Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme ROCK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li je to pala cena svima ili si naleteo slucajno na taj primerak? Pro verzija sa 6/128GB?

Da li je to pala cena svima ili si naleteo slucajno na taj primerak? Pro verzija sa 6/128GB?

Da, 6/128.

Cene su razne, najjači mi je car što drži 800 lol Pa posle njega imaš od 650 do 550, 560. I bio jedan prevarant za 480, vidim da ga više nema. Mnogi od ovih jeftinijih nemaju našu garanciju ili imaju EU i sl. Ovaj je inicijalno bio 550 ali sam spustio vrsnim pregovaranjem na 520 🙂

Nece i dalje ljudi huawei, tesko se prodaje. Samsung duplo losiji ode za dan, ovde ima da cekam duze od htc-a [emoji16]

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Ima raznih tupssona koji i dalje tvrde "Huawei je kinez, ne želim da kupujem i koristim kineze"... *mjau**mjau**mjau* ono malograđansko razmišljanje sa sijasetom predrasuda nikako da napusti naše ljude...

zagrejao se ja da uzmem mate 10 pro, odem do telenora jer tu mrezu koristim preko firme od samog pocetka, i imam sta da vidim 😀 😀

pa da li su oni slepci normalni, mozda nisam proveravao zadnjih godinu dana ili nesto vise kakvi su u odnosu na mts (uvek su bili skuplji ali su ponuda i usluga uvek bili na malo visem nivou) , ali ono... ono je dranje nevidjenih razmera...
na sve to, telefoni i ponude su jefitniji za FIZICKA lica ?!?! sada mozes samo mesec dana ranije da potpises nov ugovor (nekada je bilo i 6 meseci)... vidim ja bice pozvoz telenoru... (primera radi kod mts-a za apsolutno iste uslove dobijas s9+ dok za istu ponudu u telenoru dobijas s8+)

mada gledam na sajtu i ne vidim da mts u ponudi ima mate 10 pro u ponudi za pravna lica 🙁

Odličan je huawei ko ga uzima na duže staze, ko često menja telefone unapred treba da je spreman da će da izgubi dosta više para u odnosu na konkurenciju (samsung i naročito jabuku). Ja sam opet svesno ušao u rizik (na p10 sam se opekao poprilično prošle godine) mada u ovom slučaju ću manje da žalim jer je m10 stvarno izvrstan telefon.
Za sada mi je najveća mana micro stuttering koji se neminovno javlja pri skrolovanju. Damir Franz kaže da je isto bilo i kod m9 kada se pojavio i da je sipravljeno naknadnim nadogradnjama pa se nadam da će i ovde to isto biti slučaj.

Poslednja izmena:
Da li si proverio u podesavanjima one Knuckle gestures? Meni je to pravilo problem prilikom skrolovanja, jer ponekad je pomislio da koristim zglob prsta umesto prsta. To sam iskljucion na verziji firmwarea 115, kasnije kad sam updejtovao, nisam ukljucivao tu funkiju da proverim da li su popravili to.

Iskren da budem nisam, ali mislim da to nije problem jel tačno se vidi crta kad se povuče tim zglobnim delom prsta, ovo je jednostavno seckanje prilikom skrolovanja koje se dešava na tapatalku, instagramu, fb lite, samsung exploreru itd...doduše kao i kod svakog reviewa poznatijih tubera na netu koji sam gledao.

Kako hoces, probaj nista te ne kosta 🙂 Kod mene nema nikakvih seckanja prilikom skrolovanja, ni u jednoj aplikaciji.

Mislim da ga seckanje iznerviralo, eno ga na oglasima, neko iz NS prodaje 10 Pro za 458e, mora da je @Proday :d

Da, 6/128.

Cene su razne, najjači mi je car što drži 800 lol Pa posle njega imaš od 650 do 550, 560. I bio jedan prevarant za 480, vidim da ga više nema. Mnogi od ovih jeftinijih nemaju našu garanciju ili imaju EU i sl. Ovaj je inicijalno bio 550 ali sam spustio vrsnim pregovaranjem na 520 🙂
Super, to je odlicna cena, neka te dugo sluzi. 🙂
Lepo mu je onda pala cena za relativno kratak period a vrhunski je model u pitanju.

Bolje dodati malo više za garanciju nego je uopšte nemati, 7 dana radna garancija, "majke mi ispravan je".
Da ima u Nsu sa validnom garancijom do 500€ već bih ga uzeo 🙂

Sent from my D6603 using Tapatalk

Jel neko uspeo da reši ovo što viber poruke ne zvone? Izluđuje me to. To se dešava od zadnjeg viber apdejta.

@ChobbyNS Ne, evo cimam se sa supportom već dva dana i jedino što sam uspeo je da namestim da mi i sat vibrira kad stigne poruka (ranije osim vibracije na telefonu ništa).

A vraćanje na stariju verziju vibera si probao?

Zanimljivo, šaljem poruke sa X2 na Mate 10 pro na viber i nema zvuk samo vibracija. Šaljem poruku sa Mate 10 pro na X2 i radi i zvuk i vibracija.

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Ma jok, mrzi me apk mirrorom da se smaram... Namestice kad tad

Rekao bih da viber nesto zeza na Oreo na Huawei, jer radi sve kako treba na X2 i M2 10.1 🙂

Ne bih rekao da je na toj relaciji problem jer je m10pro od starta na oreo a problem se dešava od zadnjeg viber apdejta.

Samo znam da i X2 i M2 10.1 i mate 10 pro imaju istu verziju Vibera, eto na Mate 10 pro ne radi zvuk, zašto, ne znam... 8nace nisam to ni primetio, jer mi je fon uvek na vibraciji, pročitao vaše postove...

Jel neko uspeo da reši ovo što viber poruke ne zvone? Izluđuje me to. To se dešava od zadnjeg viber apdejta.

Idi u viber, podešavanja, obaveštenja, zvuci, pa zvono za dolaznu poruku, izaberi viber zvono (ima u listi). ae probaj pa javi.

Nema toga, kad kliknem na notification sound iskoči mi ovaj meni.
b23fcd8e6c59d012fa7fde84efe229a8.jpg

Jedino Mate (ili Huawei) ima ovaj problem. S8, A1, Nexus 6p, HTC 10, te telefone sam probao i nema niko.

Kao što rekoh, već dva dana sam na vezi sa supportom vibera, do sada bezuspešno 🙁...tj bar sam namestio gearfit2 da vibrira kad stigne poruka

Ja vratio verziju unazad, radi ekstra.

Meni se čuje zvono na viberu. Baš sam se setio da ste pričali o tome.

@MarcusS proveri koju tačno verziju vibera imaš, da li imaš update u play store da odradiš?

Nazad
Vrh Dno