Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Da, I kod mene žele [emoji16]

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Sad sam drugaru instalirao 10.0 preko hi care-a ,sve radi super i mnogo je lepsi i upeglaniji nego ranije,svaka cast za huawei

Da, I kod mene žele [emoji16]

Zanimljivo. Videcemo nakon narednog update-a da li je feature ili bag u pitanju. [emoji3]
Jedina veca zamerka za sada je sto nisu ubacili da se notif panel spusta prevlacenjem prsta na bilo kom delu ekrana. Tu mogucnost imaju gotovo svi fabricki launcheri ostalih vodecih proizvodjaca.

Vi koji ste uradili update preko HiCare aplikacije, koji region vam stoji u podešavanjima HiCare-a?

Sent from my Mate 20 Pro using Tapatalk

Zanimljivo. Videcemo nakon narednog update-a da li je feature ili bag u pitanju. [emoji3]
Jedina veca zamerka za sada je sto nisu ubacili da se notif panel spusta prevlacenjem prsta na bilo kom delu ekrana. Tu mogucnost imaju gotovo svi fabricki launcheri ostalih vodecih proizvodjaca.
Mislim da je očigledno feature, već sam video pohvale za to na netu [emoji4] Teško da će swipe down da promene, s obzirom na to da im je to rezervisano za pretragu.

Jel slab zvuk na ovom telefonu stvarno ovoliko u odnosu na predhodni oneplus il me je zapao los neki model? Ocekivao sam od sterea vise.. Na youtube mi je nekako tisi zvuk u odnosu na oneplus 6 i samsunge.

Da napomemen radi se o spoljasnim zvucnicima a ne o sluskama. Na viber i vcp nekako mi dosta tisi zvuk notifikacije nego na pre pomenute telefone predhodne, ocekivo sam bazuku

Meni je tisi 30% u svakom pogledu u odnosu na prethodni s9.

Jeste tacno, to je jedna od glavnih zamerki. I ja sam ocekivao vise od sterea, ispada da jedan zvucnik bolje obavlja posao.
Sa druge strane zvuk u slusalici vrhunski, u rangu Samsunga mogu slobodno reci. Sto je realno bitnije od samog zvuka kada je multimedija u pitanju, makar sa moje tacke gledista. [emoji4]

Hvala ljudi na odgovorima. Inace prvi mi je ovo huawei nakon samsunga htc-a oneplusa.
Prvi put se srecem sa emui tako da sledi period navikavanja

Meni što se tiče zvuka je dobro odradio. volume booster. Držim ga na 20 posto, i zadovoljan sam, Pre mate 20 pro sam imao s9 plus. Sve je pojačano, i notifikacije i zvuk uopšte.

Jel vam izgleda siromašno padajući meni na 10? Burazer koristi P30 i mnogo lepše izgleda kod mene na m20p na 9.1.0.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Meni se više dopada kako izgleda na EMUI 10.

Takodje, mnogo lepse izgleda na 10.
Ipak vise podseca na One UI nego na MIUI, ali svakako lepse izgleda, makar meni. [emoji4]

Jesam li jedini koji jos nije dobio update?

Proveri da li imaš update preko HiCare aplikacije.

Ja provjeravam već 2 dana, još ga nema,

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Proveri da li imaš update preko HiCare aplikacije.

Proverio.
Pokusao da menjam region na Indiju i jos neke zemlje gde je pusten update ali bezuspesno.

Da li HiCare beše traži puno nekih dozvola, ili je to neki drugi Huawei program?

Proverio.
Pokusao da menjam region na Indiju i jos neke zemlje gde je pusten update ali bezuspesno.

A, ja video na netu da ljudi iz nekih azijskih zemalja menjaju region na Srbiju, i dobiju update [emoji16] Na kojoj su verziji softvera trenutno?

A, ja video na netu da ljudi iz nekih azijskih zemalja menjaju region na Srbiju, i dobiju update [emoji16] Na kojoj su verziji softvera trenutno?

Video sam..
Dobio sam oktobarski sekjuriti patch tog dana kad su ostali dobili 10ku.

Brzo ce stici i vama, samo malo strpljenja. [emoji4]

Da, meni je stiglo par dana posle oktobarskog patch-a.

I oni koji su inst emui 10, kako vam se čini trajanje baterije?
Kod mene na M20X, baterija još bolja [emoji13]
Emui 10 je po meni bar po promeni odličan, ipak sam dugo vec korisnik Huawei, ovo im je rekao bih osveženje, pozitivno.

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

Kod mene je baterija brutalna na p30. Samo jednom sam ga stavio na punjenje, bice jos bolje nakon 3-4 punjenja. Trenutno, skinut juce u 8h ujutru sa punjaca , sada je na 76% sa 2h:40m screen on. Pre je bilo 10% 1h, sad je mnogo bolje, a i pre je bilo top :)

Vrh Dno