Živ bio, lepo je pročitati da si zadovoljan, uživajOtpakovao ga...uf ala mu cuci ova boja
Notifikacije rade na oba zvucnika. To bre. Znaci imas stereo za sve. Zvuk je glasan,ali ne toliko kao na S9+
Na S9 nikad mi na max nije stojao,ovo je taman kako treba.
Glasnoca dakle ide u korist S9+/N9,ali bas i efekti tokom slusanja meni licno u korist mejtare.
Displej lg,ali verzija koja nema problem. Dobro je. Baterija. Znaci perfekcija. Nikako da iscuri,a 4 puna sata ga podesavam. Sa 62 na 19%
Jedini gorak ukus u ustima 108 verzija softwera,ali za koji dan bice 122,gde je stabilozacija mnogo bolja i gde nema distorzije.
Gud baj carli i Samsung,mene je Huawei kupio![]()
Stara opcija još ajoj... Cini mi se počela sa M10 pro... [emoji39]Sklonio tastere i stavio swipe funkciju. Dok je nisam probao,nisam znao da je toliko korisna opcija. Sklonio tipke,samim tim svaka aplikacija ide do same ivice telefona. Mnogo lepse izgleda i mnogo je prakticnije
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Ubacio smartkeyboard tastaturu, i "podigao je"Samo je malo nezgodno jer se onda tastatura spusta skroz do ivice pa bude prenisko. Ali da se navici i na to. [emoji4]
Ne radi AI svoj posao nego nisko osvetljenje i wifi.Jeste swift keyboard
Inače nakon brisanja i ponovnog dodavanja palca za otključavanje, poprilično sam zadovoljan kako radi, 10/10 uspe da prepozna prst i otključa za đelić sekunde, nije ni blizu brzo kao na mate 9 I 10 Pro, ali kontam par updatea I biće bolje.
Nakon prvog punjenja do 100 izvukao sam 8h 20 min SOT, međutim zbog povrede noge ceo dan sam kuci na wifiju.
2. Punjenje trenutno sam na 53% sa 4h 22 min SOT.
Tako da izgleda da AI radi svoj posao![]()
Znam tu priču, ali ja ne verujem nešto u to. Ipak je unutra 4200 mah baterija. Tu je i procesor koji je u 7nm odradjen, manje zagrevanje veća ušteda.AI nakon odredjenog vremena "navikne" koje aplikacije i kada ih po potrebi koristis. Samim tim ih on sam i optimizuje kada treba,tako da ce vremenom jos bolje rezultate da izvlaci sa baterijom
Kad budeš bio u prilici, testiraj koliko se brzo prazni baterija na 4g u stand-by, jer meni je telefon budan skoro stalno na 4g iako ne radim ništa sa njim, pa se baterija prazni mnogo brže. Na wifi je telefon u glavnom u stanju spavanja i ne troši skoro ništa ako se ne koristi.Mahom mi je tako zalostan signal,takav mi je posao,a moram obe kartice da koristim. Inace telefon svaki koristim u full 4g mrezi. Wifi kad kad upalim,ali sam ga sinoc malo testirao,cisto da uporedim potrosnju baterije.
8% je sprzio bateriju wifi na youtube
14% je sprzio 4g na yt
Definitivno 4g sporije,bas sporije curi nego na N9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari