Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

I oni koji su inst emui 10, kako vam se čini trajanje baterije?
Kod mene na M20X, baterija još bolja [emoji13]
Emui 10 je po meni bar po promeni odličan, ipak sam dugo vec korisnik Huawei, ovo im je rekao bih osveženje, pozitivno.

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk
Najvise sam se toga plasio, s obzirom da je bas retkost da se nesto ne upropasti nakon velikog apdejta, koji god da je proizvodjac iz vrha u pitanju.
Medjutim, bas pozitivno iznenadjenje. Ne znam da li je trip, ali mi se cini da je i baterija za nijansu bolja, sto mi deluje potpuno neverovatno.
Svakako sve pohvale za Huawei, mene su ovim definitivno kupili. [emoji4]

@Joxy, bilo je Update i kod Huawei gde su bateriju uništili, u pitanju je Mate 9.
Ali u zadnje vreme, zadnjih dve godine stvarno još to nisam doživeo da Update pogorša stanje baterije.

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

Meni posle update-a, 50% baterije, 4h 15min SOT. Pre update-a se uglavnom gasio na ~7h20min..

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Sta li moze bit na mojem mate20pro kad je ugasen displej kad se prema nekom izvoru svetlosti okrene ekran ima neki krug na sredini zna li mi ko reci?

Otisak prsta?

Sent from my Mate 20 Pro using Tapatalk

Otisak je malo nize a ovo je povise otiska na sredini telefona tacno. Inace tel je uzet polovan koriscen pa je svasta moguce da mu je predhodni vlasnik radio mozda je i otvaran displej mozda menjan sto stvari je moguce. Al eto reko da vas pitam

Može screenshot te situacije?

U tom slučaju, i po tvom opisu, moguće je da se radi o oled burn in-u, tj. situaciji kada prikaz nekog objekta ostane trajno prisutan na pozadini, bez obzira na to šta se na ekranu prikazuje.

Baterija dosta bolja nego na 9.1.
9a858ef561943c6c1e5b4ff5b1df111c.jpg
896bb2d25af06ec141d79c3d9ec14857.jpg
f5315340984e3484ecfd0e9422b5573e.jpg

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Skinuo sam par dobrih stilova fonta sa Fontsly.com, ali ne znam u koji folder da ih iskopiram/instaliram kako bi ih telefon prepoznao.
Neki savet? Hvala!

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Interesantno. Meni je ažuriranje sa oktobarskim zakrpama bilo 346 [emoji848]

Sad sam instalirao ovo.
Nadam se da ce skorije Android 10...

Da li se posle vracanja backapp-a, preko HiSuite programa, slike i video snimci u galeriji sortiraju kao sto su i pre reseta bili?
Mislim, da li ostaje isti raspored slika?

Skoro sam probao da prebacim podatke sa Mate 20 Pro na Note 9, preko Smart switch i PhoneClone aplikacije, prebaci sve fajlove, ali su izmesane, uopste nisu sortirane vremenski.

Meni nije stigao ni oktobarski update još uvek. Doduše telefon sam kupio preko madjara i ko zna koji je region Evrope. :)

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

Sta sam jos primetio na ovom telefoni to je da ne prevodi baa sve funkcije na aplikacijama. Naprimer instagram pa neciji stori kad se pogleda na samsung i ostale ako je na srpskom telefon pise odgovori a na ovome replay? Tako i na whatsapp i jos puno fb i itd

Kod mene je sve na srpskom. U željeni jezik moraš imati samo srpski jezik a ove druge izbriši i biće ti sve na srpskom. Tako je i kod mene bilo pa sad više nije.

Nece preko hicare da mi se azurira na android 10
da ne treba mozda da se registrujem otvorim hicare huawei nalog imal to kakve veze?

U HiCare aplikaciji sve ide preko Huawei ID, zar ne?

Ne mora da se ima za koriscene al vidin postoji mogucnost kreiranja svojeg ID

Koju apk da instaliram za drugi viber broj?

Cudo vibera nema na listi blizanac aplikacija? Bas gledam sad njega nema

Neće paralell space. Instaliram ga ali čim ga pokrenem odmah ga izbaci.

Ljudi jel ima neka fora kao u S seriji da se ugasi koriscenje baterije i podataka odredjene aplikacije, tj da ne radi ama bas nista u pozadini. Konkretno Instagram.

Nazad
Vrh Dno