Jedan vrlo bitan razlog zasto sam ja TOLIKO vremena vec korisnik Huawei telefona... BATERIJAKad se setim kako sam jurio uticnice na S9+/N9 uz 4g i onaj njihov na stereoidima exynos (samo da bi se pokazao skor) a nedaj boze da ga zavrtis napolju uz 4g na ove lajt aplikacije, sto kaze Voja, koliko se samo grejao i topili procenti
Uz ovaj sam se preporodio po pitanju baterije
Ali zato koja budza od adaptera na Havajcu, auh
Zasigurno duplo veci adapter od pomenutih modela
Huawei Mate 20 pro
Hmm... Da nabrajam... Mate 9, I p9 plus. Mate 10 pro... Nikad a nije bilo da ti je pegla u ruci... Da, u toku leta... Uvek isto koriscenje, tako da to sad eto sad je Zima, ne bih se bas slozio...Ma sad bi bio i ok, taman u ovim hladnim danima koji slede da te greje, ali probaj ti leti na 4G da ga drzis u ruci. [emoji2]
I onda dodju pametni u temi i kazu kako teraju 4g preko 6 sati.Ma sad bi bio i ok, taman u ovim hladnim danima koji slede da te greje, ali probaj ti leti na 4G da ga drzis u ruci. [emoji2]
jos samo da srede potrosnju i bice top. [emoji4]
Ne znam sto se svi lepe I svi potrcali za M20Pro, koji ima taj problem sa ekranom, valjda sto je fensi izgled sta znam... Koliko sam upućen, m20 nema nikakvih problema, baterija jos bolja od m20 pro...
Izgleda da je jos m10 pro najbolji njihov telefon do sada bez bilo kakvih problema...
Sve mi se cini da ce moja zena ostati bez M20Pro... [emoji1787]
Huawei Mediapad M5 8,4 LTE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari