Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme ROCK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li je moguce u kameri podesiti auto hdr? Odnosno, da kad upalim kameru, po automatizmu hdr bude ukljucen (kao kod Note 5 koji sada koristim).

Upravo opet čačkao u telenoru da se podsetim (pored s9 i plus)...vrlo moguće moj sledeći telefon da bude; svaki put kad ga vidim sve me više oduševim. Samo se plašim da mi ni on ne bi odgovarao zbog dimenzija al ako naletim na neku ponudu poput bogijeve sumnjam da ću odoleti 🙂

P.s. note otišao konačno

Edit: na malti stigao u prodavnice, evo upravo me drug j :d

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
0998c2610268c0290d068238f5a6b59a.jpg

Poslednja izmena:
Ja nisam uzeo od Bogija zbog garancije, ali već se kajem. 🙂

Lako bi se ta garancija rešila, on je bog, vidiš da ga huawei voli više od rođenih :d

Znači Bogi nudio svima. i ja nisam uzeo zbog garancije + dostava bsom, mala razlika nego kupiti ovde sa garancijom. Za te pare odlična kupovina.
PS. Stigao je i ovde S9+. Biće u petak prvih S9+ na forumu.

Nisam svima nudio... Sam vama par kolega... Zao mi sto Marcus eto nije kupio... Ne zbog para, prodao sam ja njega za više, ali sam hteo da učinim... ***...
Barabo, propustio si priliku... Nov, neotpakovan i to plavi... 🙂

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Meni nisi nudio cccc [emoji14]

Života mi, znas da sam se iznenadio kad si mi rekao za koliko otišao. Al ako ti je lakše tad ga sigurno ne bih uzeo zbog nota, sad ne bi ni min razmišljao, al *** 😉

Pa nije ni meni nudio, ja sam ga pitao pa mi odgovorio čovek.

Inače je ispao epski car sa cenom koju smo bili dogovorili jer je za 3 sekunde mogao da uzme minimum 80-100e više, kao što jeste...

Imaju pan Evropsku garanciju, važi u EU i gore Finska, Norveška, ne sećam se... Kod nas naravno ne važi.

Hawaii Mate 9

Života mi, znas da sam se iznenadio kad si mi rekao za koliko otišao. Al ako ti je lakše tad ga sigurno ne bih uzeo zbog nota, sad ne bi ni min razmišljao, al *** 😉

Trebao bi da mi stigne Panda Pixel 2 XL iz Nemacke,racun i dve godine garancije. Da probamo i to cudo,cisto da imas u vidu,da se ne zaleces 😛

@Conquer Haha gle sad ovog manijaka 🙂 Tu sam...broj imaš 😉

Trebao bi da mi stigne Panda Pixel 2 XL iz Nemacke,racun i dve godine garancije. Da probamo i to cudo,cisto da imas u vidu,da se ne zaleces 😛

Šta želiš da kažeš, hoće biti nešto na prodaju? 😀 Ja bi pixel 2 XL sutra uzeo za neke pristojne novce, al ovde od toga nema ništa.

Ivane, isti razlog... Fon + autobus tamo vamo = malo manje od cena kod nas sa garancijom.. Uzeću verovatno kada padne oko 550e...

Videcemo,resio sam da dam sansu i cistom androidu,pa cu videti da li definitivno dizem ruke od istog. :d Sto se cena tice,i preko su prilicno paprene,ali bar moze uz racun garancija da se ostvari,sto je i najbitnije. Svejedno tamo cesto putujem,pa to nije problem. Izvinjavam se za mali off topic...

Jel ima huawei neki servisni kod da proverim sve od hardvera kao na samsungu *#0*#?

In the club [emoji3]

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Welcome 🙂 Koju boju si ugrabio i kakvi su prvi utisci?

Crni, uvek crni 😉 Velik ali opet manji od N8. Najviše sam zbog baterije uzeo, živo me zanima kako će se pokazati obzirom da su je pojedini baš navalili. Više utisaka za par dana.

Crni, uvek crni 😉 Velik ali opet manji od N8. Najviše sam zbog baterije uzeo, živo me zanima kako će se pokazati obzirom da su je pojedini baš navalili. Više utisaka za par dana.

Baterija je vrhunska i ja sam presao sa note-a tj poslao ga na reklamaciju. Ovde bas uzivam i to mi se nakon par dana bas poboljsala. Munja od telefona, UI katastrofa, valjda ce srediti.

Ma za to nema pomoći, launcher neki i to je to. Ladno u app draweru ne može direktorijum da se pravi 🙁

Ja cepam google launcher.

Edit: doduše na 9 haha

Moram da pitam...jel postoji negde opcija da biram kako se puni baterija (redovno, fast, super fast) ili to isključivo zavisi od punjača i kabla?

Nema koliko ja znam, ja koristim neki stari punjač koji sporo puni pa punim njim preko noći.
A ovaj super charger je u fioci za ne daj bože, ako zagusti 🙂

Neka te dugo sluzi (bar dve nedelje :d)
Pisi utiske,a i neko poredjenje kamera ne bi bilo lose videti 😉

Nece bateriji biti nista ako se puni brzim punjacem bar 2 godine. E sad ako neko planira duze da ima telefon onda moze sporim

Nece biti nista,osim sto ce joj brze opasti kapacitet. Bas bzvz sto nisu omogucili opciju,pa neka korisnik bira..

Upravo tako. Mada čekam još uvek da vidim kakoće se bat pokazati...ako kojim slučajem uspem do uveče da sastavim, najmanji problem je nabosti ga na usb od kompa da se puni preko noći.

Za sada rekorde obaram... 2,5h sot ja na 82%...nezamislivo za samsung!

Poslednja izmena:
Daj bateriji vremena, videces i sam da posle izvesnog vremena još duže traje.
To za punjenje, nema, ***... Bilo bi dobro

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Nazad
Vrh Dno