Ops, koja fora, stvarno postaju gori od konkurencije... Žalosno...https://www.gsmarena.com/huawei_res...os_screen_light_bleeding_issue-news-34037.php
Držite ga pogrešno![]()
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Na fiskalnom pise,uredjaj + watch + gft boxDa li je istina da garancija na telefon ne vazi bez sata (izvor vip poslovnica) ? SAT NIJE POKLON nego deo paketa, ako ne verujete pogledajte na fiskalnom. Kupili ste telefon + SAT + poklon.
Lazo, aj troluj u drugoj temi... HahahahUbedljivo su najbolji ekrani na svetu.
Mogu ti reci da na moj tablet M2 10.1 koji ima M pen, odlično radi, verujem da je to sad unapređeno, verovatno ne kao na Note seriji ali opet, verovatno od koristi.Biće zanimljivo videti kako radi ovaj Huawei stylus, uz 20x. Mada čudi, da kada već imaju tehnologiju da nisu integrisali olovčicu u telefon.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Vrlo moguće, jer bi u suprotnom i tablet M2 10.1 imao mesto u tabletu za olovku, tako da kažem. U pakovanju je bila i Flip Cover futrola sa mestom za olovku, verovatno zbog toga kao što si napisao, ako za tablet od 10 inča nije bilo mesta za olovku unutar tableta onda *mjau**mjau**mjau*...Mislim da Samsung ima patent u toj oblasti. Zavisno od konkretnih detalja moguće da je definisano tako da olovka ne sme da bude unutar tj sastavni deo telefona. Ili prosto Samsung odbija da izda tu vrstu licence. Nema drugog objašnjenja da već dugi niz godina niko od drugih proizvođača to ne iskopira.
da, definitivno postoji neki razlog za to....Mislim da Samsung ima patent u toj oblasti. Zavisno od konkretnih detalja moguće da je definisano tako da olovka ne sme da bude unutar tj sastavni deo telefona. Ili prosto Samsung odbija da izda tu vrstu licence. Nema drugog objašnjenja da već dugi niz godina niko od drugih proizvođača to ne iskopira.
Čudno kako neko voli veći telefon koji je konačno u rangu sa svim telefonima, a nije osakacen, a ovde ispadaju takvi kao ti i ja ludi, kao ono fora, sta ce ti to... [emoji23]^ Naravno da je telefon, nigde se ne deklarise kao tablet. To sto nekome ne odgovaraju dimenzije je druga stvar.
I iP SE je telefon pa ga ja ne smatram tako, ko jos koristi mobove sa ekranom od 4'. [emoji4]
^^ Upravo tako, to je i neko moje misljenje. Prosto nemoguce da jos neko nesto slicno nije uradio, posebno Kinezi.
Doduse LG jeste pokusao ali to nikako nije na nivou Note serije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari