Primorani?Deinstaliraj djubre i kome trebas neka te nadje na signalu,wa,...@Proday Nema na čemu. Nažalost primorani smo da koristimo taj Viber koji je teško smeće, ali tako je kako je.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Ako ti je bitna kamera i baterija onda uzmi Mate 10 pro - mada ima i drugih prednostiНадам се да ће се момак јавити сам волео бих да чујем и његово мишљење још увек се ломим између Мате 10 про и Ноте 8.На послу користим Никон Д70 и Д90 веруј ми да ми је у одређеним ситуацијама Г5 давао квалитетније фотографије него ова два.
Nije problem da se javim samo ne znam šta tačno da ti kažem. Ne znam šta ti tačno preferiraš, koji su ti prioriteti, ali je neosporivo da su oba telefona odlična i da ni sa jednim nema greške.Може ли неко да постави пар фотографија у дневним и лл условима?Како сте задовољни са јачином вибрације (позиви, поруке, обавештења) да ли је довољно јака, и какав је квалитет и јачина разговора?Размишљао сам се и око Ноте 8 али ово више са Самсунговим екранима и стаклом (заштитом) је смешно.Имам утисак мало јаче да га притиснеш приликом брисања да ће да пукне.Пуни огласи Самсунга са "само мало кврцнутим стаклом али ништа не фали ради супер".Осим наравно замене од око 300 е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari