Prvo treba patch 1,pa patch 2 da stigne za 122,pa 126,pa 137.
Nije mi jasno zasto toliko kasne. Prvi telefon koji sam otpakovao, i evo pola meseca ga koristim, a nista od azuriranja nije stiglo
Huawei Mate 20 pro
Sta mislite li je moguce ubaciti mts ili telenor postpejd karticu I pokupiti apdejt?Prvo treba patch 1,pa patch 2 da stigne za 122,pa 126,pa 137.
Nije mi jasno zasto toliko kasne. Prvi telefon koji sam otpakovao, i evo pola meseca ga koristim, a nista od azuriranja nije stiglo
Huawei Mate 20 pro
Ne znam sto se svi lepe I svi potrcali za M20Pro, koji ima taj problem sa ekranom, valjda sto je fensi izgled sta znam... Koliko sam upućen, m20 nema nikakvih problema, baterija jos bolja od m20 pro...
Izgleda da je jos m10 pro najbolji njihov telefon do sada bez bilo kakvih problema...
Sve mi se cini da ce moja zena ostati bez M20Pro... [emoji1787]
Huawei Mediapad M5 8,4 LTE
18928 pa jos 6 cifara kod mene. Nema ni A ni B. Rekao bih da je to onda 28. Septembar. Jer kad bolje razmislim u heksadekadnom sistemu, A = 10, B = 11, tako da ima smisla.![]()
Da li vam se telefon greje prilikom punjenja? Nije nesto specijalno vruc, ali je fino zagrejan sad kad je hladnjikavo
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Prosetaj se do Promobija ako imas neki u blizini pa nek ti ubace koji hoces.Razumeli smo se Vojo
Evo sada svratio do Vip-a. Dva izlozena primerka.
Twligiht na 126 verziji, crni na 108. Zovem sada korisnicki servis da malo popricamo, jer radnici tamo koji rade me gledaju kao telici i ne znaju sta da mi odgovore
Huawei Mate 20 pro
Tako ce I da bude, ili ce da dobije kao I ja M20X [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Bogi kupi zeni M20 ostavi se tog sapuna![]()
Sa tom verzijom prednja kamera je mnogo bolja (ujutru u poslovnici licno uporedjivao)Prosetaj se do Promobija ako imas neki u blizini pa nek ti ubace koji hoces.
Dok sacekas da dodje povuci ce telefon iz prodaje
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
@ixon ti si jedini koga znam da je još na 108 [emoji56][emoji39]
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ne teraj me na oglase. Budi miran. Evo ga mickk moj drugar jos na 108.@ixon ti si jedini koga znam da je još na 108 [emoji56][emoji39]
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ja od kako sam probao fejs anlok, otisak prsta vise i ne koristim. Ono radi kao munja
Huawei Mate 20 pro
Jesi probao da flesujes?Sto bi djilke rekao, ne moze dobar ekran i odma apdejt... Hehe
Huawei Mate 20 pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari