Jesi ga stavio ili ga čekaš OTA
Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka
Nisam ga stavio,cekam ako stigne OTA
Mada nesto se razmisljam da stavio i ja ovaj cm13
Jesi ga stavio ili ga čekaš OTA
Nema potrebe da cekas, ubacio malom burazeru, vec 2 nedelje bez greske radi cm13.Nisam ga stavio,cekam ako stigne OTAa mislim da bi trebalo stici najdalje pocetkom sledeceg meseca.
Mada nesto se razmisljam da stavio i ja ovaj cm13
Meni je komplikovano da radim rootovanje a gubi se i garancija. Mada meni i EMUI radi prilično dobro. Ako radi ne treba dirati.
Jesi azurirao vec,vidim da je stigao,ali cekam kuci da dodjem pa preko wifi da skinem?Stigao mi B340 OTA
Uvek je najbolje odraditi je,ja cu videti kako se ponasa pa ako mi sta ne stima udaricu reset.Ne. Nema potrebe. Nije nova verzuja os-a. Ovo je samo patch i ništa više.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Edit: resio, uključiti use only pasword, u ovom slučaju pasword je paternOdradio sam update ovaj. Sad mi je drugacije kad probudim ekran ne izlazi patern za otkljucavanje, nego moram slide screen, pa tek mi onda izadje. Dal je to bug ili mogu da namestim.
Nadam se da ste me razumeli ☺️
E, super. Hvala. Za telefon samo pohvale, zaista. Posebno za bateriju. A i izgled.![]()
Automatsko osvetljenje mi nikako ne odgovara sa ovim telefonom, dosta je tamno. Probao sam sada osvetljenje na oko 85 % konstantno da vidim trajanje baterije i nema prevelike razlike u trajanju baterije a ekran je odlične vidljivosti,tako da ću ipak izabrati ovu opciju.
Na koju fore ovakve rezultate dobi?
Ja da bi isterao nesto vise od 5h aktivnosti ekrana,mob moze biti samo oko 13-14h aktivan?
A ti isteras vise od 5h,a mob ti traje vise od 24h,jesi ga dopunjavao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari