A ja imam utisak da ti mene zezas ili ne zelis da prihvatis neke stvari. Nesto od toga jeste.
Za pocetak moras se navici na rec subjektivnost, kao i na njeno znacenje.
Dakle jos jednom pricamo o ovoj temi i tu je kraj. Meni licno M20X odgovara perfektno i predstavlja mi u ovom trenutku mozda i idealan mob za mene. Nemam problem sa koriscenjem telefona tih dimenzija, volim FP sa zadnje strane... Ne znam sta bih ti jos rekao.
Telefon cu koristiti ja i to meni najvise odgovara, nece ga koristiti Pera, Zika, Mika, Laza vec ja. [emoji2]
Zaista nista protiv tebe nemam ni protiv tvog misljenja, postujem ga ali moras shvatiti da ono sto tebi odgovara ne mora nuzno da znaci da ce i ostalima odgovarati.
A sva sreca izbor je ogroman i svako ce naci nesto sto njemu odgovara, u to ne sumnjam.
Samo lagano... Krenulo je super, cekam da vidim samo hoće li ga biti u eu bilo gde online u prodaji ili možda još u UK...Što bi popio ban?! Bogi javljaj utiske [emoji23][emoji56]
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
OP OP OP... Super... Ajde cekam prve utiske sa cujem oduševljenje ili razočarenje
Da te lepo služi! Jel zadržavaš sat?
Ja čekam da čujem jel zvoni tj deli stereo notifikacije ili ću sutra u oglasima da ga gledam [emoji56][emoji23]^ Nisam ga ni otvorio. Cudan sam ti ja,haha
Ipak cu ja moj sat da zadrzim,ovo ide na oglase
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari