Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

^ Vazi

Kazi mi,jel si uspeo da nadjes negde opciju da moze i sporo punjenje da se ukljuci?

Prevrnuo sve opcije,ali nisam nasao

Da li neko zna kako ukloniti folder Top aplikacije sa home screen-a na stock launcher-u?

^ Vazi

Kazi mi,jel si uspeo da nadjes negde opciju da moze i sporo punjenje da se ukljuci?

Prevrnuo sve opcije,ali nisam nasao
Stavi ga na samsungov punjač...ili usb na kompjuteru i eto ti sporog punjenja [emoji4]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ovde ne presijava samo plava i crna boja,vec pod odredjenim uglovima,mesaju se i druge boje

Ala skuplja poglede na astal hahaha

https://flic.kr/p/NT7USV

Jel i dalje spusta brajtnes pri ulasku u neke aplikacije ili je to sredjeno ? :D

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

^ Nisam primetio,trenutno na 32 aplikacije

Odlicno. Kako ti deluje zvucnik u odnosu na s9plus ?

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

Ne može da se primeti kada koristiš autobrajtnes. Kada ga manualno namestis onda dimuje

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Zvucnik za nijansu tisi nego na 9+

S'obzirom da sam se par puta lepo iseko pri pozivu (bilo na max pojacano) vise nisam drzao na max.

Znaci M20 pro na max pojacano,kao S9+ na jednu lestvicu manje od max

Ali zato kvalitet bolji u zvucnicima na M20 pro (bas posebno dolazi do izrazaja)
Nisam neki audiofil ali ovo se na keca primeti. Slusalice nisam jos isprobao

Notifikacije glasne i jasne na oba zvucnika

Mada ima dolby atmos gde mozes dodatno da menjas

Stabilizacija i distorzija ocajna na 4k

Cekam 126 verziju ko ozeblo sunce,da filing bude totalni

Kako slike na 4:3 rezoluciji od 10mp ispadaju bolje nego na 40mp?

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

@ixon, kolega, kako si zadovoljan sa slikama?
Jel to tooo ili... Mislim da to većinu zanima [emoji39]

Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk

Sirokougaona (perfekcija)

Hibridni 5x zum ne gubi kvalitet uopste

Nocni mod (prica za sebe)

Bice slika samo da uhvatim malo vremena,da vidi malo ovaj forum kako i Havajci slikaju

Poslednja izmena:
Mnogo opcija ima, ali onaj ko zna kako i šta, slike će dobre biti što ne sumnjam u tvoje kvalitete oko slikanja... [emoji23]

Ta sirokougaona je mnogo dobra. Veliki plus za Huawei sto je izbacio monohromatsku a stavio nju.

Ovo je ocajno jer je kamera forsirala dizanje ISO, zasto nisi aktivirao fireworks (scene) mod?

Sam je prepoznao da je fireworks pa je slikao tako AI :). Još uvek sam na EMUI 108, nadam se da će uskoro update na 122 ili 126, trebalo bi da bude poboljšanja.

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jedan primerak od Huawei Mate 20 pro sa nemačkog fb huawei foruma...
9aecba3503125cade7d9740f070886c1.jpg

Aman jel moguće ovo? Koliko ima telefon, 4 dana? Jel ga koristio napolju svaki dan ceo dan?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Moguce je,vidis. Navodno od par punjenja telefona,taj lepak "izadje" i razlije se po ekranu. Sreca pa sam ubo sa primerkom,bar se nadam.

Telefon sam uzeo online,imam sigurno 16 dana da ga lepo istestiram i punim.

Ako nesto podje po zlu,vracam ga i raskidam ugovor

Znaci to od lepka zavisi, ne od samog ekrana?
Ako je tako onda nazalost postoji bojazan da se kod svakoga javi posle odredjenog vremena.

Koliko sam uspeo da skapiram na xda,o tome se radi.

Navodno,posle par punjenja ako se pojavi,pojavilo se. Mada kod nekih je bilo cim su uzeli telefon.

Koji smor. Valjda ce srediti u narednim serijama to.
Definitvno je doslo vreme da se ni u kakvom slucaju ne isplati uzimati prve serije telefona, em zbog visestruko vece cene na samom startu prodaje u odnosu na posle par meseci, em sto danas se ne mozes osloniti ni na jednog proizvodjaca po pitanju ovakvih ili slicnih propusta. Apple se savijao, Samsung goreo, Huawei sada ovih problema ima, LG klasika sa plocama i plasticnim okvirima koji pucaju...

Dečko /Čovek okačio sliku, valjda ga ima 2 dana, šalje ga ga nazad... Siguran sam da dobija novi ili kako god već...

Sam je prepoznao da je fireworks pa je slikao tako AI :). Još uvek sam na EMUI 108, nadam se da će uskoro update na 122 ili 126, trebalo bi da bude poboljšanja.

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

Na Mate 10Pro je bilo da se za fotografisanje fireworksa odabere poseban rezim, kad se otvori kamera pa na levoj strani, imalo je dosta opcija, sad se ne secam vise.

^^ Mora da dobije novi, dobio bi i kod nas a kamoli u DE. Nije to problem vec to da se ustalio taj trend medju proizvodjacima telefona da malo-malo pa dodje neka serija koja je falicna.

Ma mislio možda čovek odustane od m20 pro... Raskine ugovor ili pare nazad...

Vrh Dno