Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

A najbolje što BOE posle god,dve pravi i prodaje bolje displeje od LG :)
Niko ne može da zaustavi Kineze

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Da li je istina da garancija na telefon ne vazi bez sata (izvor vip poslovnica) ? SAT NIJE POKLON nego deo paketa, ako ne verujete pogledajte na fiskalnom. Kupili ste telefon + SAT + poklon.
Na fiskalnom pise,uredjaj + watch + gft box

Znaci ne verujem sta citam

To ne mogu da te uslove pa tacno da im je tata predsednik drzave, to je isto kao da kupis telefon i na poklon dobijes autic na baterije i kazu ne vazi garancija ako ne budes imao i autic. Ne znam da li stvarno poverujete u te gluposti sto neko kaze il malo bar razmislite.
A to sta kaze mali debbilko iz poslovnice to je suvisno za komentarisanje, takvih su deebilnih prica ispricali ovde ljudima na forumu da smo prestali da se cudimo ko sve radi u tim poslovnicama.
Nevezano za VIP al jedan odlican primer, u Tempu bila akcija za pegle, odlazimo za pult da nam popune garanciju, kaze radnica za pultom u prvih 6 meseci ako se pokvari ovde donosite posle toga ako se pokvari nosite u servis, reko gospodja te price mozete babama da pricate, peglu nisam kupio u servis vec kod vas a Vi probajte da je ne prihvatite i da je ne posaljete u servis, pa znate, znam odlicno koja su moja prava a vasa interna me ne zanimaju. Tako da svasta pricaju radnici.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Nigde ne pise da je poklon nego BUNDLE. Da bi stavke mogle sigurno odvojeno na servis moraju da su izdvojene na fiskalnom tipa : telefon 80000, sat 1 dinar, poklon 1 dinar. Znaci sve zavisi od dobre volje VIP-a, na mom konkretno pishe da je uvoznik VIP.

Vidim ja da ce M20X stvarno ispasti najkompletnji telefon od ova 3 nova modela...
Čitam na fb, pratim huawei Nemacku grupu, Ohooo, žale se vec korisnici na ekran, u pitanju M20Pro... Imaju neke plave, žute, zelene strafte, probijanje nekih boja sa strane itd... Loše, loše... Uzdigli se, pa turili ko zna sta...
Mate 10 pro, je po svemu sudeći, bez tih problema...

Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk

Samsungovim amoledima nista ne fali, ali... treba to posteno platiti.

Ovo je katastrofa kakve probleme ima. Ne znam ko je lud da kupi ovaj fon sa oglasa, trenutno.

Samsungovim amoledima nista ne fali ? Hahahahaha au brate..

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

Brate mili, svaki moguci test to pokazuje i opste je poznata cinjenica, samo je vama nejasno...

Opušteno, vidis li da se zezam, pa pusti ti duvanje ovde sta je bolje a šta ne, činjenica, jeste da su napravili Fail... *mjau**mjau**mjau*...

Pa realno nije pogresio. Samsungovi amoledi jesu najbolji. Ko to pravi bolje da mi je znati?

Biće zanimljivo videti kako radi ovaj Huawei stylus, uz 20x. Mada čudi, da kada već imaju tehnologiju da nisu integrisali olovčicu u telefon.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Biće zanimljivo videti kako radi ovaj Huawei stylus, uz 20x. Mada čudi, da kada već imaju tehnologiju da nisu integrisali olovčicu u telefon.

Mogu ti reci da na moj tablet M2 10.1 koji ima M pen, odlično radi, verujem da je to sad unapređeno, verovatno ne kao na Note seriji ali opet, verovatno od koristi.

to je dobro, tako će 20x postati još zanimljiviji telefon... mada će pretpostavljam Huawei u budućem vremenu integrisati tu olovku u telefon kao na Note seriji...

Vi taj 20x ozbiljno posmatrate kao telefon a ne kao tablet?

7a96c26b1128a914cb7a4ab8c15dd876.jpg

Mislim da Samsung ima patent u toj oblasti. Zavisno od konkretnih detalja moguće da je definisano tako da olovka ne sme da bude unutar tj sastavni deo telefona. Ili prosto Samsung odbija da izda tu vrstu licence. Nema drugog objašnjenja da već dugi niz godina niko od drugih proizvođača to ne iskopira.

Za mene je to telefon, obzirom da sam dugo koristio kao telefon prvo Samsung S tab čini me se tako se zvao 8,4 inča, posle toga Huawei mediapad x1 7 inča pa onda i Huawei mediapad X2 7.0. Obzirom da je M20X dosta dosta manji po dimenzijama, ovu mu dodje idealno sada...
Svako ima svoje kriterijume, zar ne?

^ Naravno da je telefon, nigde se ne deklarise kao tablet. To sto nekome ne odgovaraju dimenzije je druga stvar.
I iP SE je telefon pa ga ja ne smatram tako, ko jos koristi mobove sa ekranom od 4'. [emoji4]
^^ Upravo tako, to je i neko moje misljenje. Prosto nemoguce da jos neko nesto slicno nije uradio, posebno Kinezi.
Doduse LG jeste pokusao ali to nikako nije na nivou Note serije.

Poslednja izmena:
Mislim da Samsung ima patent u toj oblasti. Zavisno od konkretnih detalja moguće da je definisano tako da olovka ne sme da bude unutar tj sastavni deo telefona. Ili prosto Samsung odbija da izda tu vrstu licence. Nema drugog objašnjenja da već dugi niz godina niko od drugih proizvođača to ne iskopira.
Vrlo moguće, jer bi u suprotnom i tablet M2 10.1 imao mesto u tabletu za olovku, tako da kažem. U pakovanju je bila i Flip Cover futrola sa mestom za olovku, verovatno zbog toga kao što si napisao, ako za tablet od 10 inča nije bilo mesta za olovku unutar tableta onda *mjau**mjau**mjau*...

da, definitivno postoji neki razlog za to....

^ Naravno da je telefon, nigde se ne deklarise kao tablet. To sto nekome ne odgovaraju dimenzije je druga stvar.
I iP SE je telefon pa ga ja ne smatram tako, ko jos koristi mobove sa ekranom od 4'. [emoji4]
^^ Upravo tako, to je i neko moje misljenje. Prosto nemoguce da jos neko nesto slicno nije uradio, posebno Kinezi.
Doduse LG jeste pokusao ali to nikako nije na nivou Note serije.
Čudno kako neko voli veći telefon koji je konačno u rangu sa svim telefonima, a nije osakacen, a ovde ispadaju takvi kao ti i ja ludi, kao ono fora, sta ce ti to... [emoji23]
Još će neko da nas ubedi da ti nama ne treba, te veliko je te skupo je, ali... Merak nema cenu...
Bilo je pitanje za čega bi koristio M20X, pa za sve.... Za sve moguće.... I da pri tom uživam.... Merak [emoji39]

Poslednja izmena:
Mate 20 uopce nije los.. mozda mi se cak vise svidja ravan ovaj ekran.. malo je siri u ruci ali nekom se to dopada..
3c4829ba6bce0a5476035497f50e6c01.jpg
2aa7ed1684a7b151a0f54803bf5df2a7.jpg
c2ccd9694f263de2f34aefb6ba619a49.jpg

^ Prelep je M20 obican, kao i 20X. Meni licno i lepsi i funkcionalniji od Pro verzije. [emoji4]
Bogi79, U tome i jeste poenta svega. Video je Huawei kako prolaze telefoni sa velikim ekranima i upravo iz tog razloga stavio u njega sve sto i Pro verzija poseduje, cak i vise od toga.
I zato od mene imaju veliki plus, skidam kapu. Dosta vise sakacenja mobova bez ikakvog razloga. Stavi iste komponente u 2 moba razlicite velicine i to je to. Jer ovde je stvar samo u dimenzijama. Zasto bi neko ko zeli manji ili veci telefon od "standardnog" morao da trpi zbog slabijih spec? [emoji4]

Poslednja izmena:
J. B. G @joxy, mi smo ovde ne shvaćeni od ostalih, nismo svi isti, ali eto nadam ee da ćemo ovde obojica pisati svoja iskustava sa M20X sa svakodnevnim korišćenjem...

Vrh Dno