Živ bio, lepo je pročitati da si zadovoljan, uživaj 🙂Otpakovao ga...uf ala mu cuci ova boja
Notifikacije rade na oba zvucnika. To bre. Znaci imas stereo za sve. Zvuk je glasan,ali ne toliko kao na S9+
Na S9 nikad mi na max nije stojao,ovo je taman kako treba.
Glasnoca dakle ide u korist S9+/N9,ali bas i efekti tokom slusanja meni licno u korist mejtare.
Displej lg,ali verzija koja nema problem. Dobro je. Baterija. Znaci perfekcija. Nikako da iscuri,a 4 puna sata ga podesavam. Sa 62 na 19%
Jedini gorak ukus u ustima 108 verzija softwera,ali za koji dan bice 122,gde je stabilozacija mnogo bolja i gde nema distorzije.
Gud baj carli i Samsung,mene je Huawei kupio![]()
Stara opcija još ajoj... Cini mi se počela sa M10 pro... [emoji39]Sklonio tastere i stavio swipe funkciju. Dok je nisam probao,nisam znao da je toliko korisna opcija. Sklonio tipke,samim tim svaka aplikacija ide do same ivice telefona. Mnogo lepse izgleda i mnogo je prakticnije
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Ubacio smartkeyboard tastaturu, i "podigao je"Samo je malo nezgodno jer se onda tastatura spusta skroz do ivice pa bude prenisko. Ali da se navici i na to. [emoji4]
Ne radi AI svoj posao nego nisko osvetljenje i wifi.Jeste swift keyboard 🙂
Inače nakon brisanja i ponovnog dodavanja palca za otključavanje, poprilično sam zadovoljan kako radi, 10/10 uspe da prepozna prst i otključa za đelić sekunde, nije ni blizu brzo kao na mate 9 I 10 Pro, ali kontam par updatea I biće bolje.
Nakon prvog punjenja do 100 izvukao sam 8h 20 min SOT, međutim zbog povrede noge ceo dan sam kuci na wifiju.
2. Punjenje trenutno sam na 53% sa 4h 22 min SOT.
Tako da izgleda da AI radi svoj posao 🙂
Znam tu priču, ali ja ne verujem nešto u to. Ipak je unutra 4200 mah baterija. Tu je i procesor koji je u 7nm odradjen, manje zagrevanje veća ušteda.AI nakon odredjenog vremena "navikne" koje aplikacije i kada ih po potrebi koristis. Samim tim ih on sam i optimizuje kada treba,tako da ce vremenom jos bolje rezultate da izvlaci sa baterijom
Kad budeš bio u prilici, testiraj koliko se brzo prazni baterija na 4g u stand-by, jer meni je telefon budan skoro stalno na 4g iako ne radim ništa sa njim, pa se baterija prazni mnogo brže. Na wifi je telefon u glavnom u stanju spavanja i ne troši skoro ništa ako se ne koristi.Mahom mi je tako zalostan signal,takav mi je posao,a moram obe kartice da koristim. Inace telefon svaki koristim u full 4g mrezi. Wifi kad kad upalim,ali sam ga sinoc malo testirao,cisto da uporedim potrosnju baterije.
8% je sprzio bateriju wifi na youtube
14% je sprzio 4g na yt
Definitivno 4g sporije,bas sporije curi nego na N9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari