Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Sve što nije jabuka je ružno.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ma ne obracajte paznju na takve komentare.
Ovde po normalnim temama je izgleda dozvoljeno da se pise sve i svasta a u onom drugom delu cim napises nesto protiv jabuke to se sankcionise ili poenima ili brisanjem posta.

A dobro, to je stvar ukusa. Mnogima se ne sviđa ni zlatni iPhone.

Ja bih isto uzeo twilight.

Poslednja izmena:
Otpakovao ga...uf ala mu cuci ova boja

Notifikacije rade na oba zvucnika. To bre. Znaci imas stereo za sve. Zvuk je glasan,ali ne toliko kao na S9+

Na S9 nikad mi na max nije stojao,ovo je taman kako treba.

Glasnoca dakle ide u korist S9+/N9,ali bas i efekti tokom slusanja meni licno u korist mejtare.

Displej lg,ali verzija koja nema problem. Dobro je. Baterija. Znaci perfekcija. Nikako da iscuri,a 4 puna sata ga podesavam. Sa 62 na 19%

Jedini gorak ukus u ustima 108 verzija softwera,ali za koji dan bice 122,gde je stabilozacija mnogo bolja i gde nema distorzije.

Gud baj carli i Samsung,mene je Huawei kupio
5d3bda675e0834b61bb0a2c6918702f6.jpg
Živ bio, lepo je pročitati da si zadovoljan, uživaj :)

Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk

Sklonio tastere i stavio swipe funkciju. Dok je nisam probao,nisam znao da je toliko korisna opcija. Sklonio tipke,samim tim svaka aplikacija ide do same ivice telefona. Mnogo lepse izgleda i mnogo je prakticnije

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Da li je neko skontao kako se skine onaj SUGESTION za rechi na tastaturi ?

Instaliraj Gboard, najbolja tastatura ikad.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sklonio tastere i stavio swipe funkciju. Dok je nisam probao,nisam znao da je toliko korisna opcija. Sklonio tipke,samim tim svaka aplikacija ide do same ivice telefona. Mnogo lepse izgleda i mnogo je prakticnije

Stara opcija još ajoj... Cini mi se počela sa M10 pro... [emoji39]

Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk

Samo je malo nezgodno jer se onda tastatura spusta skroz do ivice pa bude prenisko. Ali da se navici i na to. [emoji4]

^ dzaba kada nisam koristio M10 pro

Koliko je samo korisna opcija,ovo nisam imao na S9/N9

Istrazujemo dalje.

Inace definitivno zvuk kvalitetniji ali za nijansu slabiji od gore navedenog uredjaja.

Notifikacije rade u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* na oba zvucnika. Sada cujem i ne propustam nista od notifikacija

Da li neko zna kada će u prodaji biti "običan" mate 20? Danas sam imao priliku da vidim uživo pro i poput samsunga S8+/9+, ni M20pro nije ostavio nikakav utisak na mene, naročito kada pomislim na cenovnu kategoriju gde bi trebalo da me oduševi sve, od izgleda, pa nadalje. Na fotografijama i na snimcima mate 20 deluje zanimljivije, ali nigde nisam uspeo da ga pronađem (mislim pre svega na Mts, Vip i Telenor).

Pretpostavljam da ga neće biti u prodaji kod operatera, kao što nije bilo ni Mate 10.

Samo je malo nezgodno jer se onda tastatura spusta skroz do ivice pa bude prenisko. Ali da se navici i na to. [emoji4]
Ubacio smartkeyboard tastaturu, i "podigao je"

Resio problem u roku od 2 sekunde

Jeste swift keyboard :)

Inače nakon brisanja i ponovnog dodavanja palca za otključavanje, poprilično sam zadovoljan kako radi, 10/10 uspe da prepozna prst i otključa za đelić sekunde, nije ni blizu brzo kao na mate 9 I 10 Pro, ali kontam par updatea I biće bolje.
Nakon prvog punjenja do 100 izvukao sam 8h 20 min SOT, međutim zbog povrede noge ceo dan sam kuci na wifiju.
2. Punjenje trenutno sam na 53% sa 4h 22 min SOT.
Tako da izgleda da AI radi svoj posao :)

U podesavanjima za swift keyboard moze da se podesi velicina tastature. Ne. vidim u cemu je GBoard bolja od swift.

Jeste swift keyboard :)

Inače nakon brisanja i ponovnog dodavanja palca za otključavanje, poprilično sam zadovoljan kako radi, 10/10 uspe da prepozna prst i otključa za đelić sekunde, nije ni blizu brzo kao na mate 9 I 10 Pro, ali kontam par updatea I biće bolje.
Nakon prvog punjenja do 100 izvukao sam 8h 20 min SOT, međutim zbog povrede noge ceo dan sam kuci na wifiju.
2. Punjenje trenutno sam na 53% sa 4h 22 min SOT.
Tako da izgleda da AI radi svoj posao :)
Ne radi AI svoj posao nego nisko osvetljenje i wifi.

Kad dodje leto, tad ce se videti baterija. Naravno za one koji izlaze napolje.

AI nakon odredjenog vremena "navikne" koje aplikacije i kada ih po potrebi koristis. Samim tim ih on sam i optimizuje kada treba,tako da ce vremenom jos bolje rezultate da izvlaci sa baterijom

Ne znam da li neko koristi stock Email aplikaciju? Ja sam je koristio i na Mate 10 Pro i sasvim mi odgovara. Izgleda da sam našao bug, ton notifikacije ostaje onaj default, čak i ako se promeni u sistemskim obaveštenjima (tamo stoji: Podrazumevani ton zvona za razmenu poruka, email i kalendar, ali se ton zvona za Email ne menja). Da li neko može da potvrdi?

Znaci baterija kida.

Tek sada ide na prvo punjenje,cackanja i podesavanja u maksimum.

3h 4g
2h wifi

Primetio sam prvi bag

Swipe zna da zeza svremena na vreme. Lepo radi,ali desava se da neki put kada swajpujem,na home screen ne izbaci nijednu ikonicu. Vratim se u aplikaciju iz koje sam izasao,i vrati se home screen. 108 verzija,nadam se da ce to sa zvanicnim softwerom ispraviti (126)

8ec3f7efd7166775858d7a16f5bf9c72.jpg
428adebedc57f00d46a8043b4889f4ae.jpg

Poslednja izmena:
AI nakon odredjenog vremena "navikne" koje aplikacije i kada ih po potrebi koristis. Samim tim ih on sam i optimizuje kada treba,tako da ce vremenom jos bolje rezultate da izvlaci sa baterijom
Znam tu priču, ali ja ne verujem nešto u to. Ipak je unutra 4200 mah baterija. Tu je i procesor koji je u 7nm odradjen, manje zagrevanje veća ušteda.

^ Ima istine to sto kazes. Pokidao sam ga od podesavanja,telefon se nije ni najmanje ugrejao

AI na ovoj verziji je prica za sebe. Slikao jutros malo po basti,i za jedan cvet (ne mogu da se setim koji) pokazao mi da je pronasao "ribu"
Slatko sam se nasmejao. Ostala cveca je uspesno registrovao

Ovo po slikama je extra autonomija, posebno što imaš dve kartice u telefonu i to na drugoj još nešto žalostan signal!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Mahom mi je tako zalostan signal,takav mi je posao,a moram obe kartice da koristim. Inace telefon svaki koristim u full 4g mrezi. Wifi kad kad upalim,ali sam ga sinoc malo testirao,cisto da uporedim potrosnju baterije.

8% je sprzio bateriju wifi na youtube
14% je sprzio 4g na yt

Definitivno 4g sporije,bas sporije curi nego na N9

Jel obe kartice mogu da rade na 4g? I za par dana, kad se slegnu malo utisci, piši otprilike koliko je bolja autonomija od n9 po tebi ;)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Da,postoji opcija da mogu obe kartice na 4g da rade

Vazi,kad se "slegne" malo koriscenje,iznecu konacan utisak

Za koji dan ide uporedni test fotke M20 pro vs S9+

Za 57 min,baterija sa 11% full puna.

Kapa dole za ovako brzo punjenje. Telefon se nije ni najmanje zagrejao.

Danas cu malo da probam ovu novu opciju punjenja drugih telefona,da vidim koliko i kako se telefon zagreva

Mahom mi je tako zalostan signal,takav mi je posao,a moram obe kartice da koristim. Inace telefon svaki koristim u full 4g mrezi. Wifi kad kad upalim,ali sam ga sinoc malo testirao,cisto da uporedim potrosnju baterije.

8% je sprzio bateriju wifi na youtube
14% je sprzio 4g na yt

Definitivno 4g sporije,bas sporije curi nego na N9
Kad budeš bio u prilici, testiraj koliko se brzo prazni baterija na 4g u stand-by, jer meni je telefon budan skoro stalno na 4g iako ne radim ništa sa njim, pa se baterija prazni mnogo brže. Na wifi je telefon u glavnom u stanju spavanja i ne troši skoro ništa ako se ne koristi.

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

Vrh Dno