Pisaću ti na kako možeš to da sklonis 🙂@Alexva basik funkcije kao sa samsung s7 kada se pojavio (poruke i pozivi samo). Bogi mi reče da se čeka update koji će da proširi spektar mogućnosti (opet kao samsung što je uradio vremenom). Inače ubo si jednu od srvari koja mi se ne sviđa kod mate...još je zanimljive što među toggles u notification panelu gore, uopšte nema isti za aod već mora da se pali iz settingsa i 100 podopcija (ja nisam ni znao da ima aod recimo dok slučajno nisam natrefio u opcijama, već se razočarao pošto je vrlo zeznuto ko se navuče na istu).
Uzgred jel našao neko rešenje kako da blokira ove notifikacije za android sistem, stalno stoji ovde u notif panelu (mogu snooze da odradim ali se vrati).
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
![]()
Ako tebi nije problem da doplatis i da menjaš, nemoj ti onda nas ovde slušati.Najverovatnije da neću menjati, samo sam pitao da li bi moglo proći menjanje Mate 10 Pro sa telenora za iPhone 8plus sa telenora
Za manji model može, za veći teško kao što već rekosmo 😉Najverovatnije da neću menjati, samo sam pitao da li bi moglo proći menjanje Mate 10 Pro sa telenora za iPhone 8plus sa telenora
Sta mislite da li moze zamena Mate 10 pro za iPhone 8 plus? bez doplata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari