Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Misliš na ovo?
2bbeed43f673a014b1c694493b505958.jpg

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Jasta. Gde ga nadje?

Podešavanja/Baterija /Pokretanje aplikacije

Hvala.

Da li se nekom dešavalo da mu je blic u kameri disejblovan?
a0eff4132649406d2e1f1914f72e0b4a.jpg

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

Stigao i meni update pre par dana na Android 10, sve je proslo u najboljem redu, fon brze radi, lepse izgleda interfejs androida i EMUI-a, baterija bolje drzi... Samo reci hvale :) sa druge strane, pojavio se problem u vidu roze vertikalne linije, tipican problem amoled ekrana. Linija se javi povremeno pa nestane... Tipa bude 10 min dnevno ukupno u kratkim razmacima po par puta.

Da li je moguce da je update izazvao ovaj problem, nisam radio factory reset nakon update-a ili je ipak ekran i hardverski problem? Da ga saljem na reklamaciju?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Hardverski je problem, samo se slučajno poklopilo sa update-om

P30 Pro

I ta linija ce sve cesce i cesce da ti se pojavljuje.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Joos mi ne stize update na 10 ni preko hicare, dal da se strpim jos i koliko ili da poludim :)

@StefanR90 Hvala. :) Baterija jeste bila na 10%.

@Seli33 - nije ni meni, čak ni taj oktobarski update što su svi dobili. :)

Dal 10setka donosi kakvo poboljsanje kad je u pitanju video snimanje moze li mi ko rec iz iskustva?

Hardverski je problem, samo se slučajno poklopilo sa update-om

P30 Pro
Hvala, ipak ga saljem u servis pa neka se pozabave time. Citam po netu i vidim da je samsung imao mnogo ovih problema sa svojim amoled ekranima. Izgleda da ni boe nije imun na ovo.

Neko je jos davno napisao da boe ekrani posle nekog vremena dobiju burn in, nebitno kako koristis telefon.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Nije to burn in vec problem koji se svojevremeno javljao na dosta primeraka S7/Edge.
Burn in se javlja na svakom (am)oled ekranu pre ili kasnije, zavisi od nacina koriscenja telefona.

Ne mislim na roze linije koje su se njemu desile, nego na burn in.

Bas kao sto napisah, burn in se na svakom oled ekranu javi pre ili kasnije. Ne verujem da su BOE ekrani neki izuzetak. [emoji4]

Poslednja izmena:
U pravu si za to.. [emoji16]

Stavih mu zastitu preko ekrana koja se lepi sa UV lepkom mana je sto je otisak prsta sad los zbog zastitnog stakla mora vise puta da se pritiska. Ima li neko neku marku kvalitetne zastite da predlozi na kojoj ce i skener otiska lepo funkcionisat?

Stavih mu zastitu preko ekrana koja se lepi sa UV lepkom mana je sto je otisak prsta sad los zbog zastitnog stakla mora vise puta da se pritiska. Ima li neko neku marku kvalitetne zastite da predlozi na kojoj ce i skener otiska lepo funkcionisat?
Mobile outfitters. Bez greške.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

^^ Meni je ovo vec drugo zastitno staklo. Prvo sam kupio u inostranstvu ali nazalost ne secam se proizvodjaca. Bilo je odlicno i otisak je perfektno radio, bukvalno kao da nista nije postojalo na ekranu. Par puta mi je spasao mob pa je doslo vreme za zamenu. Nedavno sam uzeo Comicell i apsolutno sve preporuke (ima ga na KP). Podjednako je dobro kao i ono prvo, takodje otisak perfektno radi. [emoji4]

Jel mora uvek za ove zakrivljene ekrane neka sa UV lepkom ili moze i sa obicnim lepljenje?

Zaboravio sam lozinku za "sef" na ovom telefonu. Jel to lozinka za HUAWEI ID ili neka koju sam posebno uneo?

I dalje nista od 10-ke... Zanimljivo

Slao sam mail Huawei Srbija i kazu posto mi je telefon kupljen u nemackoj da moram biti na teritoriji evropske unije da bih dobio update.

Dobio sam oktobarski patch sve regularno.
I pokusam ja vpn i promena regiona i sve i opet nece da nadje update. Tako da odustajem.

Sent from my Mate 20 Pro using Tapatalk

Kakve veze ima gde se nalazimo bez obzira koji je region? Ako je update pušten za region telefona onda mogu biti i na Novom Zelandu i dobiću update valjda.

Mislim da je potrebna i nemačka SIM kartica.

Pa kako onda da update-ujemo telefone mi što smo EU? [emoji23]

Mora da se flešuje?

Vrh Dno