Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

I ja se iskreno nadam ali za sad nigde ne zurim, prezadovoljan sam trenutnim mobom. Taman dok to dodje do nas, dok padnu neke recenzije, dok se cena stabilizuje... Ima vremena.
Ali svakako jedan od glavnih kandidata za sledeci mob. [emoji4]

Mate 20 uopce nije los.. mozda mi se cak vise svidja ravan ovaj ekran.. malo je siri u ruci ali nekom se to dopada..
3c4829ba6bce0a5476035497f50e6c01.jpg
2aa7ed1684a7b151a0f54803bf5df2a7.jpg
c2ccd9694f263de2f34aefb6ba619a49.jpg
Moja reakcija, uzeo u ruku m20 pro, ono... Hmmm.... Nista posebno, uzeo m20, Opa... Dobro sam ga pregledao, ono osećaj bio skroz ok, to jest držiš telefon u ruci a ne igračku zaobljenu kao daljinski...
Ostavio pozitivan utisak m20, odlican po izgledu i dimenzijama...

Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk

I ja se iskreno nadam ali za sad nigde ne zurim, prezadovoljan sam trenutnim mobom. Taman dok to dodje do nas, dok padnu neke recenzije, dok se cena stabilizuje... Ima vremena.
Ali svakako jedan od glavnih kandidata za sledeci mob. [emoji4]
Isto razmišljam, cekam i vrebam situaciju gde će se pojavi sve zvanično u prodaji.

Normalno. Nigde ne zurimo. [emoji4]
I pametnije je sacekati, vidis kakvi se sve problemi javljaju sa Pro verzijom.

Egzotika će verovatno i da košta, ali... Iskustvo recimo sa X2 7.0, koji sam kupio za 330€ a posle dve ipo godine ga prodao za 250€ ima svoju draž. Nece to svako ovde u Evropi da koristi to je jasno, zato će i imati ok cenu... Egzotika ko voli [emoji23]

Dajte ljudi više na temu ili otvorite zasebnu, ubiste sa tim tablet telefon polemikom...

Je l' realno da ovi sabani iz MTS-a jos nemaju uredjaj i da kasne sa isporukom za pre-order korisnike, treba ih sve terati u tri lepe. Jedini razlog zasto jos uvek nisam otkazao su ti pokloni koji daju oni uz pre-order s' obzirom da u VIP-u (valjda) ide samo sat?

Koliko znam, i u VIP-u je u preorderu išao ceo paket.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

U mts-u se dobija i smart cover, što su u vipu samo neki dobili. I meni su danas poslali mejl izvinjenja iz mts-a, isporuka kreće od sutra zvanično.

U mts-u se dobija i smart cover, što su u vipu samo neki dobili. I meni su danas poslali mejl izvinjenja iz mts-a, isporuka kreće od sutra zvanično.

Da li si siguran posto su meni danas poslali da nisu jos dobili uredjaje i da ne znaju da mi kazu tacno kada ce ;)

Stigla i meni juče makina sa poklonima iz Vip-a.
Za sada zadovoljan kako radi, sve ide kao podmazano što bi se reklo... Kamera baš odlična. Baterija, ne mogu da verujem da ovako drži.
Malo mi ovaj otisak nije kao što sam mislio, čak ponekad otključa uređaj i sa prstom koji nisam registrovano. Face identifikacija ne radi loše, mada neće iz svih uglova da ga otključa.

Nemam još nikakvih ažuriranja, još je na 9.0.0.108. Valjda će ovo sa otiskom malo da srede da ne brljavi. Na p9 je otisak bio perfektan, ovde za sada nije baš kako treba da bude.
82d10d93ec48844eff98225872c016ac.jpg
74ca648888b18d412eff2ea96f9d9cc7.jpg

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
122 faceunlock radi kao podmazan. Za koji dan ako vec nije,sticice ti apdejt

ne, ne, registrovana osoba, ali sa drugim prstom [emoji3]

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Meni je ova twilight varijanta baš moćna al otisci se lijepe baš..

Ima li tko problema sa displayom? Jesu li ispravili onaj bug s snimanjem? I dalje ne kontam kako funkcionira in screen citac otisaka..??
aa27ec03dcf1d44b347031d921674feb.jpg

Znao sam da će to sa prstom da bude sprdnja. Ali moram da se korigujem, prosto to sam isprobavao dok sam gledao u fon i nisam obraćao pažnju dok sam testirao finger unlock, pa je on ujedno koristio i faceunlock i na taj način go otključao a ne sa neregistrovanim prstom, tako da je to moja greška, a nije do fona. Sad sam pokusao jedno 30-tak puta ponovo i nije bilo greške ni jednom. Prosto moj propust.

Ajde baš javljas kako stvari stoje sa ekranom, nakon par dana korišćenja.
Nadam se da te neće zahvatiti los primerak, već da uzivas u fonu.

LG
3a61d7221c849748ca61e45a5c8cff17.jpg

Uzmi kada legnes uvece...udji u neku aplikaciju sa crnom pozadinom,na xda su mahom koristili speed test,i smanji osvetljenje skroz,vidi jel ima probijanja sa strane na ekranu (zelenkasta boja)

Takodje udji u skroz belu pozadinu i odvrni na max (zuckasta boja)

Ako toga nemas,uzivaj u ekranu,izvrstan je

*mjau**mjau**mjau*,kao i kod svake serije telefona,danak placaju uvek prve ture. Kod nekih ima,kod nekih ne

Stigla i meni juče makina sa poklonima iz Vip-a.
Za sada zadovoljan kako radi, sve ide kao podmazano što bi se reklo... Kamera baš odlična. Baterija, ne mogu da verujem da ovako drži.
Malo mi ovaj otisak nije kao što sam mislio, čak ponekad otključa uređaj i sa prstom koji nisam registrovano. Face identifikacija ne radi loše, mada neće iz svih uglova da ga otključa.

Nemam još nikakvih ažuriranja, još je na 9.0.0.108. Valjda će ovo sa otiskom malo da srede da ne brljavi. Na p9 je otisak bio perfektan, ovde za sada nije baš kako treba da bude.
82d10d93ec48844eff98225872c016ac.jpg
74ca648888b18d412eff2ea96f9d9cc7.jpg

Čestitke, da te služi dobro i dugo :) Koji ekran ima, BOE ili LG? Ako je LG, koja serija?

Edit: sad videh poruku koju si ostavio, isti ekran kao moj. Ja nemam "Shrek" efekat, nadam se da ga ni ti nećeš imati!

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne znam što se mučite sa tim fp svi koji ste dobili i sat. Staviš ga na ruku, ubaciš u trusted devices i tel se otključava kad god je u vezi sa satom...lepo, brzo i elegantno.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Upisujem se i ja u klub, telefon stigao danas [emoji16]

Opa, čestitam! @ixon šta bi za notifikacije, jel su stereo? Ako nekog smori za par dana i hoće da menja za s9+, slobodno neka se javi [emoji56]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Otpakovao ga...uf ala mu cuci ova boja

Notifikacije rade na oba zvucnika. To bre. Znaci imas stereo za sve. Zvuk je glasan,ali ne toliko kao na S9+

Na S9 nikad mi na max nije stojao,ovo je taman kako treba.

Glasnoca dakle ide u korist S9+/N9,ali bas i efekti tokom slusanja meni licno u korist mejtare.

Displej lg,ali verzija koja nema problem. Dobro je. Baterija. Znaci perfekcija. Nikako da iscuri,a 4 puna sata ga podesavam. Sa 62 na 19%

Jedini gorak ukus u ustima 108 verzija softwera,ali za koji dan bice 122,gde je stabilozacija mnogo bolja i gde nema distorzije.

Gud baj carli i Samsung,mene je Huawei kupio
5d3bda675e0834b61bb0a2c6918702f6.jpg

Poslednja izmena:
Skini mu foliju, da se osiguramo da nece da zavrsi u oglasima. [emoji14][emoji23]
Baci neku fotku u odgovarajucu temu. [emoji4]

Crna je postala nevidjeni smor. U ovoj boji je prelep. [emoji4]

Nazad
Vrh Dno