Postoji nešto što se zove dual spaces...praktično kao kad imaš dva korosnika na windowsu....svaki može da ima nezavisne aplikacije i možeš da namestiš da se jedan aktivira recimo na jedan otisak, drugi na neki drugi...idealno za švaleraciju ko ima ljubomornu gospođu :d Pored toga ima i dual aps kao što bogi reče.Хвала.Дуал апс значи да можеш рецимо да користиш два налога за вајбер, воц ап... један службени и један приватни.
Ja stvarno ne znam ko jos kupuje ip8, ip8+. Hardverski ok ali onaj dizajn od pre 5 godina i bazeli od pola metra neprihvatljivo. Ako jedino neko ne moze bez IOS-a pa ajde. A i flag ship andtoidi rade i brze nego ip.
Svakako bi napravio jako veliku gresku sto se mene tice
Android Auto radi bez ikakvih problema, cisto za info da znaš 🙂Edit: kad ne citam pazljivo...
Posto jos nemas telefon, jedino da neko proba da instalira Android Auto, pa da javi
A Mirror Link? Jel' ti i to opcija ili ne?
Pozdrav
Moje pitanje nije bilo u vezi tog sto si ti napisao. Ja. nemam nista protiv iPhona ni Androida. Samo sam pitao da li bi. mogla proci zamena dlaka za dlaku.
Signal fantazija. U kanc nam je slab mts, oba iphone-a ne hvataju uopste, jedan xiaomi mi a1 nekada uhvati. Ovaj konstantno ima.Какав је што се тиче пријема сигнала?Има ли дуал апс, радио?
Nema jos uvek... Mislim da ce prvo Mate 10 Lite dobiti FaceID.Opet update 🙂
Face id?
Huawei Mate 10 Pro BLA-L29
Čudno, ali mate 10 lite je vec dobio face id u update 🙂Nema jos uvek... Mislim da ce prvo Mate 10 Lite dobiti FaceID.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Kod mene još ništa, telefon je u vip-u uzet.
Ja nisam ni proveravao :d Ugasio update dok sam prvi put upalio telefon, nadam se da eće da smara kao i samsung da stalno prijavljuje postojanje istog iako je ugašen?!Nema ni kod mene nista još 🙂
Polako, stići će...
Huawei Mate 10 Pro BLA-L29
No, tako nešto mi se desilo nije. Inače bas puno slikam, privatno naravno.Ja nisam ni proveravao :d Ugasio update dok sam prvi put upalio telefon, nadam se da eće da smara kao i samsung da stalno prijavljuje postojanje istog iako je ugašen?!
Inače danas prvi problem sa telefonom, upalim kameru, krenem da slikam, kako stisnem okidač tako mi izađe iz aplikacije. Restart pomogao. Imao ko sličnih iskustava?
Ispada smešno ali meni baš tako odgovara [emoji3]Viber posle poslednjeg updatea ne radi sound notification, samo zavibrira telefon 🙁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari