Da li je to pala cena svima ili si naleteo slucajno na taj primerak? Pro verzija sa 6/128GB?
Super, to je odlicna cena, neka te dugo sluzi. 🙂Da, 6/128.
Cene su razne, najjači mi je car što drži 800 lol Pa posle njega imaš od 650 do 550, 560. I bio jedan prevarant za 480, vidim da ga više nema. Mnogi od ovih jeftinijih nemaju našu garanciju ili imaju EU i sl. Ovaj je inicijalno bio 550 ali sam spustio vrsnim pregovaranjem na 520 🙂
Nisam baš izgoreo po glavi toliko da izgubim 100+ eura za 2 nedelje 😉Mislim da ga seckanje iznerviralo, eno ga na oglasima, neko iz NS prodaje 10 Pro za 458e, mora da je @Proday :d
Jel neko uspeo da reši ovo što viber poruke ne zvone? Izluđuje me to. To se dešava od zadnjeg viber apdejta.
Nema to na. Mate 10 Pro, zato i kazem, na X2 to ima... Zato i ima zvukIdi u viber, podešavanja, obaveštenja, zvuci, pa zvono za dolaznu poruku, izaberi viber zvono (ima u listi). ae probaj pa javi.
Definitivno je problem na Mate 10.Jedino Mate (ili Huawei) ima ovaj problem. S8, A1, Nexus 6p, HTC 10, te telefone sam probao i nema niko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari