Dobio sam povracaj novca za note pa odoh da pazarim s9 plus. Ovaj telefon je nesto najbolje sto sam nosio jos od g2, ali cisto poredjenje. Nosio sam sve sto je izaslo od top segmenta. Ali sam malo bolestan sto se telefona tice, ne da mi mira s9, moram da probam [emoji16]Baš to, obzirom da po oglasima ima već od 560e novih koliko sam video, i to ke extra kupovina. Pada im baš lepo cena na našu nesreću. Idi na note 8 samo ako ti je olovka bitna u životu, u suprotnom m10p (kao neko ko je imao oba) 😉
Edit: eno u oglasima jedan, kolega prodaje.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Samo vakum 😀
Nemam ga licno, ali sam iscitao sve zivo sto se kamere tice jer mi je to najbitnine kod telefona(igrao se sa njim jedno sat vremena kuci, ortak ga ima). U osnovi fotke su u top 3-4 telefona danas, malo preteruje sa kontrastom i low light zna da izgleda kao vodena bojica jer agresivno uklanja sum, ali takodje ima i da izvuxe detalje koje drugi ne mogu. Sto se tice videa, stvari su malo slabije, narocito 1080p(30 fps je bolji od 60fps koji ima stvarno malo detalja a meni je to recimo glavni nacin snimanja). Na xda se zale na video snimak. UHD snimanje u 30fps je daleko bolje. Ni slow-mo ne blista narocito. Slika veoma brzo.Jel moze neko da mi napise kakva je kamera na, mate 10 pro posto cu ga uzeti ovih dana, procitao sam negde da i nije nesto to jest da u uslovima slabijeg osvetljenja slike su katastrofalne, tako da me zanima misljenje nekog ko poseduje stvarno ovaj telefon.
Aj sa srećom...savršena priča ako tako prođeš pa sve i da je onaj 4/64Idem posle posla po moj, uspeo sam da ispregovaram za 520 nov, 2 godine garancije 😀
Samo da se nešto ne izjalovi.
Taj kontrast u slikama kao i oštrina je fora sa galerijom, uzmi istu sliku pogledaj u huawei galeriji i recimo google photos.Nemam ga licno, ali sam iscitao sve zivo sto se kamere tice jer mi je to najbitnine kod telefona(igrao se sa njim jedno sat vremena kuci, ortak ga ima). U osnovi fotke su u top 3-4 telefona danas, malo preteruje sa kontrastom i low light zna da izgleda kao vodena bojica jer agresivno uklanja sum, ali takodje ima i da izvuxe detalje koje drugi ne mogu. Sto se tice videa, stvari su malo slabije, narocito 1080p(30 fps je bolji od 60fps koji ima stvarno malo detalja a meni je to recimo glavni nacin snimanja). Na xda se zale na video snimak. UHD snimanje u 30fps je daleko bolje. Ni slow-mo ne blista narocito. Slika veoma brzo.
Ovo ti je ono sto sam zakljucio i video. Ako neko nije picajzla za kameru, ima da uziva(ponekad nerealno dobru fotku napravi, ovaj ortak sa planine doneo neverovatne fotke, sve na auto), ali recimo da su bolji Note8 i Pixel2, ali i primetno skuplji, a M10P ih sije u nekoliko drugih bitnih osobina(polozaj fp senzora, brzina istog, baterija pa cak i meni omiljen ir blaster)
Ako ti nesto znaci ja imam Note5.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
@MarcusS poslednja verzija 129 (mada je neko pisao da ima i noviju ali kod nas je koš nema). Što se problema sa brightness tiče, upali auto i uživaj.
Dobrodošao u klub...i stvarno si extra prošao!
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Prebacivao sam ih na komp da bi uporedio sa nekim note8 slikama i klipovima. Fora je sto sve sto mu nalaze kao manu sto se tice slika/videa moze da se resi jednim obicnim updateom i da onda kompletno sije konkurente.Taj kontrast u slikama kao i oštrina je fora sa galerijom, uzmi istu sliku pogledaj u huawei galeriji i recimo google photos.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari