Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme ROCK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakav je audio izlaz u odnosu na P10 i S8,jel su se bar tu malo popravili?

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Alexva basik funkcije kao sa samsung s7 kada se pojavio (poruke i pozivi samo). Bogi mi reče da se čeka update koji će da proširi spektar mogućnosti (opet kao samsung što je uradio vremenom). Inače ubo si jednu od srvari koja mi se ne sviđa kod mate...još je zanimljive što među toggles u notification panelu gore, uopšte nema isti za aod već mora da se pali iz settingsa i 100 podopcija (ja nisam ni znao da ima aod recimo dok slučajno nisam natrefio u opcijama, već se razočarao pošto je vrlo zeznuto ko se navuče na istu).

Uzgred jel našao neko rešenje kako da blokira ove notifikacije za android sistem, stalno stoji ovde u notif panelu (mogu snooze da odradim ali se vrati).
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
f4b3a52c074d3c4be0fdc0ff0e5d5491.jpg
Pisaću ti na kako možeš to da sklonis 🙂

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

ProMobi postao ovlašćeni serviser i za Huawei... Kakva divna vest!

АОД је ствар која је постојала још на Н8 када је Нокиа дрмала а ови је сад представљају као неку ексклузиву.Мада искрено врло врло корисна опција.Дај Боже да је ускоро још унапреде.

Ko je predstavlja kao ekskluzivu?
Nisam siguran da je Huawei to uopšte pominjao u reklamama.

Pa to i jeste problem što huawei mnogo toga ne pominje i ne reklamira, nadam se da će početi da rade malo ozbiljnije na reklami.

I ovde po de su otvoreni zvanični servisi, ne baš huawei servis radnja ali eto nesto kao Promobi... Uglavnom, najavljeno je sto vise zvaničnih servisa širom evrope.

Самсунг представља као ексклузиву не Хуавеи.Како сте задовољни квалитетом и јачином звучника током позива, камером и како се добија 3 године гаранције?

Sta mislite da li moze zamena Mate 10 pro za iPhone 8 plus? bez doplata?

Zašto uopšte razmišljaš o takvom zločinu? [emoji4]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Zasto bi bio zlocin? 8 Plus je brutalna masina,baterija,performanse,kamera,sve je top. Verovatno poslednji i najbolji iP koji moze da kupi sa senzorom za otisak,ukoliko je skeptican prema prvoj generaciji fid tehnologije. Na iOS 11 radi super,a kako se blizi 11.3 verzija,radice jos bolje. Jedina mana mozda je vec vidjen i dosadan dizajn. Cini mi se da je i on napravio izlet sa iOS-a na android kao i ja,preporodio sam se kad sam se vratio nazad,mozda ce i on. Stvar ukusa i navike valjda [emoji16] Sto se cene tice,tesko ces proci bez doplate,iP je znatno skuplji uredjaj u startu,a i dosta duze drzi cenu. Ispod 650€ je tesko naci polovan (mint) primerak,mozda eventualno zakljucan na mrezu. Dok M10P nov moze da se nadje ispod 600€, koliko sam pratio oglase.

Poslednja izmena:
Da, presao sam sa iPhone na Huawei, ali mi nedostaje FaceTime. Moj Mate 10 Pro je Telenor, ali je valjda sim free jer je dual sim. Video sam da jedan prodaje iPhone 8plus 64GB Telenor za 590evra star 2,5 meseca. Moj je isto toliko star. Pa zato pitam. 🙂

Nema tu šta, ukoliko nisi zadovoljan sa Mate 10 pro i Android, vraćaj se na Iphone IOS. I uživaj 🙂
Novi Mate 10 Pro može već svuda da se kupi za 550e. Tako da se sracunaj 🙂

Super je telefon Mate 10 pro, ali eto kopka me onaj iPhone 🙂

Da prelaziš na X, pa ajde ali ovako ja npr ne bih prešao.

Zasto ne 8 Plus,ako mu je sistem najveci problem? Pa prelazilo se i sa Notare [emoji39] Hardverski su to sve vrhunski uredjaji,samo je stvar u tome sta kome vise odgovara. A rekoh vec za X,mozda covek nece da daje tolike pare,ili mu se jednostavno ne svidja.

Doplatićeš sigurno samo je pitanje da li ti to odgovara i u kojoj meri jel više gubiš nego što dobijaš.

Najverovatnije da neću menjati, samo sam pitao da li bi moglo proći menjanje Mate 10 Pro sa telenora za iPhone 8plus sa telenora

Jedino sto bi time dobio je dizajn star 4 godine i poluproizvod od sistema poznatiji kao ios 11.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Najverovatnije da neću menjati, samo sam pitao da li bi moglo proći menjanje Mate 10 Pro sa telenora za iPhone 8plus sa telenora
Ako tebi nije problem da doplatis i da menjaš, nemoj ti onda nas ovde slušati.
Tvoja volja, tvoj izbor... 🙂

Za manji model može, za veći teško kao što već rekosmo 😉
I ja sam se jedno vreme zanosio da pređem na neki od plus ajfona, ali mi Sreten bio dobar pokazatelj inferiornosti istih...+ što imam preko 200e plaćenih aplikacija na ps

Razmišljam da uzmem ovaj telefon ali pročitao sam da Android Auto nije kompatibilan sa Huawei telefonima pa tako ni sa ovim, a meni je to deal breaker. Može li neko ovo da potvrdi ili demantuje?

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Šta je android auto?

Edit: kad ne citam pazljivo...
Posto jos nemas telefon, jedino da neko proba da instalira Android Auto, pa da javi
A Mirror Link? Jel' ti i to opcija ili ne?
Pozdrav

Poslednja izmena:
Idi na apk mirror pa skini odande aplikaciju i instaliraj. Radi, ja sam je probao.

Regularno je nema za naš region.

Sta mislite da li moze zamena Mate 10 pro za iPhone 8 plus? bez doplata?

Ja stvarno ne znam ko jos kupuje ip8, ip8+. Hardverski ok ali onaj dizajn od pre 5 godina i bazeli od pola metra neprihvatljivo. Ako jedino neko ne moze bez IOS-a pa ajde. A i flag ship andtoidi rade i brze nego ip.
Svakako bi napravio jako veliku gresku sto se mene tice

I zvanično, ovo je do sada jedini (android) telefon koji može da mi izgura do kraja dana (ne uvek ali u većem broju slučajeva). Znači kome je autonomija prioritet (a samsung a9 pro ogroman), ne treba da traži dalje. Okvirno 4g only oko 6h sot za ceo radni dan (u mom slučaju 12h), wifi only 9+ sati. Respect ogromni za huawei!

Какав је што се тиче пријема сигнала?Има ли дуал апс, радио?

Nazad
Vrh Dno