Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme ROCK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel to ima kod N8 da se bira brzina punjenja?
Ako neko hoce da puni sporije onda ima kuci neki punjac od 1A pa ga stavi nocu da se lagano puni

Poslednja izmena:
Moze da se bira na Samsungu,mada ja brzo punjenje nikad nisam palio na N8,i "regularno" mi je bilo dosta brzo,s'obzirom da sam navikao na iP koji se puni od 2.5-3h...

Crni, uvek crni 😉 Velik ali opet manji od N8. Najviše sam zbog baterije uzeo, živo me zanima kako će se pokazati obzirom da su je pojedini baš navalili. Više utisaka za par dana.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Mislio sam da si ozdravio...kad ono hroničar...[emoji6]

Ma najgori sam od sve dece 🙁 @ROCK na samsungu i za žično i bežično imaš da biraš regular ili fast.

Ti sigurno neces da ostetis bateriju za manje od mesec dana brzog punjenja 😀
Moj tel je star god i po, skoro uvek na brzom punjacu i SOT ide redovno 6-8h mesovitog koriscenja. Ne primecujem da je baterija oslabila. Nema potrebe za tripovanjem 🙂

Haha oke...što je najgore, skroz si u pravu :d

Dan prvi gotov, ja sam prijatno iznenađen...jutros od pola 7 pa do sad 21:30 prilično forsiran telefon (moglo bi to još po sat garant al mora se spavati, a i ne volim tel ispod 10% da pržim) . E sad, danas je ono lakše, kad ne radim pa je telefon 90% vremena bio na wifi i u zatvorenom (svetlina ekrana auto 20-40% se kretala u većini slučajeva). Inače sve živo popaljeno na telefonu kao i u slučaju samsunga (osim nfc).
Sutra je dan D, posao, celi dan na 4g i ne baš pun signal, i tortura sa hbo go, yt, spotify i gomilom aplikacija za učenje nemačkog...videćemo kako se ponaša; note 8 je u najboljem slučaju u 15h išao na punjač. Fotke u prilogu...inače nije mi jasno zašto se uvek razlikuju sistemska potrošnja i ova iz accu battery pa volim obe da stavim.
6cb676aff439d4116f9f9f4f0b68633d.jpg
4a542f3b65245c98c75a5b923aec5a50.jpg
086aba891234dd67b15bf9f8e16d5d16.jpg
e97c5e15e118d5889657f99b1fa21f2a.jpg

Koliko je displej mAh na tih 9 sati, možeš li da vidiš? Svakako dobar rezultat.
A, ostalo? Telefon, ekran, zvuk na slušalicama, u toku razgovora, spikerfon, kamera... alo, nemoj da me zakidaš za poređenje :smash: Da ostajem na S8+ miran, ili da menjam?

Poslednja izmena:
Koliko je displej mAh na tih 9 sati, možeš li da vidiš? Svakako dobar rezultat.
A, ostalo? Telefon, ekran, zvuk na slušalicama, u toku razgovora, spikerfon, kamera... alo, nemoj da me zakidaš za poređenje :smash: Da ostajem na S8+ miran, ili da menjam?
Evo ja da ti kazem. Ekran je dobar ali losiji od s8, n8. Zvuk u toku razgovora, spikerfon i generalno zvuk je bolji na mate. Kamera nekad bolje nekada losija, tu su negde zavisi kako kome odgovara, isto kao i kod zvuka na sluskama, ali samsung ima prednost jer ima 3.5mm. Ono gde ga najvise odere je baterija.

Također gledam Mate 10 Pro, trenutno sam na S8 pa ću sačekati komentare kolege iznad koji je prešao sa S8.

Evo i fotkica sa 4g only celi dan (wifi bio on ali nisam se kačio na mrežu dok nisam sad stigao kući sa posla). Baterija brilično bolja od note 8 (s8 pogotovo) , e sad još uvek ne mogu da kažem koliko, danas bilo posla pa nisam stigao u kontinuitetu da pržim tel.
Razgovor oko sat vremena. Ostalo spotify u pozadini kao i uvek dok radim.
21095b0c30c97ab64b092880da9a20db.jpg
1ba9b196dfad610076ad43026815a0fc.jpg
20beabc1f94f3cd3968d93aef26cfa4e.jpg

Aman čoveče i ti i baterija, napiši utiske neke. 🙂

Čovek se oduševio sa baterijom, sta ćeš... 🙂
Njemu je to najbitnije.

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Aman čoveče i ti i baterija, napiši utiske neke. 🙂
Meni su svi utisci vezani za bateriju (eventualno zvuk) na telefonu...sve ostalo imam savršeno već duže vreme (osim malih dimenzija sa čim sam se pomirio da će ikad da naprave kako treba). A i ne mogu da pišem utiske posle nepuna dva dana, razumi me 😉

Inače mislim da ću probušiti ekran dole koliko pokušavam da "stisnem" home dugme da otključam telefon 😀

Zanimljivo, ni na m10 ne mogu da razvučem you tube preko celog ekrana 🙁

Pa sto ce ti to,onda ti sece deo kadra i neces videti sve kako treba! 🙂

Sent from my DUK-L09 using Tapatalk

Ma nije ni da mi treba, već više ono da me nervira što je prestalo da radi. Uvek volim kad imam izbor, a ne kad me neko primorava na nešto.

Ma nije ni da mi treba, već više ono da me nervira što je prestalo da radi. Uvek volim kad imam izbor, a ne kad me neko primorava na nešto.

Imaš na XDA modovanu YT aplikaciju iYTBP u kojoj možeš da razvučrš ekran i da gledaš HDR klipove.

Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka

Zanimljivo, ni na m10 ne mogu da razvučem you tube preko celog ekrana 🙁

Mene smara taj 16-10 trend. I ako pređem na mate 10 pro, bojim se da će mi nedostajati širina ekrana sa devetke.

Meni uopšte to ne nedostaje, čak mi je sad i teško da koristim 16:10 telefone, preširoko mi deluje u ruci.

Moguće da ću se navići.

Mislim da ću da ipak čekam 500e cenu, prodam 9, doplatim nekih 170, 180 i to je to.

Koliko vidim sad je razlika oko 250-300, mislim da neces bas brzo docekati tako malu doplatu jer i mate 9 srazmerno gubi na ceni kao i 10 pro.

Za nov Mate 10 neces docekati da prodas svoj mate 9 i manje od 200e. E sad za povovni mozda uz malo srece

Pa ako je mate 9 u dobrom stanju i da se doda realno nekih 250e, da to je ok...
Sad sve zavisi, kakav je mate 9 i kakav je mate 10 pro.
Uglavnom, to je ta neka doplata bas kao sto je napisano, od 250e do 300e.
Da li vredi doplata, da vredi!
Velika je razlika u svemu izmedju mate 9 i mate 10 pro.....

Poslednja izmena:
Moj je u perfektnom stanju i biće u garanciji kada bude menjan, mislim da ću moći da se provučem sa 200e doplate.

Što je svakako bolje od varijante 3 godine ugovora uz predplatu od 2000 dinara, horor... Ovako ostanem na 1000 predplate + praktično mi je ugovor istekao i mogu da radim šta god poželim.

Edit: večeras sam ga baš malo čačkao u ušću, ne znam, ne oduševljava me telefon, meni je mate 9 ergonomski mnogo lepši i elegantniji od oba mate 10 modela.

Poslednja izmena:
Moj je u perfektnom stanju i biće u garanciji kada bude menjan, mislim da ću moći da se provučem sa 200e doplate.

Što je svakako bolje od varijante 3 godine ugovora uz predplatu od 2000 dinara, horor... Ovako ostanem na 1000 predplate + praktično mi je ugovor istekao i mogu da radim šta god poželim.

Edit: večeras sam ga baš malo čačkao u ušću, ne znam, ne oduševljava me telefon, meni je mate 9 ergonomski mnogo lepši i elegantniji od oba mate 10 modela.

Potpuno se slažem, pisao sam vec, mate 9 je tenk naspram Mate 10. Koristio sam ih uporedo mesec dana, i uvek je bio onaj wooowww osećaj kad držiš mate 9.

Daj Bogempo tebi glavne razloge zašto vredi upgradeovati se sa 9 na . A mogu i ostali naravno 🙂

Hawaii Mate 9

Još bolja baterija, bolja kamera, vizuelno lepši telefon,oba sim slota su 4g,6gb i 128gb memorije, dosta brže se mate 10 pro puni, u radu su isti, tu nema osete razlike. Jednostavno, hteo sam nov telefon 🙂idealno bi bilo da je mate 10 pro zadržao metal/aluminijum, i da je mate 10 pro iste širine i veličine kao mate 9. To jedino zameram, ostalo je sve na strani mate 10 pro.
Vredi li ta razlika, to neka svako za sebe odluči...

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk

Poslednja izmena:
Можете ли ми рећи како функционише АОД на Мате 10 про и које све информације приказује?

@Alexva basik funkcije kao sa samsung s7 kada se pojavio (poruke i pozivi samo). Bogi mi reče da se čeka update koji će da proširi spektar mogućnosti (opet kao samsung što je uradio vremenom). Inače ubo si jednu od srvari koja mi se ne sviđa kod mate...još je zanimljive što među toggles u notification panelu gore, uopšte nema isti za aod već mora da se pali iz settingsa i 100 podopcija (ja nisam ni znao da ima aod recimo dok slučajno nisam natrefio u opcijama, već se razočarao pošto je vrlo zeznuto ko se navuče na istu).

Uzgred jel našao neko rešenje kako da blokira ove notifikacije za android sistem, stalno stoji ovde u notif panelu (mogu snooze da odradim ali se vrati).
f4b3a52c074d3c4be0fdc0ff0e5d5491.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno