Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Zvao call centar i ....eto info..

Evo ispod 800e prvi primerci na kp...nije daleko od nota9!!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Biće to na leto odlična kupovina sa razumnom cenom ;). Treba samo pustiti da tržište odradi svoje kao i za sve modele. Nema toga što više pametno i revolucionarno može da se smisli a da bude boom na tržištu. Mada, Huawei sada ima priliku možda da prestigne i Samsung i svrgne ga sa trona.

Da to je tacno, veliki im je to problem.
Ali neminovno je da ce neki kineski proizvodjac u vrlo bliskoj buducnosti biti br 1, a tome je trenutno najblizi Huawei.

Nemaju US ali je pitanje kako će Huawei da parira Samsungu i Apple-u. Definitno su pokazali da mogu to da urade samo ostaje pitanje da li će pratiti njih ili će pokušati da budu inovatori pa drugi da krenu njih da prate. Za sada prate Apple i Samsung po pitanju dizajna, funkcija itd.,ali US je dosta veliko tržište. I tamo kao i ovde cena igra jako bitnu ulogu u svemu ma kako god da se nama činilo.

A ja imam utisak da ti mene zezas ili ne zelis da prihvatis neke stvari. Nesto od toga jeste.
Za pocetak moras se navici na rec subjektivnost, kao i na njeno znacenje.
Dakle jos jednom pricamo o ovoj temi i tu je kraj. Meni licno M20X odgovara perfektno i predstavlja mi u ovom trenutku mozda i idealan mob za mene. Nemam problem sa koriscenjem telefona tih dimenzija, volim FP sa zadnje strane... Ne znam sta bih ti jos rekao.
Telefon cu koristiti ja i to meni najvise odgovara, nece ga koristiti Pera, Zika, Mika, Laza vec ja. [emoji2]
Zaista nista protiv tebe nemam ni protiv tvog misljenja, postujem ga ali moras shvatiti da ono sto tebi odgovara ne mora nuzno da znaci da ce i ostalima odgovarati.
A sva sreca izbor je ogroman i svako ce naci nesto sto njemu odgovara, u to ne sumnjam.

Imaš M20x International na FH sajtu.

Daj link za M20X...

Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk

Što bi popio ban?! Bogi javljaj utiske [emoji23][emoji56]

1350e dok dodje kod nas sa pdv i carinom

Malo su se zaigrali sa cenom

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Što bi popio ban?! Bogi javljaj utiske [emoji23][emoji56]

Samo lagano... Krenulo je super, cekam da vidim samo hoće li ga biti u eu bilo gde online u prodaji ili možda još u UK...

Koje su boje telefona koji su dosada stigli, razmišljam, možda meni zbog toga ne stiže?

Hvala Bogi. Videcemo detaljno za koji dan sta valja a sta ne i da li ce ostati.

Iggy,twiligt boja

Onda nije to u pitanju, i ja sam naučio twilight [emoji848]

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Hvala. Mislim da ce ipak da ode ceo poklon...300e sat,punjac,kartica. Pa ko prvi devojci,njegova

I posle se neko nadje da pametuje za cenu.
Pa gospodo kada Apple bude davao makar brzi punjas uz svoje telefone, ne mora bas ovako vredne poklone, onda mozemo diskutovati na temu cena. [emoji6]

@ixon Nije ti se svideo sat? Ja bih punjač sigurno zadržao.

^ Nisam ga ni otvorio. Cudan sam ti ja,haha

Ipak cu ja moj sat da zadrzim,ovo ide na oglase

[youtube]ISfm6JYxggE[/YouTube]

20x global.

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Hehe, slatko se već smejem, znaci definitivno moj novi telefon M20X, tooo...
Global verzija, opssss [emoji23]

Da li je istina da garancija na telefon ne vazi bez sata (izvor vip poslovnica) ? SAT NIJE POKLON nego deo paketa, ako ne verujete pogledajte na fiskalnom. Kupili ste telefon + SAT + poklon.

To bi bila najveća glupost ikad ako je tako! To su posebni artikli i ne može tebe niko da uslovljava na taj način!

^ Nisam ga ni otvorio. Cudan sam ti ja,haha

Ipak cu ja moj sat da zadrzim,ovo ide na oglase
Ja čekam da čujem jel zvoni tj deli stereo notifikacije ili ću sutra u oglasima da ga gledam [emoji56][emoji23]

A, ovo primerci koji su stigli na naše tržište, da li imaju LG, ili BOE displeje?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Vrh Dno