Crni, uvek crni 😉 Velik ali opet manji od N8. Najviše sam zbog baterije uzeo, živo me zanima kako će se pokazati obzirom da su je pojedini baš navalili. Više utisaka za par dana.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Evo ja da ti kazem. Ekran je dobar ali losiji od s8, n8. Zvuk u toku razgovora, spikerfon i generalno zvuk je bolji na mate. Kamera nekad bolje nekada losija, tu su negde zavisi kako kome odgovara, isto kao i kod zvuka na sluskama, ali samsung ima prednost jer ima 3.5mm. Ono gde ga najvise odere je baterija.Koliko je displej mAh na tih 9 sati, možeš li da vidiš? Svakako dobar rezultat.
A, ostalo? Telefon, ekran, zvuk na slušalicama, u toku razgovora, spikerfon, kamera... alo, nemoj da me zakidaš za poređenje :smash: Da ostajem na S8+ miran, ili da menjam?
Meni su svi utisci vezani za bateriju (eventualno zvuk) na telefonu...sve ostalo imam savršeno već duže vreme (osim malih dimenzija sa čim sam se pomirio da će ikad da naprave kako treba). A i ne mogu da pišem utiske posle nepuna dva dana, razumi me 😉Aman čoveče i ti i baterija, napiši utiske neke. 🙂
Imaš na XDA modovanu YT aplikaciju iYTBP u kojoj možeš da razvučrš ekran i da gledaš HDR klipove.Ma nije ni da mi treba, već više ono da me nervira što je prestalo da radi. Uvek volim kad imam izbor, a ne kad me neko primorava na nešto.
Zanimljivo, ni na m10 ne mogu da razvučem you tube preko celog ekrana 🙁
Moj je u perfektnom stanju i biće u garanciji kada bude menjan, mislim da ću moći da se provučem sa 200e doplate.
Što je svakako bolje od varijante 3 godine ugovora uz predplatu od 2000 dinara, horor... Ovako ostanem na 1000 predplate + praktično mi je ugovor istekao i mogu da radim šta god poželim.
Edit: večeras sam ga baš malo čačkao u ušću, ne znam, ne oduševljava me telefon, meni je mate 9 ergonomski mnogo lepši i elegantniji od oba mate 10 modela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari