Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme ROCK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ja sam ima problem sa Viberom na Mate 10 pro - nije do Vibera. Nešto sa Oreom i telefonom - nije zvonio kako treba nisu stizale poruke - sve nešto iseckano-sa supportom sam se dopisivao 3 dana i nemaju pojma

Galaxy S9+

Ali poenta je da mi je viber radio tipa 5 dana kada sam uzeo mate (isti 8.0 oreo bio) samo mi se posle updatea vibera sve pokvarilo sa notifikacijama...znači viber je problem.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Tako je, ja sam juče vratio na prethodnu verziju i sve radi ok, znaci nije do telefona nikako problem.

Izvinjavam se što upadam u temu. Iščitao sam je od početka. Nedavno sam dobio ovaj telefon. Meni posle apdejta nije radila notifikacija na Viberu. Uradio sam bekap, obrisao data, deinstalirao Viber. Ponovo instalirao, vratio podatke i sada sve radi kako treba.

@bobbob samo da zahvalim na rešenju i potvrdim da sad radi!

@Proday Nema na čemu. Nažalost primorani smo da koristimo taj Viber koji je teško smeće, ali tako je kako je.

A ako njemu neko treba a taj nema ništa od navedenog već samo Viber?

Poslednja izmena:
Da se zahvalim i ja kolegi, stvarno radi ovo rešenje.

Inače stavio sam mu folije Mobile Outfitters. Napred je mat folija, pozadi i sa strane deblja sa teksturom. Telefon se bukvalno lepi za ruku, kao i za svaku glatku površinu. Nema šanse da sklizne. IMG-ffc6611293e1b834fbb291b36347017b-V.jpgIMG-8897a75ad81919077a1cc6b4a34b7aa7-V.jpgIMG-7e961efaeea5414a0e607ae414b02dd9-V.jpg

Ja čekam camo da mi stigne, kontam da će baš dobro da izgleda.

Lepši je uživo nego na slikama. 🙂

Ja odustajem od prodaje mog i zadrzacu ga, steta da ovakav telefon ide za smesne pare. U inat svima [emoji4]
Gledao sam i ja taj style skins karbon, moracu ga postaviti mnogo mocno izgleda.

Meni je viber 8.5.0 i Oreo 8.0

Може ли неко да постави пар фотографија у дневним и лл условима?Како сте задовољни са јачином вибрације (позиви, поруке, обавештења) да ли је довољно јака, и какав је квалитет и јачина разговора?Размишљао сам се и око Ноте 8 али ово више са Самсунговим екранима и стаклом (заштитом) је смешно.Имам утисак мало јаче да га притиснеш приликом брисања да ће да пукне.Пуни огласи Самсунга са "само мало кврцнутим стаклом али ништа не фали ради супер".Осим наравно замене од око 300 е.

@Alexva, izvoli slike...
https://flic.kr/p/255Yiog

O svemu ostalom je bas dosta pisano, i ne korisnici su tvrdili razne boljke ekrana, jačine zvuka itd...
Pročitaj temu, bice ti sve jasnije... 🙂

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Poslednja izmena:
Прочитао сам целу тему али има неких нових информација које нису на овом форуму него на другим сајтовима.Хммм.Камера је све у свему више него добра да не кажем одлична.Слике су добре, детаљне, добре боје, мада некада зна да омаши фокус, некада преекспонира слику а некада опали сувише тамну слику.Видео снимак...ни прићи оном на Г5.Све у свему способна камера један добар апдејт може све то да среди и да добро помрси конце и Ноту и другима.

Najbolje neka ti ovde odgovori član @proday, on je imao i S8 i Note 8, a sad ima mate 10 pro, on je po meni najmerodavniji da iznese svoje utiske i poređenja.

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Надам се да ће се момак јавити сам волео бих да чујем и његово мишљење још увек се ломим између Мате 10 про и Ноте 8.На послу користим Никон Д70 и Д90 веруј ми да ми је у одређеним ситуацијама Г5 давао квалитетније фотографије него ова два.

Надам се да ће се момак јавити сам волео бих да чујем и његово мишљење још увек се ломим између Мате 10 про и Ноте 8.На послу користим Никон Д70 и Д90 веруј ми да ми је у одређеним ситуацијама Г5 давао квалитетније фотографије него ова два.
Ako ti je bitna kamera i baterija onda uzmi Mate 10 pro - mada ima i drugih prednosti
Ako ti je bitan izgled i olovka koja je neprevaziđena opcija onda Note - Imao sam sve te telefone i to je moje iskustvo i mišljenje
Ja da moram da biram bila bi mrtva trka - ali bi olovka verovatno presudila na kraju

Galaxy S9+

Poslednja izmena:
Може ли неко да постави пар фотографија у дневним и лл условима?Како сте задовољни са јачином вибрације (позиви, поруке, обавештења) да ли је довољно јака, и какав је квалитет и јачина разговора?Размишљао сам се и око Ноте 8 али ово више са Самсунговим екранима и стаклом (заштитом) је смешно.Имам утисак мало јаче да га притиснеш приликом брисања да ће да пукне.Пуни огласи Самсунга са "само мало кврцнутим стаклом али ништа не фали ради супер".Осим наравно замене од око 300 е.
Nije problem da se javim samo ne znam šta tačno da ti kažem. Ne znam šta ti tačno preferiraš, koji su ti prioriteti, ali je neosporivo da su oba telefona odlična i da ni sa jednim nema greške.

Sa mog stanovišta prednosti mate 10 pro su baterija na prvom mestu, stereo zvuk (i nešto bolji zvuk tokom razgovora generalno posebno laudspeaker ako koristiš), manje dimenzije, ravan ekran, ic port, senzor za otisak daleko brži i na pametnijem mestu, brzina punjenja baterije, težina telefona (prilično lakši ma koliko smešno zvučalo).

Prednosti Nota 8 kamera overall (slike+fotke; posebno u lowlight; sa blicem je već druga priča), rezolucija i kvalitet displeja, wireless punjenje, sam sistem (na huawei ćeš 99% morati da instaliraš neki launcher, samsung sa novim expiriensom super radi out of box uz par podešavanja), kompletniji always on, naravno olovkica kao glavni adut N serije i to što ćeš vremenom manje para da izgubiš na samsungu.

Na vibraciju nisam obraćao požnu, osetio sam je na oba telefona, ne mogu ti reći gde je jača.

Ako te još šta zanima pitaj slobodno (možeš i na pm) mada sam se trudio sveobihvatan da budem. Nikako da stignem da iskucam sve što mi se sviđa i ne sviđa na m10p.

Poslednja izmena:
Jel moze neko da proveri jel mu ok radi upload slika na gphotos?
Meni vec vise od nedelju dana ne uspeva nista novo da upload-uje, kad udjem u aplikaciju samo vrti gore ono "getting photos" i to je to.
Nema sta nisam probao.

Od tri telefona, na jednom ne radi up na google drive, ni na photo. Probao sam šta mi je palo na pamet sada, neće pa neće, nemam iduju, osim da je izbrišem i ponovo instal.

Probao sam i to, nema šta nisam. Verovatno je do njih problem.

Jel realno da telefon ovoliko brže i tečnije radi sa nova launcherom? Moram da priznam da nisam bio zadovoljan koliko je rad os-a smooth out of the box, ali je situacija ZNAČAJNO bolja sa drugim launcherom?

Na bilo kom tel od nexusa nekadašnjeg pa do Samsunga prvo što uradim je da instaliram Novu prime. Navikao sam na neka podešavanja i prečice bez kojih ne mogu.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jeste reqlno. Sinoć sam bio na nekom rođendanu, par ljudi uzelo tel da proba i generalno vidi šta je ovo (pošto znaju da uglavnom nosim najbolje od android sveta a od njih niko čuo za huawei...svi su "iSekta" ), znači nema ko nije rekao čoveče al ovo leti. Još samo da optimizuju ono skrolovanje (kao na mate 9 što su pooravili) i tel je savršen po pitanju brzine i fluidnosti.
Takođe instaliram novu prime uvek, jedino na note 8 sad poslednjem nisam jel su popravili samsung expirience i dodali sve geastures koje koristim na novi oa taman reko malo da promenim (kao da sam znao da mi neće potrajati).

Poslednja izmena:
Posebno je štucao kada se povlačilo ulevo do googla, tu se raspadao prvi put, pa posle išlo lakše.

Ajde mali trol, nova prime je kontam plaćena verzija..? Šta zapravo mogu da podešavam u ovoj basic verziji? Vidim da su ikonice jako male, mogu li malo da se povećaju? Menjao sam neka podešavanja ali nije hteo da ih primeni tipa oblici ikonica. Drawer mi je lep,pregledan. Šta je to zapravo što vam launcher čini neophodnim, u par rečenica samo? 🙂

Gestures, veći broj rows i columns, menjanje icon packova i menjanje veličine ikonica. To je ono što ja koristim.

Nazad
Vrh Dno