Nisam stvarno?Meni nisi nudio cccc [emoji14]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Trebao bi da mi stigne Panda Pixel 2 XL iz Nemacke,racun i dve godine garancije. Da probamo i to cudo,cisto da imas u vidu,da se ne zaleces 😛Života mi, znas da sam se iznenadio kad si mi rekao za koliko otišao. Al ako ti je lakše tad ga sigurno ne bih uzeo zbog nota, sad ne bi ni min razmišljao, al *** 😉
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Trebao bi da mi stigne Panda Pixel 2 XL iz Nemacke,racun i dve godine garancije. Da probamo i to cudo,cisto da imas u vidu,da se ne zaleces 😛
Baterija je vrhunska i ja sam presao sa note-a tj poslao ga na reklamaciju. Ovde bas uzivam i to mi se nakon par dana bas poboljsala. Munja od telefona, UI katastrofa, valjda ce srediti.Crni, uvek crni 😉 Velik ali opet manji od N8. Najviše sam zbog baterije uzeo, živo me zanima kako će se pokazati obzirom da su je pojedini baš navalili. Više utisaka za par dana.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Zanimljivo će biti poređenje, bas me zanima.In the club [emoji3]
Crni, uvek crni 😉 Velik ali opet manji od N8. Najviše sam zbog baterije uzeo, živo me zanima kako će se pokazati obzirom da su je pojedini baš navalili. Više utisaka za par dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari