Zanimljivo. Videcemo nakon narednog update-a da li je feature ili bag u pitanju. [emoji3]Da, I kod mene žele [emoji16]
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Mislim da je očigledno feature, već sam video pohvale za to na netu [emoji4] Teško da će swipe down da promene, s obzirom na to da im je to rezervisano za pretragu.Zanimljivo. Videcemo nakon narednog update-a da li je feature ili bag u pitanju. [emoji3]
Jedina veca zamerka za sada je sto nisu ubacili da se notif panel spusta prevlacenjem prsta na bilo kom delu ekrana. Tu mogucnost imaju gotovo svi fabricki launcheri ostalih vodecih proizvodjaca.
Nisi jedini, ni ja još nisam dobio, nego videh kako izgleda na P30.Jesam li jedini koji jos nije dobio update?
Sent from my Mate 20 Pro using Tapatalk
Proverio.Proveri da li imaš update preko HiCare aplikacije.
A, ja video na netu da ljudi iz nekih azijskih zemalja menjaju region na Srbiju, i dobiju update [emoji16] Na kojoj su verziji softvera trenutno?Proverio.
Pokusao da menjam region na Indiju i jos neke zemlje gde je pusten update ali bezuspesno.
Sent from my Mate 20 Pro using Tapatalk
Video sam..A, ja video na netu da ljudi iz nekih azijskih zemalja menjaju region na Srbiju, i dobiju update [emoji16] Na kojoj su verziji softvera trenutno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari