Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme ROCK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Signal, cifre iste kao s8 i note 8 otprilike što su bile. Aps nemam pojma šta je. Radio nema.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Хвала.Дуал апс значи да можеш рецимо да користиш два налога за вајбер, воц ап... један службени и један приватни.

Dual app za sada ima whatsapp, messenger i fb.
Da, oba sim slot su 4g, pisano već koliko ota ovde o tome 🙂

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Хвала.Дуал апс значи да можеш рецимо да користиш два налога за вајбер, воц ап... један службени и један приватни.
Postoji nešto što se zove dual spaces...praktično kao kad imaš dva korosnika na windowsu....svaki može da ima nezavisne aplikacije i možeš da namestiš da se jedan aktivira recimo na jedan otisak, drugi na neki drugi...idealno za švaleraciju ko ima ljubomornu gospođu :d Pored toga ima i dual aps kao što bogi reče.

Uzgred jel moguće da mi ttalk pojeo četvrtinu baterije danas (poslednja stavka na slici)?!

e6733c992b7a9a4ada1419ce75bdfa39.jpg

Poslednja izmena:
Ja stvarno ne znam ko jos kupuje ip8, ip8+. Hardverski ok ali onaj dizajn od pre 5 godina i bazeli od pola metra neprihvatljivo. Ako jedino neko ne moze bez IOS-a pa ajde. A i flag ship andtoidi rade i brze nego ip.
Svakako bi napravio jako veliku gresku sto se mene tice

Moje pitanje nije bilo u vezi tog sto si ti napisao. Ja. nemam nista protiv iPhona ni Androida. Samo sam pitao da li bi. mogla proci zamena dlaka za dlaku.

Edit: kad ne citam pazljivo...
Posto jos nemas telefon, jedino da neko proba da instalira Android Auto, pa da javi
A Mirror Link? Jel' ti i to opcija ili ne?
Pozdrav
Android Auto radi bez ikakvih problema, cisto za info da znaš 🙂

Radi na telefonu ali da li radi kada se spoji sa kolima?

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Hvala na mišljenju. Meni se sviđa dizajn iPhone - a. O hardveru neću. Da li top android telefoni rade brže ili sporije to me ne zanima.

Какав је што се тиче пријема сигнала?Има ли дуал апс, радио?
Signal fantazija. U kanc nam je slab mts, oba iphone-a ne hvataju uopste, jedan xiaomi mi a1 nekada uhvati. Ovaj konstantno ima.

Da li neko zna da li se u MTS-u uz mate 10 pro dobija gratis flip cover futrola. Znam da se u kutiji nalazi silikonska maska.

Kod mene još ništa, telefon je u vip-u uzet.

Nema ni kod mene nista još 🙂
Polako, stići će...

Dobio sam informaciju iz mts-a u poslovnici mi rekli da uz mate 10 pro ide i smart flip cover a plavi imaju na stanju.

Kod mene još ništa, telefon je u vip-u uzet.
Nema ni kod mene nista još 🙂
Polako, stići će...

Ja nisam ni proveravao :d Ugasio update dok sam prvi put upalio telefon, nadam se da eće da smara kao i samsung da stalno prijavljuje postojanje istog iako je ugašen?!

Inače danas prvi problem sa telefonom, upalim kameru, krenem da slikam, kako stisnem okidač tako mi izađe iz aplikacije. Restart pomogao. Imao ko sličnih iskustava?

Ja nisam ni proveravao :d Ugasio update dok sam prvi put upalio telefon, nadam se da eće da smara kao i samsung da stalno prijavljuje postojanje istog iako je ugašen?!

Inače danas prvi problem sa telefonom, upalim kameru, krenem da slikam, kako stisnem okidač tako mi izađe iz aplikacije. Restart pomogao. Imao ko sličnih iskustava?

No, tako nešto mi se desilo nije. Inače bas puno slikam, privatno naravno.

Viber posle poslednjeg updatea ne radi sound notification, samo zavibrira telefon 🙁

Do Vibera je, i meni se dešava 🙂

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Znam, al reko da napomenem da se ne zezne još neko i uradi update. Definitivno više ništa ne updetujem, vraćam se na staro, ovo nije normalno!

Da ironija bude još veća, smartwatch koji inače vibrira, sad neće kad stigne bilo šta na viber...samo se upali ekran.

Idite u temu za messaging i voip, napisao sam tamo i okacio screenshotove. Meni radi, nije do Orea niti Vibera.

Kod mene na Huawei watch 2 Sport rade notifikacije za viber, to jest vibrira 🙂

Nazad
Vrh Dno