Šta je novo?

Huawei Honor 5X

Jeste. To huawei radi na većini svojih telefona. Nije staklo već obična glossy folija koja je magnet za otiske ali se lako i čisti jednim potezom krpe. Telefon nema gorila zaštitu tako da treba imati nešto.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Znači, da bi zalepio pravo zaštitno staklo treba skinuti tu foliju?

Tako je, ali nikad nećeš uspeti teko lepo da ga zalepiš i koliko sam video svako zaštitno staklo za ovaj telefon nema rupu za prednju kameru.

Ja sam vec skinuo zastitu i stavio staklo. Ako me jebu zs garanciju zbog toga ima da im presedne zivot.

Sent from my E6853 using Tapatalk

Cini mi se da sam to negde procitao,nemoj mi verovati bas 100% jer sam i ja planirao to stalko i onda zbog ovoga odustao.

Inace koliko videh vezano za ovu ispravku b340 ljudi se zale da jos vise vuce bateriju,a nesto spominju i gps problem. Koliko znam ispravka treba da poboljsa,a kod njih obrnuto :wall:
Mada i jedan rece da je to sve resio nakon azuriranja resetom.

Poslednja izmena:
Da se pridružim kao novopečeni vlasnik ovog telefona diskusiji. Uređaj je došao sa EMUI 3.1, current version KIW-L21C432B140. No updates piše u updater-u. Postoji li način da ga ažuriram na noviju verziju?

Koliko je komplikovano da se odradi root i kojom metodom?

Pročitaj ovaj thread od početka. Imaš link i uputstvo za instalaciju Marshmmalowa sa Emui 4.0. Moraš HiCare da apdejtuješ preko PlayStora. Možda ti se onda pojavi

Poslednja izmena:
Da se pridružim kao novopečeni vlasnik ovog telefona diskusiji. Uređaj je došao sa EMUI 3.1, current version KIW-L21C432B140. No updates piše u updater-u. Postoji li način da ga ažuriram na noviju verziju?

Koliko je komplikovano da se odradi root i kojom metodom?
Imas i varijantu da skines update sa neta stavis na telefon i urafis manual update. Proslo bez problema na zeninom telefonu, sad samo ne mogu preko telefona vise da ti pomognem.

Sent from my E6853 using Tapatalk

Hvala puno. Skinuo sam update.app i ubacio u dload folder. Sad sam na Marshmallow verziji.

Novo pitanje, kako da odradim root?

Pokušavam da odradim root. Koliko vidim prvo je potrebno otključati bootloader.

Uz muku sam uspeo da izvučem unlock code sa kineskog sajta. Međutim stao sam kod koraka
- adb reboot bootloader (ovo je prošlo)
- fastboot oem unlock 23############# - ovo puca sa porukom (remote: Necessary to unlock FRP! Navigate to Settings > Developer op....

Jedino što u Developer settings nisam imao ponuđenu opciju Enable OEM Unlock te nisam ni mogao da je omogućim. Trenutna verzija je KIW-L21C432B330

Nema te opcije (Enable OEM Unlock). Nisam imao tih problema, a šta je sve bilo čekirano u developer modu, sad ne bih znao da kažem.
Inače, poslednjih par verzija CM13 (sada je poslednja 20160811) rade odlično!

Morao sam da odradim factory reset da bih uklonio FRP unlock problem. Brisanje google naloga nije pomoglo.

Stvarno nema OEM unlock. Možda ovima na 22 i 24 ima a na 21 nema

Stigao mi danas, nije loš telefon. Imali su samo beli u telenoru , crni mi bolje izgleda ipak. Na belom su vidljivi ovi crni bazeli na ivicama i dosta odvlači pažnju.

Emui nije loš koliko sam očekivao da će biti po priči , skunuo sam dosta dobrih tema za njega . Može izgledati baš lepo. https://plus.google.com/communities/114257932105227891217 Ko hoće može ovde skinuti , ima baš lepih tema , samo treba prelistati na dole. Ubaci se u hwthemes folder i to je to.

Update preko Ota nisam dobio, probao i preko hicare ali ništa. Na kraju skinuo zip i uradio ručno.

Tejlor Vimberli iz američkog odeljka kompanije Huawei je na svom Google+ nalogu objavio jednu vrlo zanimljivu informaciju – ova kompanija će svim korisnicima Honor uređaja obezbediti najnovije Android verzije dve godine od kupovine uređaja.

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Zadovoljan sam sada i sa trajanjem baterije na CM13...

Screenshot_20160821-000524.png Screenshot_20160821-000529.png Screenshot_20160821-000535.png

Tejlor Vimberli iz američkog odeljka kompanije Huawei je na svom Google+ nalogu objavio jednu vrlo zanimljivu informaciju – ova kompanija će svim korisnicima Honor uređaja obezbediti najnovije Android verzije dve godine od kupovine uređaja.

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Pihhh braco moja mila ako ovo bude istina (a ne da to rade samo za USA verziju) onda ce ovo biti vrh :D

Danas nedelja, lagano korišćenje, svega par razgovora, skoro sve vreme imao wifi signal, nije bio uključen zoiper (juče veći deo dana jeste). Ostalo slično kao i svaki dan.
Sa sinoćnim ažuriranjem Rom-a...
Interesuje me da li će radnim danom moći bar malo preko 5h.

Screenshot_20160821-223703.png Screenshot_20160821-223707.png Screenshot_20160821-223720.png

Poslednja izmena:
Dobra je baterija za ovih 5,6 dana korišćenja lagano izvlači minimum 5 sati što sta god radio.

Screenshot_2016-08-22-13-47-51.pngScreenshot_2016-08-22-13-47-36.pngScreenshot_2016-08-22-13-47-10.pngScreenshot_2016-08-22-13-46-54.pngScreenshot_2016-08-22-13-46-41.png

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Koji ti je ovo Rom

Auh ala ti je loš signal. Cela linija crvena u onom prvom screenshot-u. Imao bi sigurno i duže trajanje baterije da je bolji signal.

Ma znam , to sam probao na 3g only i kombinaciju 3g-2g da koristim da vidim kako će se ponašati.

Zato i koristim mahom 2g kada sam kući , imam wifi . Na 3g mi je išlo od -95 do -105 dBm na 2g je od -80 do -85. Inače sada probao i signal mnogo bolji, izgleda mu prija kiša :) Na 3g only mi je -90dBm .

Sasvim sam zadovoljan baterijom i pored lošeg signala odlično drži.

Ja prelomih i pređoh na cm13..telefon je sasvim druga priča.. Zbog gomile app i podešavanja (poslovni tel.), EMUI se povremeno mučio sa taskovima, pa reših da probam CM.. za sada prezadovoljan...

Nazad
Vrh Dno