je najbolje izbalansiran Android, bukvalno telefon nema manu.

Pored ovog debakla sa ekranima trollovanje ovde zaista nije potrebno.

Lepo kazem coveku, ako neko ceka januar/februar za kupovinu, onda je definitivno bolje sacekati S10 i znas da si kupio najbolji Android u tom trenutku.

Sad kazu da ce S10 i pre Marta, bas me zanima da ga vidim.

Da, slazem se, debakl jeste, ali ne I sa Mate 20 I mate 20 X... E sad kako je ko ubo sa Mate 20 pro to je vec stvar srece, Telefon Los nije nikako...
Zar stvarno mislis da je vredno cekati S10? I i to do Marta meseca? I Hmmm.... Aj ok....
Po svim komentarima korisnika, baterija je mnogo bolja od Brenda koji ti forsiras a takodje I Kamera, a ekran.. Pa sad *mjau**mjau**mjau*... Kako kome zapalio a nista tu bolji nije ni ta*mjau**mjau**mjau*vij brend, koji isto ima falinke... Imao ili ima... Sta znam...
I ti savetujes nekog da kupi S10 u Martu a sad je Novembar? I dobar si...
Idi uzivaj u tvom brendu, I cekaj S10 I svaki dalji model...

Huawei Mediapad M5 8,4 LTE

Covek je rekao da je bolje sacekati par meseci pre kupovine i da je otkazao narudzbinu trenutno. Znaci vec pominje posle NG. .

Zanima li tebe uopste Huawei? Ili samo trcis ko zdrebe pred Rudu pa pises eto samo tako... I hvalis drugi brend? poenta tvog oisanja je? Sta?
Koliko vidim nemas ovaj telefon, a i ne zanima te nikako.

Huawei Mediapad M5 8,4 LTE

Pri ovome ne branim ni kedan brend niti ttolujem.samo.ako vec ima dosta ovakvih primera ne treba ga hvaliti,pa i mote 7 je bio top uredjaj pa je povucen iz prodaje koliko me secanje sluzi

Pa da se vratimo nazad na temu...

Isto kao kad bi kupili auto od 200000 i ne rade mu kocnice i kazete ma ok je to je auto koji je bolji od svih e pa nije tako gospodo,90% vremena gledate u displej i ovo nikako ne moZe da bude najbolji tel cak ni blizu,i opet ponavljam.i ja sam hteo da ga pazarim

Bio juče u Vip-u i drndao crni i plavi. Crni mi lepši jer se ne vidi ono ruglo od kocke nazad. Da su samo to rešili nekako drugačije ta plava boja je tako dobra... Kako da proverim koji je displej?

NOTE 9

I evo ga...dugo ti je i trebalo @dejan1001 [emoji23] Kontam da već mogu i da čestitam [emoji4]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Znamo se, nećeš [emoji56]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ćuti ne staj na muku,bem ti telefone [emoji1787]

NOTE 9

i dalje 108 vip :(

^ Ista situacija. Ko dobije apdejt, a Vip mreza je, neka napise ovde

Huawei Mate 20 pro

Jel se to ocekuje neku update uskoro? Sinoc kad sam prijavljivao defekt na svom M20 Pro u Vipu,cacnuo sam twilight varijantu. A na njemu 126 (ili koja vec bese verzija) :type:

Taj telefon extra radi i bez apdejta. Mada, sa 126 verzijom, prednja kamera je mnogo bolja (nema toliko onog bjuti efekta)

Fejs anlok definitivno na 126 radi instant. Na 108 zna neki put da poludi, pa nece iz prvog puta da otkljuca.

Kamera zadnja i night mod, takodje poboljsan (nije toliko fotosop izgled)

Makisha, juce dva izlozena primera, oba na 126. Nije mi jasno kojom logikom nama stoji na 108.
Mozda zato sto smo online porucili. Mada koliko se secam, koliko sam procitao, neko je 11-og podigao uredjaj, isto stoji na 108

Huawei Mate 20 pro

Vrh Dno